Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Kaveh je prso, mani se njega :D

Kao i cijeli Sky, al neka ajd nek se nađe i to. Samo je više manje druge citirao
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Još malo vijesti hehe

https://twitter.com/RealKevinPalmer/status/1280977068323373056

Skaro druže opraštaj haha, znam da ti je gušt objavit nešto u vezi Havertza al' moram malo uletit :D

• Autor
Neka haha vidio sam ovo naravno ali nisam htio postat.
Samo pomaži, ali onaj glavni službeni ostavi meni haha
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1281000574243295232?s=19
AAAAAA
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1281000787594838018?s=19

Realno koga ne bi privukao projekat koji Lampard pokušava izvesti trenutno, pogotovo igrače u njegovim godinama. Ovo je idealna sredina za njega. Ajmo Fabrizio sa tim "here we go" :D

• Autor
Ma strašan pull power imamo trenutno sa ovom ekipom i cijelim projektom.
Kad se sjetiš sano Contea i bolikurčine, nedavno se pojavila informacija da se isključio preko ljeta u chelseaju, da ga nije zanimala transfer politika. Lik isključio mobitel, a Lampard vrbuje sve odreda

Kad se malo dublje analizira, nasa transfer politika ove godine je na najvecem mogucem nivou. Ziyech i Werner su kupljeni bez ikakvih komplikacija, sad pa sad sto bi se reklo, vjerujem da ce se ista stvar desiti i sa Havertzom. Pogotovo sto novinari kao sto su Falck, Romano i Law ne pricaju gluposti kao drugi novinari. 

Kad se malo dublje analizira, nasa transfer politika ove godine je na najvecem mogucem nivou. Ziyech i Werner su kupljeni bez ikakvih komplikacija, sad pa sad sto bi se reklo, vjerujem da ce se ista stvar desiti i sa Havertzom. Pogotovo sto novinari kao sto su Falck, Romano i Law ne pricaju gluposti kao drugi novinari.

Pa za Zijeha nije bilo Bog zna kakvo interesovanje.
Za Vernera Liverpul odbio da plati klauzulu.
Haverc slično kao Zijeh, niko sem nas ne pokazuje neko ozbiljno interesovanje.

U ozbiljnoj konkurenciji odavno nemamo šanse.

Pa za Zijeha nije bilo Bog zna kakvo interesovanje.
Za Vernera Liverpul odbio da plati klauzulu.
Haverc slično kao Zijeh, niko sem nas ne pokazuje neko ozbiljno interesovanje.

U ozbiljnoj konkurenciji odavno nemamo šanse.

Znaci logika je sljedeca: Mi kad kupimo onda je zato jer se drugi nisu interesovali. Kad mi ne kupimo, to je zato jer nemamo sanse. Ma hajte molim vas...

Ako ti je logika u redu, onda smo kupili kurceve igrace. A svi znamo da nije tako.

Znaci logika je sljedeca: Mi kad kupimo onda je zato jer se drugi nisu interesovali. Kad mi ne kupimo, to je zato jer nemamo sanse. Ma hajte molim vas...

Ako ti je logika u redu, onda smo kupili kurceve igrace. A svi znamo da nije tako.

Nigde ja nisam napisao da smo kupili loše igrace i zamolio bih te da mu ne stavljas reči u usta.
A to sto sam rekao je tacno, koliko god da se tebi ne svidja.
Primer je Sanco. Cim se umešao Junajted mi smo se oladili.
  • Autor

Nigde ja nisam napisao da smo kupili loše igrace i zamolio bih te da mu ne stavljas reči u usta.

Nije točno, dapače. Od sancha smo sami odjebali kada smo potpisali ziyecha, stvar je tu potpuno čista.
I kažeš da nismo imali konkurencije, recimo za wernera si sam rekao da je Liverpool bio, a i još neki su tu bili zasigurno.

Mislim da Leverkuzen mora spustiti cijenu. Ja bih ovde isao na nekih 60 miliona, to je to. Jednostavno koliko god oni pokusavali, niko drugi izgleda nema želje da se umješa, ekipe koje imaju pare ili imaju rješenu tu poziciju ili jednostavno nisu zainteresovane za Havertza.

On je sam odlučio da ide i mislim da je to to, od tih 90 miliona nadam se da nema ništa. Moraju ga prodati, ukoliko to ne urade ovo ljeto, imati će nezadovoljnog igrača u ekipi i onda ce sledece ljeto doci bayern i dati im 30ak miliona i to je to. Realno 60ak miliona bi trebali objeručke prihvatiti.

Mada kad pogledam neke njihove transfere ne čine mi se toliko bistri u poslovanju, Brandta prodali za siću, Bailya nisu pustili kad su mogli keširati na njemu...

Ne kazem ja da si ti to rekao nego po toj logici ispada da smo mi kupili lose igrace jer se drugi timovi ne interesuju za njih. Mozda smo upravo mi pobili konkurenciju jer imamo para dok oni zbog novonastale situacije nemaju.

Nije točno, dapače. Od sancha smo sami odjebali kada smo potpisali ziyecha, stvar je tu potpuno čista.
I kažeš da nismo imali konkurencije, recimo za wernera si sam rekao da je Liverpool bio, a i još neki su tu bili zasigurno.

