Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Besan sam sto smo ovako poceli sezonu, ljut sam i place mi se u isto vreme. Ubijaju me od sprdanja navijaci rivala, ali boli me kurac. Necu izdati svoj tim i necu traziti zamenu Murinju. Sladite se hejteri, uzivajte u Murinjovoj patnji ali i ovo ce proci, uskoro nadam se. Uzivajte dok traje ovo sranje. Timu fali samopouzdanja i rezultata. Igra ce doci vremenom, igra uopste nije primarni uslov. Jebe mi se za igru, daj rezultate. Vidim otvorena tema nesto kao zamena trenera. Retardirano i plasticno. Izdajnicki. Kada sve ide dobro drkate na Murinja a sada kada ne valja trazite mu zamenu. Smesno i tuzno. Jedva cekam izlazak iz "krize", tj. losih rezultata, pa da prestane ovo pisanje po treneru. Nije ni pola septembra pocelo a jos malo cete poceti da pricate o ispadanju iz lige.

Nije ni pola septembra prošlo a mi smo prokockali sezonu što se PL tiče, toliko o tome.

Zadnje je vreme doslo, kad je i King poceo da se ponavlja.

hahahaha ne znam šta više da kažem, sve priče su ispričane, ostatak časova će služiti samo za ponavljanje lekcija. :D

Besan sam sto smo ovako poceli sezonu, ljut sam i place mi se u isto vreme. Ubijaju me od sprdanja navijaci rivala, ali boli me kurac.

Ne znam koliko si seksualno aktivan, ali promeni kondom ako nisi.

Zadivljuje me predanost advokata, koje prossto ne zanima to sto su nase kritike debelo zasluzene i opravdane, a jedini argument im taj da smo izdajnici...

Zadivljuje me predanost advokata, koje prossto ne zanima to sto su nase kritike debelo zasluzene i opravdane, a jedini argument im taj da smo izdajnici...

Ma mi baš uživamo kad nam je klub u banani, lol.

Martínez was speaking to a group of newspaper journalists when an incensed Mourinho began berating him in the corridor.

“Roberto, next time, tell [them to let] me go before you because we have to travel,” he snapped.

Martínez attempted to defuse the situation, replying, “We don’t control that Jose, I don’t control that”. But that did not pacify the Chelsea manager, who exclaimed “F------ hell”, before walking away.

Mourinho’s reaction to such an apparently trivial incident will only intensify speculation that the Chelsea manager is starting to buckle under the pressure of his team’s faltering title defence.

hehehe, počeli živci popuštat

Neka neka, samo vi pljujte po treneru, igracima pa i upravi i proglasavajte sezonu za izgubljenu. Ako hocete recite da je Roman unistio CFC i da treba da ide zato sto smo lose poceli sezonu. 

Mogu da zamislim sta bi bilo na forumu da je bila ista ekipa 2012. kao sada, recimo kada je Barsa vodila protiv nas 2:0 uz igraca vise, ili recimo kada nas je Napoli nabusio, kakvi bi komentari bili.

COME ON CHELSEA!

• Autor
UziceCFC je tipican primjer kad slijepo podrzavanje nekog/neceg pomuti um do neprepoznatljivosti. Isto kao sto sam ja tipican primjer megatrolla. Cuj ti njega "mi hejteri uzivamo u ovoj krizi." Jebote ja se jedem svaku utakmicu. Prije 2g sam vjerovao da je Mou nas spasitelj. I razocarao se. Pogrijesio u prognozi. Da sam Bog do bio upravu i da Mou jeste bio spasitelj. Al nazalost nije : - (

UziceCFC je tipican primjer kad slijepo podrzavanje nekog/neceg pomuti um do neprepoznatljivosti. Isto kao sto sam ja tipican primjer megatrolla. Cuj ti njega "mi hejteri uzivamo u ovoj krizi." Jebote ja se jedem svaku utakmicu. Prije 2g sam vjerovao da je Mou nas spasitelj. I razocarao se. Pogrijesio u prognozi. Da sam Bog do bio upravu i da Mou jeste bio spasitelj. Al nazalost nije : - (

Mozda opet megatrollas? jer si troll u dusi. Kako sad da odgovorim?

