14. septembar 2015.11 god. Autor comment_234120 Uzice, ja ovo malo što se zajebajem s tobom - šalim se. A i znam da me ne shvaćaš ozbiljno jer često trollam što je isto OK. Ali sada šalu na stranu i trollanje, respektam te ko člana foruma i sve to, samo da te pitam onako iskreno jesi li ti svjestan da si ovo rekao: U proslosti je uvek dokazivao da mu se moze verovati. S jedne strane razumem vas, tako je kod nas na Balkanu. Proglasavamo poraz kod 0:2 i odmah krece "UPRAVA NAPOLJE". Ti nekako pričaš kao da smo mi izgubili jednu utakmicu. Shvataš li ti da je ovaj problem dugotrajan i da Mourinho nije uradio ništa čime bi ga ispravio? Čak šta više, pogoršava situaciju svojim izjavama koje su postale glupe (prije su te izjave bockale, ali imale su dozu inteligencije), a i svojim nedjelovanjem na terenu. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234121 Ama Igi jesli li ti dobar. Gdje ćeš reći da je osvajao kad konkurencije nije bilo. Mourinho je za mene jedan od najvećih trenera ikada, možda i najveći uz SAF-a. Pa kad je došao 2004-te, osvojili smo ligu 2004/05 i 2005/06 sezonama pored onakvog Arsenala, Liverpoola, Man Uniteda. Tako da ti priča ne drži vode. United je tada bio u tranziciji, Arsenal je mogao samo da tone nakon one invincible sezone (2006. su imali 67 bodova), Liverpul sezonu pod Benitezom završio sa 58 bodova 2005, naredne godine su bili bolji, ali to je Liverpul pod Benitezom. Čim se oporavio Junajted, titula se vratila u Mančester, a Murinjo zbrisao. :D A što se tiče tako je to kod nas na balkanu, tako je na mnogim inostranim forumima. @whisp Da, strpljenje. Za to je bitnije da klub ne dovodi pogrešne ljude na poziciju trenera. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234122 Ne znam od kada vecina ljudi ovde je pocela da prati Celzij,ali u prvom njegovom mandatu mi smo imali krila i to je davalo rezultat. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234123 Murinjo titule u ligama osvaja samo kad ima minimalnu ili nikakvu konkurenciju. Sva tri puta kod nas je konkurencija bila u tranziciji, Porto je dominantan u Portugaliji, o onome u Interu da ne pričam, vezali su 3 i pre njega... Čak i u Realu, uzeo titulu u trenutku kada je Barselona bila najslabija pod Pepom. :D Evo i Lige šampiona da spomenem: https://www.youtube.com/watch?v=JNvf81nN8iM Čist gol, Murinjo nikad ne bi osvojio prvu LŠ da mu nije bilo sudija, a i tada je konkurencija bila smeh. :D E moj Igi pokrij se po ustima da ne bi jos koju provalu izvalio.Nadam se da se salis tj. trolas,inace ja prestajem da diskutujem s tobom o fudbalu :D Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234125 Ja sam npr podržavao i Di Matea, i AVB-a i Ancellotia dok mu nije išlo, jer tada rezultati nisu bili dobri, nije ni igra, ali bar se pokušavalo nešto, svi igrači su se probali, razne varijante, razne formacije, jednom igraču ako ne ide, na klupi je bio, igrao je drugi umjesto njega. Znači trener je radio svoj posao, pokušavao, e ako baš nije išlo (nezz iz kojeg razloga, moguće je i to okretanje leđa) onda noga. Pa i sam Morinho je u prvom mandatu, čuda činio na klupi, mijenjanje formacijatokom igre, korištenje velikog broja igrača, probanje raznih varijanti, ma čuda činio i zato je i bio nama kao Bog fudbala.. Ali ovaj Morinho sad, kako istog podržavati kada ama baš ništa ne radi. 5 utakmica, 5 katastrofalnih utakmica i da se ništa i ne planira mijenjat, jer tobože mi igramo odlično samo nemamo luck. Kako podržavati takvog trenera? Meni je teško iskreno. Ja znam da protiv Arsenala će biti isto sve kao i protiv Evertona, dakle tvrdoglavost i negativni bezobrazluk, a to je ne podnošljivo. Nije ni Arsenal bauk, ali kad pogledamo kakvi smo mi, crno naam se piše čak i protiv njih. Sanchez na ovosezonskog Baneta :(( stvaramo jednu priliku po utakmici, a kod njih fenomenalni Čech na golu, bit će veselo. