Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Strasan prijelazni rok. Strahota.

Sam Bog nam je poslao Lamparda, kakav zaokret u klubu. Po pitanju igre, talenata, transfera, svega covjece.

Bas sam veseo.
  • Autor
https://twitter.com/batsflip/status/1285188945425440768?s=19
Jojoj još fali samo da su i Balacka usput pokupili, ne bih me čudilo, koji su to kraljevi. Tko bi odbio da ti ovi dođu na vrata jbt
  • Autor

Kad je Haverc u pitanju za Skara ne postoji loš izvor :D

Pa nije da postam bilo što xd Svi ti koje postavim su dobro poznati

Pa nije da postam bilo što xd Svi ti koje postavim su dobro poznati

Da neki tip ispred prodavnice dok ispija pivo kaze nesto o Havercu ti bi ga citirao ovde :D
  • Autor

Da neki tip ispred prodavnice dok ispija pivo kaze nesto o Havercu ti bi ga citirao ovde :D

Za tebe sve xd
https://twitter.com/David_Ornstein/status/1285201554962776064?s=19

https://www.youtube.com/watch?v=ceoKEFu8k94

Stvarno impresivno koliko raznovrsne golove daje, ima tu bombi, eurogolva, golova glavom, jedan na jedan situacija, golova gde samo treba gurnuti loptu u mrezu, penala, iznuđenih grešaka, lobova stvarno impresivno na koliko je načina davao golove.

• Autor
https://twitter.com/CFCDaily/status/1285255853977862149?s=19
Sky Germany kaže da mogu potvrditi kako su detalji ugovora sa Havertzom gotovi, od plaće do svega ostalog. Sve druge klubove isključuju iz utrke jer je Kai sve dogovorio sa Chelseajem. Ostaje se još dogovoriti sa Bayerom oko otkupnine, koja će biti oko 80 mil eura sve ukupno i hoće li mu se dozvoliti da igra EL
Kažu da će se u narednim danima dogovoriti i sa Bayerom, te kako je Chelsea spreman poslati ponudu sada
Isto navode kako Cech idući tjedan putuje u Njemačku da sredi sve detalje oko transfera do kraja
  • Autor
Bit će ovo show, Havertz na CAM, Pulisic Werner i Ziyech trojka ispred.
Werner nije klasična špica, ali mislim kako će to funkcionirati vrhunski jer će se Kai tu ubacivati često sa pozicije CAM kao lažna 9ka. Pomoći će dosta Werneru i rasteretit će ga, biti će to milina gledati
Još kad imaš iza Kovacica i Kantea, to je stvarno na papiru top. Vjerujem kako će Lampard to i uigrati kako treba
  • Autor

De vi meni recite volil kai i hakim potrcat. Malo presing pravit, il su momci kao Zaha. Cekaj loptu pa se qrci malo u napadu

Kai je za svoju visinu motoričan igrač i dosta brz, drži i rekord brzine sprinta ove sezone u Bundesligi među veznjacima. Ziyech ima dobar work rate
  • Autor
9 mil eura po sezoni su se dogovorili kaže Fabrizio

skaro jel ti drazi Kepa ili Kai?

Ne bih birao stvarno haha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.