18. juni 2020.6 god. comment_294659 Ma povuće njega Werner kod nas, jebeš mi sve. Gradimo mlad tim, redovno uzimamo trofeje, puni smo para, iz Londona smo, šta hoćeš više koji kurac Prijavi
19. juni 2020.6 god. comment_294699 Ma povuće njega Werner kod nas, jebeš mi sve. Gradimo mlad tim, redovno uzimamo trofeje, puni smo para, iz Londona smo, šta hoćeš više koji kurac Novi stadion 😂 Prijavi
19. juni 2020.6 god. comment_294708 Gradimo mlad tim Imam osecaj kao da se vec citavu deceniju ovde gradi mlad tim. Prijavi
19. juni 2020.6 god. comment_294710 Ovo je drugi pokušaj ove decenije da izgradimo mlad tim, kod prvog su bili: Courtois, Bertrand, Kalas, Zouma, Ake, Azpilicueta, Marin, dva Hazarda, De Bruyne, Mata, Oscar, Schurrle, Salah, Lukaku, Moses, Van Ginkel, Piazon itd. Prijavi
19. juni 2020.6 god. Autor comment_294711 https://twitter.com/bellaacfc/status/1273623331858718720?s=19 Prijavi
20. juni 2020.6 god. Autor comment_294729 Izgleda kako će Leverkusen propustiti LP, Äudo ih jedino može izvući. Å to naravno nama itekako popravlja pregovaraÄku poziciju jer će Havertz sigurno otići a cijena mu s ovim automatski pada. Ako ostvarimo ovo tu smo negdje na papiru s najjaÄim timovima europe Å¡to se tiÄe napadaÄkog potencijala. To je neÅ¡to na tragu onog Å¡to je Matt Law reportao, Äekamo rasplet situacije kako bi si popravili pregovaraÄku pozicijuOd williana i pedra kao udarnih snaga, do Ziyecha, Wernera i potencijalno Havertza. Bolje nisam ni mogao zamisliti u najluÄ‘im snovima Prijavi
20. juni 2020.6 god. comment_294733 Tacno tako. Malo jeste skakljivo, jer je Havertz 10ka, a tu imamo Rubena, Mounta, te Ziyecha, ali Havertz je definitivno WC potencijal, Mount mislim da nije, a Ruben je podlozan povredama. Werner Havertz Ziyech, trojka iza napadaca, je mislim jedna od najjacih u Evropi, samo ako budu nastavili igrati kao u dosadasnjim klubovima. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294758 Novi stadion Treba nam veci stadion svakako ali ja bas volim Stamford, samo ime stadiona i on sam ima veliku tezinu, ne bih volio da sagrade neko novo cudo i daju mu neko kurÄevo ime po sponzoru (Etihad, Emirates) to mi je sve uz kurac i ruzno. Najvise bih volio da prosire stadion i zivioImam osecaj kao da se vec citavu deceniju ovde gradi mlad tim. Tako nekako ali opet u tih zadnjih 10 godina pokupilo se dosta trofeja, nije sad da smo propali ko Arsenal, Junajted, Lpool itd. Mislim da je glavni problem bio sa trenerima, prevelika smjena trenera i preveliko sviranje kurca od uprave, izgleda da napokon imamo covjeka koji ce dobiti postenih 5 godina u klubu da napravi nesto. Zbog kakvih su gluposti otjerani Mourinho i Don Carlo na pocetku Romanove ere, te kakvih je prosjeka vodilo klub nakon toga. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294766 Ako je suditi po YouTube klipovima, ovaj ništa nije bolji od Mounta. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294767 Ako je suditi po YouTube klipovima, ovaj ništa nije bolji od Mounta. Jok, ovaj prosle sezone dao vise golova nego Mount u karijeri. Prijavi
21. juni 2020.6 god. Autor comment_294789 Itekako bi nam godio Kai, ne razumijem one koji kažu da je nepotreban. Toliko je raznovrstan, danas imali valjda 75% posjeda uz 0 kreacije ili opasnosti Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294790 Ma i ja kazem daj ga, ali jestel vidjeli nasu odbranu? Pa potrebniji nam je stoper nego Messi a kamoli Havertz. Prijavi