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234127 Ja ne znam zašto je problem prihvatiti da se svlačionica raspala, da šef više nije šef... Očekivani potezi su puštanje kapitena(obojice), već u januaru, jer niko drugi nema taj uticaj da mu se suprotstavlja. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. Autor comment_234131 Mou u glavi ima samo ovo: Courtois ----- Bane - Cahill - Terry - Azpi ----- Fabregas - Matić ----- Pedro - Willian - Hazard ----- Costa Eventualno će umjesto Cahilla/Terryja uletiti Zouma, umjesto Fabregasa velebni mag Mikel, a Fabregas će zatim biti pomjeren naprijed umjesto Williana. Mou isto pokvarena ploča. I to samo ponavlja ponavlja ponavlja ponavlja. A nakon tekme ide utamica da se sve urotilo protiv nas, da ne igramo loše, pa opleti uvijek po nekome. Tonemo i tonemo, ali on samo ovu formaciju fura. I onda kada POČNEMO GUBITI S 2 GOLA RAZLIKE NA POLUVREMENU, on će se tek onda nakaniti nekad u 70. minuti da ubaci Falcaa, Remyja, Ramiresa, a evo sad i Kennedyja i to je to. Veoma veoma ograničeno za čovjeka koji je plaćen 12 mil i koji sebe smatra najboljim što Chelsea može imati na klupi. Onako realno i iskreno, zar nije tako? Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234134 Ma frajer pogubio konce. Još od Reala nema ga ni na mapi najboljih trenera. Da mu dam podršku što svaku tekmu šalje istih 11 na teren, što se mjesecima na utakmicama ne vide rezultati treninga? Sori uzice, penzioner i slični, ali podršku mogu dati tek kada vidim da se nešto radi i pokušava, što očito nije slučaj. Mogu se jedino nadati boljim rezultatima, što i činim. Ali podršku za nerad neće dobiti nitko, pa ni Mourinho. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234142 Ne znam jel ste primetili da jako kasno vrsi izmene,pritom imamo negativan rezulat on ubacuje igrace od 65 minuta pa na dalje. Nema tu srece sad kad sve sagledam Drogba je bio kljuc uspeha prose godine on je motivisao saigrace drzao svlacionicu,kako je otisao nastao je totalni raspad. savrsena pitanja http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3233699/As-Chelsea-s-season-continues-crumble-10-key-questions-face-Jose-Mourinho.html Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234145 zašto se zaključala tema s budućim trenerom? ne razumijem u čemu je problem da pričamo o opcijama za budućeg trenra kad je samo pitanje vremena kad će mou dobit otkaz? Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234156 Uzice, ja ovo malo što se zajebajem s tobom - šalim se. A i znam da me ne shvaćaš ozbiljno jer često trollam što je isto OK. Ali sada šalu na stranu i trollanje, respektam te ko člana foruma i sve to, samo da te pitam onako iskreno jesi li ti svjestan da si ovo rekao: U proslosti je uvek dokazivao da mu se moze verovati. S jedne strane razumem vas, tako je kod nas na Balkanu. Proglasavamo poraz kod 0:2 i odmah krece "UPRAVA NAPOLJE". Ti nekako pričaš kao da smo mi izgubili jednu utakmicu. Shvataš li ti da je ovaj problem dugotrajan i da Mourinho nije uradio ništa čime bi ga ispravio? Čak šta više, pogoršava situaciju svojim izjavama koje su postale glupe (prije su te izjave bockale, ali imale su dozu inteligencije), a i svojim nedjelovanjem na terenu. Nismo izgubili jednu, vec smo izgubili 3 a svih 5 smo odigrali ocajno. Ne bezim od toga. Katastrofalno igramo. Pricam