Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor
https://twitter.com/AlfredoPedulla/status/1281261645633851393?s=19
Izdržite, znam da sam naporan
Ovo engagement vjerojatno misli na plaću, lik koristi google translate
https://twitter.com/cfbayern/status/1281266447826599939?s=19
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Nekad smo skupljali Afrikance, pa smo skupljali Belgijance, a sad skupljamo Å vabe.

Danas su sve to Afrikanci uglavnom. :D

I to je tačno: Zouma, Kante, Rudiger, Tomori, James, Abraham, Odoi, Ruben, čak i Barkley ima Nigerijsko porijeklo. Ali sam viÅ¡e mislio po repezentacijama ono koga ću viÅ¡e pratiti. 

Razumem, ali sam morao malo da se našalim na njihov račun. :D

Barkley je pravi Nigerijac. ÄŒovjek je stereotip osobe iz Afrike.

Sećam se pre koju godinu kada je neko uporedio Barkleya sa gorilom iz zoološkog vrta, i neki ljudi se bunili zbog rasizma jer mu je deda iz Nigerije

Nisam pratio, šta je uradio? Slažem se definitivno, ti koji u svemu vide rasizam su barem jednako loši od pravih rasista, čak mislim da ti ljudi čak i još više štete nanose od pravih rasista.

Zadnje od Raheema sto se sjecam jeste da treba biti vise crnaca kao trenera iz nekog razloga, nevazno kakvo im je znanje.

Pa što onda crnci ne odu u trenerske vode, ne vidim ko npr. Drogbu ili Henryja sprečava da postane trener. :D Još to fali, pa kad neki crnac dobije otkaz, žaliće se neko da je zbog rasizma. :D

Pa dokaz su im njihove reprezentacije. Nikada ali bukvalno da ostvare uspjeh sa Afrikancem na vrhu i sve teze da nadju nekog bijelca da ih vodi ili juznoamerikanca
Rijkaard i to je to ali opet i on je holandjanin nema niko da je bas da kazes iz Afrike

Rijkard čak nema ni poreklo iz Afrike, polu Holanđanin, pola Surinamac, Juzna Amerika. :D

Možda bi se i sjetio da postoji. :P

Sterling jede govna. Nije laž da postoji rasizam u fudbalu, ali ne mislim da je u tome dijelu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.