Romano, Falk, Kaveh? :D
  • Autor

Romano, Falk, Kaveh? :D

Lol. Vodim se logikom ili misliš da smo htjeli sancha poslije ziyecha? Što se tiče za wernera on je sam to rekao za klub

Lol. Vodim se logikom ili misliš da smo htjeli sancha poslije ziyecha? Što se tiče za wernera on je sam to rekao za klub

Jer je Zijeh plaćen malo skuplje od pominjanih bek ap opcija za desno krilo(Recimo Behranma, Cukveze i sl). Onda on igra i iza spica, Lamps je izjavio da je to to pozicija na kojoj ga vidi. Dakle ta dva transfera nisu usko povezani.
Verner se nudio Liverpulu, na sva usta hvalio Klopa kao najboljeg, pričao sa njim nebrojeno puta... I na kraju mu ga Liverpul zavuce momacki, Celsi koristi situaciju i normalno da ce da promeni ploču.
  • Autor

Jer je Zijeh plaćen malo skuplje od pominjanih bek ap opcija za desno krilo(Recimo Behranma, Cukveze i sl). Onda on igra i iza spica, Lamps je izjavio da je to to pozicija na kojoj ga vidi. Dakle ta dva transfera nisu usko povezani.
Verner se nudio Liverpulu, na sva usta hvalio Klopa kao najboljeg, pričao sa njim nebrojeno puta... I na kraju mu ga Liverpul zavuce momacki, Celsi koristi situaciju i normalno da ce da promeni ploču.

Ziyech je jeftinija i vrlo dokazana opcija koja je baš logična bila. Po mom mišljenju taj transfer je itekako imao veze.
Što se tiče wernera, nije jedini liverpool bio zainteresiran. A istina je da je bio spreman otići tamo, nismo mi krivi što liverpool nije spreman platiti, a mi jesmo. To je praktički definicija pobjede, da se mi nismo upleli završio bi on tamo
Mislim ja bih isto izabrao ziyecha za 40 nego Sancha za 120 kako je bilo da sam menadžer

Bio je Whisper u pravu kada je rekao da u ozbiljnijoj konkurenciji nismo imali šanse zadnjih nekoliko sezone.

Od kad smo počeli smjenjivati trenere svake godine, bacati pare na smeće od igrača, dovoditi igrače bez dovoljno konsultacija sa trenerom itd.

Tu je došlo i do mnogo oscilacija u našoj samoj igri i formi, jedne godine šampioni, sledeće godine ni Evropu da izbore, ispadnu u grupnoj fazi, smjene generacija, mnogo mnogo problema.

Pisao sam o tome, bili smo ekipa, gigant bez ikakvog plana, vizije, šta hoće, kako hoće, koji su ciljevi itd.

Tu smo svakako izgubili moć i na tržištu ali evo u ovom poslednjem periodu, stvari uveliko dolaze na svoje mjesto i ako ovaj transfer rok prođe kako bi trebao i kako se nadam, tu smo opet u vrhu.

Ključne stvari smo poredali i nadam se da će tako ostati.

Imamo trenera koji je jedan od najboljih fudbalera na svojoj poziciji, legenda kluba, jednostavno zna klub u dušu i kao takav odmah dobija respect kod igrača. Pored toga ima dobre ljude oko sebe, rade zajedno, slažu se, funkcioniše to sve.

Imamo i rezultate, osvojena Europa Liga prošle sezone, nokaut faza lige šampiona i evo trebali bi izboriti nadam se Ligu Šampiona opet

Dosta mladih igrača kojima Frank pruža šansu, jednostavno ima mjesta i minuta za svakoga ko hoće da se dokaže i da igra i uz to doveli smo par zvučnih pojačanja, jakih igrača.

Sve to kad se uzme u obzir, logično je zaključiti da klub zna u kojem pravcu ide i šta su ciljevi, tako da se sigurno vraćamo u sami vrh po svim pitanjima

I da naravno jedna onako manje bitna stvar, imamo pun kurac para :D

• Autor
Slažem se za prije, to je naravno jasno bilo. Ali govorimo za ovu sezonu, ne pušim priče kako smo odjebali od Sancha zbog Uniteda, jednostavno mi to ne stoji
Prošlih sezona nismo dovodili ni te za koje nitko nije zainteresiran, odnosno bojkotirali bi transfer rok do zadnja dva dana, a onda daj šta daš, tako da smo u svakom slučaju napredovali.

Što se tiće Sanchoa, također mislim da razlog što smo odustali nije United, nego su jednostavno procijenili da Dortmund previše traži, a dolaskom Ziyech i Wernera nije neophodan.
Sto se tice Sancha, nebi me iznenadilo da cekaju s njim jer zele da prvo vide sta je sa Odoijem. Vrlo je moguce da Sancha vec imamo tu, naravno u vidu Odoija. E ako nebi bilo nista od njega, kao sto trenutno tako izgleda, nebi me iznenadilo da se sljedece godine svim silama krene po Sancha. Ove godine on nece nigdje iz Dortmunda, korona je sjebala mnoge. Pa jedan Real mora prodavati da bi kupovao.

Mi smo imali srecu sa banom, ogromnu srecu, pa sad mozemo trositi.

Sto se tice Wernera, nema sanse da smo mi jedini bili u igri, prejak je to igrac, da bi ga samo jedan klub trazio. Privolili smo ga i parama i projetkom, sasvim sigurno, spremni bili platit klauzulu i evo ga.

Pitamo se mi na trzistu itekako, problem jeste ranije bio sto je rukovodstvo kluba islo na jednu stranu, a treneri na drugu. Mnogo novca se trosilo na Bakayokoa, Zapaccostu, Batscuayia, Drinkwatera i slicne.
Sada vec nije takav slucaj. Lampard, Cech i Marina odlicno funkcioniraju, a sasvim sigurno da i od strane Romana, Lampard ima bezrezervnu podrsku. Samo na taj nacin mozemo postati jedni od najjacih, kao sto smo bili ranije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.