ovako kako pricam, tj. pomalo i preterujem jer i vi preterujete. Problem nije toliko dugotrajan kao sto mislite. On je poceo u predsezoni a ne u januaru. Tim koji ima tako velike probleme ne moze da osvoji EPL u sred krize igre i rezultata. Takav je profil lige da sve mora perfektno da funkcionise da bio neki tim osvojio ligu. Pricate da je izgubljena sezona. U redu je reci da smo u nikakvoj formi, da ne mozemo trenutno da pobedimo ni Javor iz Ivanjice. Ali jos nije sve gotovo. Ova ekipa je prosle sezone bila najbolja u Engleskoj. Predvidjam da cemo biti u top4 na kraju sa Murinjom na klupi. Kakav crni otkaz.... I opet da kazem za izjave. Izjave su jos samo jedan alat za upravljanje timom. Nijedna izjava se ne daje tek onako, sve je isplanirano i smisljeno sa odredjenim ciljem. On zna zasto to radi, mi mozemo samo da nagadjamo. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234161 Ja njemu zelim da vidm ledja iz jednog razloga,nemamo nikakvu koncepciju igra nam zavisi prevashodno od pojedinaca. Mladi fudbaleri ne dobijaju sansu,imamo Traorea koji je razvalio u holandiji presedece sezonu na klupu mozda je najveci potencijal kojeg Celzi trenutno ima,Loftus Cik decko strasan potencijal smrad ga ne gotivi vise nego vidljivo,Doveli smo Babu desni bek Asplikueta ima prednost sto je apsurdno,nad Evom Karneiro je pocinio ZLOCIN... Uglavnom njegovo vreme proslo,on nije vise trener koji moze da zdovolji nivo i kvalitet fudbala koji Chelsea FC trazi!!! Procitan i provaljen trener,sablon koji Celzi igra je miyeran za profi fudbal mene je prosto sramota.. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234180 Ja a koji je to trener koji može da zadovolji nivo chelsea, kada najbolji trener ne može? Pardew? HahahahaNe budite smiješni, al et to je balkan, hvala bogu pa se uopste otkaz ne spominje tamo gdje je važno da se spomene, nego samo ovdje se traže novi treneri ;)Ne budite djeca, kriza došla pa sta i to ce se prezivit i prezivit ce ih još Jose aBd na klupi jer je to nešto sto se može desiti svakoj ekipi ;) Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234182 Ja a koji je to trener koji može da zadovolji nivo chelsea, kada najbolji trener ne može? Pardew? Hahahaha Ne budite smiješni, al et to je balkan, hvala bogu pa se uopste otkaz ne spominje tamo gdje je važno da se spomene, nego samo ovdje se traže novi treneri ;) Ne budite djeca, kriza došla pa sta i to ce se prezivit i prezivit ce ih još Jose aBd na klupi jer je to nešto sto se može desiti svakoj ekipi ;) Ne znam na osnovu čega tvrdiš da je kondom najbolji trener. I taj Pardew hahaha redovno Murinju nabija komplekse sa 10x slabijom ekipom na papiru. Isto tako ga je Gvardila razbijao. U suštini, ne postoji trener koji je neki "čarobnjak", sa ovakvom ekipom je najbolje pustiti ljude da igraju, a ne glumiti ludilo, igraš defanzivno, pustiš protivniku da ti stvori 5-6 ozbiljnih i nadaš se da ćeš iščupati nerešeno, ako to ostvariš, umisliš da si neki taktički genijalac. Kriza će se preživeti, ali ko zna gde ćemo biti kada prođe. Može se desiti, ali nisam video ovoliku količinu nezainteresovanosti kod čoveka čija ekipa igra toliko loše. Čak i smoreni Harry Redknapp deluje živahnije od anemičnog kondoma. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234183 Za advokate jedna mozgalica: Navesti šta je to što je Murinjo uradio, da preokrene situaciju i vrati poljuljano poverenje? Kažete da kriza traje samo od početka ove sezone, tako da svoje odgovore fokusirajte na taj vremenski period, dakle bez spominjanja prošlosti, dalje ili bliže. U više od 3 reči, ako je moguće. Molio bih i ostale članove da ne ostavljaju svoje komentare, dok ljudi ne završe sa izlaganjima. Hvala unapred. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234185 Tebi je trenutno Bajram. Od prvog dana kada si došao na forum (od marta) kritikuješ Murinja i isključivo samo njega. Bio si aktivan na forumu samo ako odigramo loše i naravno nestaneš kada pobijedimo. Nije te bilo čak ni kada smo osvojili titulu ali zato si jedva dočekao da dođeš sada i svaki dan postavljaš jedno te isto. Ne znam kako ti ne dosadi. Što se mene tiče, ne okrećem leđa Murinho, baš iz razloga jer znam šta je Chelsea sve prošao od njegovog odlaska pa sve do dolaska. I neću mu poželiti odlazak jer niko nije savršen, nije se rodio ko nije imao padove. Ni Murinjo nije nepogrešiv ali za Chelsea je za sada najbolji i siguran sam da će učiniti sve da izađe iz ove krize. Da mu uruče otkaz budite sigurno da bi već sljedeće sezone bio trener Man Uniteda, Citya, Arsenala ili Liverpoola. Ti klubovi bi jedva dočekali da ga imaju. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234209 Za advokate jedna mozgalica: Navesti šta je to što je Murinjo uradio, da preokrene situaciju i vrati poljuljano poverenje? Kažete da kriza traje samo od početka ove sezone, tako da svoje odgovore fokusirajte na taj vremenski period, dakle bez spominjanja prošlosti, dalje ili bliže. U više od 3 reči, ako je moguće. Molio bih i ostale članove da ne ostavljaju svoje komentare, dok ljudi ne završe sa izlaganjima. Hvala unapred. Murinjo iza scene radi svoj posao, siguran sam. Trazi gde je greska u masineriji zvanoj CFC. Koji je to sraf ispao. Pokusava da ih trgne izjavama. Veruje igracima i zato nece da ih rotira, pokusava da im vrati formu tako sto ih forsira (on misli da je tako najbolje, ja se ne slazem, ali uvek postoji vise nacina da se dodje do nekog cilja). Problem je sto se mi informisemo preko medija i bombasticnih naslova (kojima se i relo sluzi na nasem portalu). Nisam nabrojao sve Murinjove akcije i poteze jer ne zivim pored trening kampa u Cobhamu, a nisam ni zaposlen tamo i ne znam sta se desava u klubu iz prve ruke. Znam da ce ovo proci. On nije nista blizi otkazu nego sto je bio u junu, budite sigurni. Uprava ne razmislja u okviru od nekoliko utakmica, vec dugorocno. Nema panike u klubu, a ne treba ni da je bude. Proci ce i ova losa forma, ovo sranje i opet cemo da meljemo po Engleskoj a i sire. Sezona jos nije zavrsena. Nije u skladu sa mentalitetom Celsija predavati se pre borbe, predavati se kad je tesko. Nadam se da ste vi tuzioci zadovoljni, posto sam ja advokat (i to drveni jbg) zavrsio ovo siromasno izlaganje, iskreno mrzi me da se raspravljam po stoti put. Niko od vas nece promeniti misljenje, dzabe piskaram. Ispostovao sam pravila mozgalice (3+ reci, nema proslosti) PS forum.talkchelsea je lose mesto, pun je gloryhuntera, trolova i klinaca koji misle da sve znaju. neozbiljni i senzacionalisticki postovi. mozda je offtopic sto ovo pisem, ali tamo je neizdrzivo posle 10 minuta citanja postova a cini mi se da ovaj nas forum sve vise lici na talkchelsea po sadrzaju i misljenjima forumasa uopste. moje misljenje, izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, nisam hteo tako nesto Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234215 "I know that a lot of people are happy that after so many years to see me in a situation like this.​" Kada je prije par dana gledao BHT preko strima, slučajno je na poluvremenu naletio na ovaj naš forum i vidio je kritike koje se pišu protiv njega. Najviše su ga zaboljele konstantne kritike Edena Hazarda(10) i Igija koji je napisao da je osvajao titule samo kad je konkurencija bila loša ili nikakva. Zato je i rekao ovo što je rekao. Prijavi