Murinjovi hejteri uzivaju. Mislim da si i ti medju njima. Ne svidja vam se njegov defanzivni fudbal, njegova pojava, njegove arogantne izjave i jednostavno ga ne volite. Ali umesto da ostavite to po strani i podrzite ga jer nam je menadzer vi ga pljujete i to sve po tim osnovama. Vidim u nekoj drugoj temi neki mu zameraju i jer je "upropastio" Casillasa. Koji kurac? wtf? Ili na primer to sto ne voli da rotira. NE voli i kraj. To je njegov stil i gotovo, ne znam zasto i to smeta? Mozda ceka da proradi igrac? Mozda mu veruje da ce proraditi? Prosle sezone je to radilo, kao i pretprosle. On je sef i on odlucuje o takvim stvarima.

Treba podrzati tim i trenera u ovako teskoj situaciji. A ne odmah okrenuti se protiv trenera i dela tima. Ne moze tako.

Ma mi baš uživamo kad nam je klub u banani, lol.

To je najjače, ovi što brane Mourinha su u tripu da mi koji kritikujemo zapravo uživamo u ovoj katastrofi, a mi zapravo samo prevodimo ono što se dešava i na terenu i van njega. Niko od nas nije izmislio krizu, to se stvarno dešava i treba da se otvoreno priča o tome, niko od nas ne bi imao ništa protiv da mi sada imamo 15 bodova i da raspravljamo u kojoj smo utakmici više uživali, ali mi smo u kurcu i niko normalan ne može to stavljati pod tepih.

Advokati koji brane Mourinha zapravo imaju jednu jedinu rečenicu za koju su se uhvatili a to je "vidjećete vi kada mi izađemo iz krize" kao da nam prijete, ljudi ne mogu shvatiti da niko ne želi ovo što se dešava.

• Autor
Upravu je Uzice. Mi smo hejteri Mourinha i uzivamo sto je CFC na dnu tablice lige. Al neka. Kad nas Mou izvede iz krize i Chelsea pocne gazit sve pred sobom mi cemo na aparate xD

Upravu je Uzice. Mi smo hejteri Mourinha i uzivamo sto je CFC na dnu tablice lige. Al neka. Kad nas Mou izvede iz krize i Chelsea pocne gazit sve pred sobom mi cemo na aparate xD

nice troll. bas si me sjebao, evo u kurcu sam na aparatima. iksDE

Treba podrzati tim i trenera u ovako teskoj situaciji. A ne odmah okrenuti se protiv trenera i dela tima. Ne moze tako.

Taj isti trener je prozvao gotovo komplet prvu postavu a onda u sljedećoj utakmici izveo isti sastav. Kako to objasniti? Da li je i to odraz tog silnog povjerenja koje i mi treba da pokažemo ili je jednostavno nestalo praznih priča, ili više nije bilo članova medicnskog tima koji je pogodan za prozivku..

Ne možeš primati 12 miliona po sezoni i ponašati se ovako kako se ponaša Mourinho.

Kinze, dzaba se trudis. Pusti ga.

brines samo o kingu. i ja se trudim :(

Taj isti trener je osvojio EPL i mi smo aktuelni sampion Engleske (koliko god pickasto trenutno igrali). On sad od nas ocekuje poverenje u teskom trenutku, poverenje i podrsku. Pusti izjave, izjava je samo jos jedna sprava za upravljanje timom, mozda je hteo da izazove odredjenu reakciju kod igraca. Ne verujem da je izjava usmerena ka tviterasima i forumasima.

Neki bi bili zadovoljni kad bi on rekao "da, kriv sam". Koja je razlika? Samo su rezultati bitni, a ne prica.

Za klub, za stabilnost (ili kako vi podrugljivo kazete "balans") je najbolje da ne menjamo trenera i zato podrzavam Bunkerinja. Tako i Roman misli, 99% sam siguran.

Da nam je trener Gvardilo ili Anceloti isto bih ovako vatreno podrzavao trenera. To su top menadzeri i oni bolje znaju od mene sta treba i kako treba. Ovo je samo trenutno, nije Murinjo menadzer koji osvaja 10. mesto na tabeli.