21. juni 2020.6 god. Autor comment_294791 Ma i ja kazem daj ga, ali jestel vidjeli nasu odbranu? Pa potrebniji nam je stoper nego Messi a kamoli Havertz. Ma razumijem ja da nam treba stoper, ali odakle ideja da Havertz stopira dovođenje stopera. Pa mi nećemo dovesti stopera ovaj rok svakako. Otom potom Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294794 Ma razumijem ja da nam treba stoper, ali odakle ideja da Havertz stopira dovođenje stopera. Pa mi nećemo dovesti stopera ovaj rok svakako. Otom potom Pa veca je verovatnoca da ćemo dovesti stopera ako ne puknemo 70+ miliona na Haverca :D Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294796 Pa ovo sto Whisper kaze :D. Bojim se da necemo dovesti stopera a pogotovo sko platimo tolike novce za Havertza tj. sanse su jos manje. Prijavi
21. juni 2020.6 god. Autor comment_294797 Ako ste malo pratili prijelazni rok, nedovođenje Havertza rezultirat će samo dovođenjem Benrahme ili neke druge opcije. Stoper nije u planu i ne ovisi o ovom Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294800 Ako ste malo pratili prijelazni rok, nedovođenje Havertza rezultirat će samo dovođenjem Benrahme ili neke druge opcije. Stoper nije u planu i ne ovisi o ovom 30 miliona za Behranmu i 80ak za Haverca nije isto. Naravno da ne dolazak nemca ne garantuje kupovinu stopera ali ostavlja mnogo više prostora u budžetu za takvu soluciju. Prijavi
21. juni 2020.6 god. Autor comment_294801 30 miliona za Behranmu i 80ak za Haverca nije isto. Naravno da ne dolazak nemca ne garantuje kupovinu stopera ali ostavlja mnogo viÅ¡e prostora u budžetu za takvu soluciju. Isto tako nije isto dovesti Championship igraÄa i zvijezdu Bundeslige. Kažem, nigdje nije reportano da idemo po stopera, niti od shitty izvora. Dakle, jedino ima smisla diskusija npr Havertz i tagliafico ili Benrahma i chilwell Å¡to se tiÄe novca. Dakle, jedan ofenzivni i lijevi bek dolaze sigurnoDruga je priÄa zaÅ¡to lampard želi joÅ¡ jednog ofenzivnog sada nego stopera. Pretpostavljam da prvo želi srediti taj dio sastava ovaj rok, pa onda se koncentrirati na obranu Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294808 Upamecanu istiće ugovor na kraju sljedeće sezone, možda o tome razmišljaju. Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294817 Nemoj da o njemu razmisljaju, ono sto sam ga gledao je kurac od stopera. Ako ce se dovoditi stoper, onda treba instant klasa, neki izgradjen igrac. Idemo ili Sancho ili Havertz poslije lijevog beka. Prijavi
21. juni 2020.6 god. Autor comment_294820 BaÅ¡ to, Upamecano ima svojih žutih minuta itekako, naravno bio bi upgrade ali daleko je to od nekog vrhunskog stopera. Ako recimo odustanemo od dovoÄ‘enja ofenzivnog, ne bih me Äudilo da vidimo obrat u Willianovoj priÄi i neki 2-3 godine ugovor uz lijepu plaÄicu Prijavi
21. juni 2020.6 god. comment_294829 Pa veca je verovatnoca da ćemo dovesti stopera ako ne puknemo 70+ miliona na Haverca :D ukoliko nema FFPa dok je korone onda nas zaboli kurac, dovođenje Havertza nece uticati na toGledam ja svabe inace kad stignem, mada kako je bila ova korona, pogledao sam dosta tekmi. Upamecano isto kao Chilwell, dosta navikan, ima talenta ali nije jos svjetska klasa i ne vrijedi tih 60+ miliona Mada sto je najtuznije mislim da bi bio upgrade na ove naše trulje od stopera, jaci od pickensena, zna sa loptom, jak je fizicki kao Zouma i zna sa loptom za razliku od Zoume Prijavi
30. juni 2020.6 god. Autor comment_295287 https://twitter.com/CFCDaily/status/1277944140714696704?s=19 Matt Law kaže da uskoro ćemo poslati ponudu za havertza, a i za chilwella kada sezona završi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.