14. septembar 2015.11 god. comment_234218 Igi predaleko si otisao s tim, ne znam dal trollas ali nije to istina jednostavno. Mourinho jeste bio fenomenalan trener, medjutim mit faktora je doveo da to vise nije ni sjena onog strucnjaka. Iskreno mislim da ga je boravak u Madridu unistio, a sada kod nas se previse umislio i zivi od stare slave, sto se u njegovim izjavama da primjetiti. Tako se ne moze opstati ni u jednom poslu, kamoli ne u trenerskom. Jedan Ferguson je cesto lose startao u prvenstvu, ali nikada sebi nije dopustao da prakticno izgubi titulu nakon 5 kola, toliku nonsalanciju nije dozvoljavao. Mourinho donosi kratkorocan uspjeh jer gradi takav odnos sa igracima, medjutim na duze staze mora se znati ko je Bog i batina u klubu, nijednom se igracu ne smije beskonacno vjerovati i mora uvijek biti zdrava konkurencija. Kod nas to ne postoji i zato smo izgubili dosta igraca, a izgubit cemo ih jos ako se nastavi. Iskreno ne znam da li je Mourinho u stanju da se prilagodi novoj vrsti posla koja je pred njim, mozda da izgubi jos nekoliko utakmica pa da to shvati, ne znam da li je uopce moguce da tako tvrdoglav covjek uoci neke stvari koje mi sa strane vidimo. Pitanje je i sta ljudi u strucnom stabu rade, nije moguce da su svi slijepi kraj zdravih ociju.Ako on ne moze sebe promijeniti, onda najbolje nek odlazi i trazi jos neki kratkorocan angazman sebi tipa PSG ili neka reprezentacija, tu ce ponovo imati uspjeh.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234231 pa Mou nije trener za duge staze, ne znam zašto je itko ikad pomislio da bi on kod nas moga ostat dugo ko Ferguson ili Wenger, pa koga je on to uspješno vodia duže od dvi sezone? on je trner za instant uspjeh, i u tome je odličan, u prve dvije sezone možeš bit siguran da će ti donit bar neku titulu ali onda sljedi raspad sistema. Ja ne mislim da je njegovo dovođenje bila grška, donio nam je titulu i taj instant uspjeh (iako vidi se da je lošiji trener nego što je nekoć bio, jer i realno jedan PL i miki maus kup nije bog zna šta), što nam je i trebalo nakon godina lutanja, da ponovo budemo moćni da nas se ponovo boje. Ali sad je njegovo vrijeme prošlo i treba ga makint... i UziceCFC, odogovor zašto još vjeruješ Mou ti je vrhusnki, jer ti, valjda telepatski, znaš da on iza scene radi svoj posao. Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234235 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11864969/Chelsea-ban-player-banter-in-bid-to-save-their-season.html Time sto si zabranio igracima da bar pokusaju da sami sebi podizu moral(jer ti ne znas kako), ce sve da resi... Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234238 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11864969/Chelsea-ban-player-banter-in-bid-to-save-their-season.html Time sto si zabranio igracima da bar pokusaju da sami sebi podizu moral(jer ti ne znas kako), ce sve da resi... Mora nesto da promeni, nek bude bilo sta Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234247 Cita li ko ove izjave sa trenutne press konferencije? Pa ovaj covjek nije normalan fakat. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234251 https://twitter.com/ChelseaFC/status/643742481436278784 https://twitter.com/ChelseaFC/status/643744961238843392 Maskin mrš. Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234253 Ma covek nema Autoritet u Subotu Celzi odigra utakmicu u Nedelju vidis Fabregasa na Ibici gde je to normalno? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.