Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ma ko mu jebe mater, dođem da se odmorim malo uz utakmicu, da se opustim, titula osvojena, ne trebaju bodovi ni nama ni njima, opušteno može se igrati fudbal i ovaj izvede najjači sastav, ubaci kretenčinu amazonsku, ostavi sve igrače koje je forsirao, e dabogda primio 20 komada a ne ova 2

55 minuta evo nisi šutno prema golu, šampioni

Ja ne mogu da vjerujem šta čitam i da je se neko ovako potresao na osnovu ove utakmice.

Tačno nam treba oduzeti titulu i organizovati utakmicu United-City na Bridgeu pa ko pobjedi neka nosi titulu, nama ne treba, koji će nam kurac, vidi se da se ne znamo ponašati ni kada osvajamo titulu.

Naš navijači koji su bili na tribinama pjevaju cijelu utakmicu ljudi uživaju u tituli mi ovde dramimo ko da smo izvisili i za 4. mjesto. ^:)^

Priča kako je titula iza, kaže rezultati nebitni, a ovamo svaka utakmica se igra za sebe, očekuje pobedu, a kmeči što je Murinjo izveo jak sastav i priželjkuje poraz u poslednjem kolu sad. :))

Ovakvog navijača još nisam video.

Priča kako je titula iza, kaže rezultati nebitni, a ovamo svaka utakmica se igra za sebe, očekuje pobedu, a kmeči što je Murinjo izveo jak sastav i priželjkuje poraz u poslednjem kolu sad. :))

Ovakvog navijača još nisam video.

Svaka utakmica se igra za sebe, to se odnosilo na pristup i borbenost. I u ovakvim utakmicama pošalje igrače sa plaže na teren koji čaškaju kurac od 95. minute protiv Palacea. Umjesto da igraju oni koji imaju za šta igrati, koji nisu u prvom planu. Nigdje nisam napisao da očekujem pobjedu. Naprotiv, da smo izgubili isto 3:0 sa mladićima i rezervama podnio bih to bez ikakvih problema.

A poraz želim jer će uraditi isto, zato je zaslužio da mu se poseru ljudi u tu titulu onako kulturno.

A poraz želim jer će uraditi isto, zato je zaslužio da mu se poseru ljudi u tu titulu onako kulturno.

U pravu si, kada Teri bude dizao trofej svi će onda imati smrknute face i razmišljati o tome kako su izgubili od Sanderlenda i VBA, pa ćemo  polovinu novca dobijenog od prihoda ove sezone donirati tim klubovima jer su obezvredili titulu i dokazali da je ne zaslužujemo.

Hoće li nam oduzimati po dva boda za svaki primljen gol?

Vjerovatno neki neće ni gledati dodjelu trofeja hahahahaha

Navijači Uniteda znaju uživati u tituli za razliku od nas, mi to ne znamo niti ćemo kada znati, mi imamo potrebu da seremo po tituli koju smo čekali 5 godina, šta čovjek onda da kaže, osim da se zapita koji je ovo kurac.

Možda je i bolje što ne osvajamo često titulu.

Neću je ja gledati King, napiši slobodno ako si na mene ciljao. Samo ću provjeriti brani li Cech, jedino me to interesuje. 

OK, okačit će neko link rezultati.com u shoutboxu kada budu sastavi, nema šanse da šteka..

Da su počeli igrači koji nisu dobijali mnogo šanse tokom sezone i da smo izgubili ok, ali igrala je rva ekipa i uravo su oni krivci za poraz.

Izgubiti 3:0 od WBA koji je 90 minuta bio bolja ekipa nije mala stvar.

Filipe Luis, Loftus Cheek, Remy, Cuadrado, Ake i Izzy Brown.. Meni je dosta što su oni igrali, palac gore za ovu utakmicu što se tiče Mourinhoa!

Igrali su kada je sve već bilo riješeno i kada je želja za pobjedom nestala.

Ovo što su igrali, kao da nisu ni igrali. 

Bio je ovo četvrti poraz ekipe Žozea Murinja u sezoni, a zanimljivo da je sva četiri poraza doživeo od menadžera čije prezime počinje na slovo P.

Maurisio Poketino ga je pobedio u Premijer ligi, baš kao i Toni Pjulis i Alan Pardju, dok ga je iz FA kupa izbacio menadžer Bredforda, Fil Parkinson.

komentar lika: 

Wenger bi trebao da promeni ime u Pwenger, mozda onda pobedi Mourinha. 

hahahahhahahahahahhahahahahahhahaa

Ne znam sta vise ovaj covek pokusava da dokaze, i kome... 

Raspustio si igrace na odmor skoro mesec dana pred kraj sezone, a onda kukas o manjku motivacije kod istih. To je u najmanju ruku nelogicno. 

Titula je osvojena, pa osvojena, to se ne moze i nece promeniti. 

neki stvarno ocekuju pola ekipe da budu mladi.

3 mladica zaigrala jucer. Dosta. vidi se da forsira loftusa jer ima planove snjim. Ake i izzy svakako nece prismrdit slj sezone.

Draze mi gledat rubena kako igra sa prvotimcima neko da ga gledam kako igra sa avojim vrsnjacima protiv wba

neki stvarno ocekuju pola ekipe da budu mladi.

3 mladica zaigrala jucer. Dosta. vidi se da forsira loftusa jer ima planove snjim. Ake i izzy svakako nece prismrdit slj sezone.

Draze mi gledat rubena kako igra sa prvotimcima neko da ga gledam kako igra sa avojim vrsnjacima protiv wba

Njegovi vršnjaci bi odigrali sa više volje i želje nego svi iz prve postave. Da, trebali su igrati i Brown, Solanke, Ruben i Ake uz Cuadrada. Čak su i Christensen i Blackman mogli biti na terenu bez ikakvih problema.

Ne znam sta vise ovaj covek pokusava da dokaze, i kome... 

Raspustio si igrace na odmor skoro mesec dana pred kraj sezone, a onda kukas o manjku motivacije kod istih. To je u najmanju ruku nelogicno. 

Mislim da nije kukao, samo je nasao opravdanje za poraz u javnosti. Medjutim usput okrivio rivale, nije njemu tesko pao ovaj poraz, nije ga briga, rekao je da bi trebalo sampion odmah po osvajanju da ide na odmor, nema motivacije kod njega, nema kod igraca i to je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.