Murinjo titule u ligama osvaja samo kad ima minimalnu ili nikakvu konkurenciju. Sva tri puta kod nas je konkurencija bila u tranziciji, Porto je dominantan u Portugaliji, o onome u Interu da ne pričam, vezali su 3 i pre njega... Čak i u Realu, uzeo titulu u trenutku kada je Barselona bila najslabija pod Pepom. :D

Evo i Lige šampiona da spomenem:

https://www.youtube.com/watch?v=JNvf81nN8iM

Čist gol, Murinjo nikad ne bi osvojio prvu LŠ da mu nije bilo sudija, a i tada je konkurencija bila smeh. :D

Ali umesto da ostavite to po strani i podrzite ga jer nam je menadzer vi ga pljujete i to sve po tim osnovama. 

De ti meni objasni kako to podržavanje funkcionira.

Mourinho svaku utakmicu radi ista sranja, ne radi posao za koji je preplaćen, a ja bih trebao mirno sjediti i govoriti: "Podržavam."

Jel tako to ide?

Murinjo titule u ligama osvaja samo kad ima minimalnu ili nikakvu konkurenciju.

Vjerovat ću da se šališ. Izbriši ovo na vrijeme da nam se ljudi ne smiju.

http://chelseabalkan.com/index.php/201509135434/vijesti/zanimljivosti/losa-politika-kluba-je-dovela-do-katastrofalnih-rezultata.html

​

I Eto je izjavio upravo ono što sam i ja. Pogrešna politika i vrijeme traženja igrača.

Ma nema puno pametovanja ovdje.Nije on meni nikakva familija da ga slijepo branim.Nema opravdanja za nikog.Ova forma za koju je i on kriv ne smije vise da potraje.Ili daj rezultate il pakuj kofere.To je tako.

Medjutim,to ne umanjuje njegove uspjehe ranije napravljene sa nama niti umanjuje cinjenicu da je nas najbolji trener ikada.
Ali proslost je proslost.Dobro je neko napisao,mi smo bili šampioni,BILI= paste tense,proslost.Nova sezona,nove bitke.Neki normalan slijed dogadjaja je da mu se da prilika da nas izvuce iz govana,ja vjerujem da hoce ali neke radikalne promjene mora napraviti.U suprotnom klub moze najebati.Mozemo ostati bez lige prvaka sto je po meni sramota.Od mene ima podrsku jos uvijek.Nadam se da me nece iznevjeriti.

• Autor

Ama Igi jesli li ti dobar. Gdje ćeš reći da je osvajao kad konkurencije nije bilo. Mourinho je za mene jedan od najvećih trenera ikada, možda i najveći uz SAF-a. Pa kad je došao 2004-te, osvojili smo ligu 2004/05 i 2005/06 sezonama pored onakvog Arsenala, Liverpoola, Man Uniteda. Tako da ti priča ne drži vode. Glupo je reći to za Mourinha jer on je trenerčina i legenda kluba. Ali ovo trenerčina BIO, nije više. Nije više sav svoj.

Pojavila se prica da su mu pojedini igraci okrenuli ledja navodno je u nekom sukobu sa Kostom,dok Azar,Oskar i Vilijan navodno nisu zadovoljni stilom i nacinom fudbala...Lepo sam ja rekao vidi se golim okom da su pojedini fudbaleri protiv njega,verovatno i sam pristup rema Evi je dosta doprine.

Dozvoljeno je kritikovati, nemojte se sad praviti ludi. Dozvoljeno je sve. Ali jedini problem je kad pocnete pricu o otkazu i vec otvarate temu zamena za Murinja. Ma dajte ljudi, malo vere u trenera koji nam je toliko dobrog doneo. U proslosti je uvek dokazivao da mu se moze verovati. S jedne strane razumem vas, tako je kod nas na Balkanu. Proglasavamo poraz kod 0:2 i odmah krece "UPRAVA NAPOLJE".

Poceo sam da se vrtim u krug i da se ponavljam. Necu vise.

Navodno navijači traže strpljenje, da se ne bi ponovila 2007. kada je klub posle otpuštanja Murinja izgubio dosta vremena lutajući sa zamenama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.