Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Ma povuće njega Werner kod nas, jebeš mi sve.

Gradimo mlad tim, redovno uzimamo trofeje, puni smo para, iz Londona smo, šta hoćeš više koji kurac

Novi stadion 😂
  • Autor
Izgleda kako će Leverkusen propustiti LP, čudo ih jedino može izvući.
Što naravno nama itekako popravlja pregovaračku poziciju jer će Havertz sigurno otići a cijena mu s ovim automatski pada.
Ako ostvarimo ovo tu smo negdje na papiru s najjačim timovima europe što se tiče napadačkog potencijala.
To je nešto na tragu onog što je Matt Law reportao, čekamo rasplet situacije kako bi si popravili pregovaračku poziciju
Od williana i pedra kao udarnih snaga, do Ziyecha, Wernera i potencijalno Havertza.
Bolje nisam ni mogao zamisliti u najluđim snovima
Tacno tako. Malo jeste skakljivo, jer je Havertz 10ka, a tu imamo Rubena, Mounta, te Ziyecha, ali Havertz je definitivno WC potencijal, Mount mislim da nije, a Ruben je podlozan povredama.

Werner Havertz Ziyech, trojka iza napadaca, je mislim jedna od najjacih u Evropi, samo ako budu nastavili igrati kao u dosadasnjim klubovima.

Novi stadion

Treba nam veci stadion svakako ali ja bas volim Stamford, samo ime stadiona i on sam ima veliku tezinu, ne bih volio da sagrade neko novo cudo i daju mu neko kurčevo ime po sponzoru (Etihad, Emirates) to mi je sve uz kurac i ruzno. Najvise bih volio da prosire stadion i zivio

Imam osecaj kao da se vec citavu deceniju ovde gradi mlad tim.

Tako nekako ali opet u tih zadnjih 10 godina pokupilo se dosta trofeja, nije sad da smo propali ko Arsenal, Junajted, Lpool itd.
Mislim da je glavni problem bio sa trenerima, prevelika smjena trenera i preveliko sviranje kurca od uprave, izgleda da napokon imamo covjeka koji ce dobiti postenih 5 godina u klubu da napravi nesto.
Zbog kakvih su gluposti otjerani Mourinho i Don Carlo na pocetku Romanove ere, te kakvih je prosjeka vodilo klub nakon toga.

Ako je suditi po YouTube klipovima, ovaj ništa nije bolji od Mounta.

Jok, ovaj prosle sezone dao vise golova nego Mount u karijeri.
  • Autor
Itekako bi nam godio Kai, ne razumijem one koji kažu da je nepotreban.
Toliko je raznovrstan, danas imali valjda 75% posjeda uz 0 kreacije ili opasnosti
  • Autor

Ma i ja kazem daj ga, ali jestel vidjeli nasu odbranu? Pa potrebniji nam je stoper nego Messi a kamoli Havertz.

Ma razumijem ja da nam treba stoper, ali odakle ideja da Havertz stopira dovođenje stopera. Pa mi nećemo dovesti stopera ovaj rok svakako. Otom potom

Ma razumijem ja da nam treba stoper, ali odakle ideja da Havertz stopira dovođenje stopera. Pa mi nećemo dovesti stopera ovaj rok svakako. Otom potom

Pa veca je verovatnoca da ćemo dovesti stopera ako ne puknemo 70+ miliona na Haverca :D
  • Autor
Ako ste malo pratili prijelazni rok, nedovođenje Havertza rezultirat će samo dovođenjem Benrahme ili neke druge opcije.
Stoper nije u planu i ne ovisi o ovom

Ako ste malo pratili prijelazni rok, nedovođenje Havertza rezultirat će samo dovođenjem Benrahme ili neke druge opcije.
Stoper nije u planu i ne ovisi o ovom

30 miliona za Behranmu i 80ak za Haverca nije isto. Naravno da ne dolazak nemca ne garantuje kupovinu stopera ali ostavlja mnogo više prostora u budžetu za takvu soluciju.
  • Autor

30 miliona za Behranmu i 80ak za Haverca nije isto. Naravno da ne dolazak nemca ne garantuje kupovinu stopera ali ostavlja mnogo više prostora u budžetu za takvu soluciju.

Isto tako nije isto dovesti Championship igrača i zvijezdu Bundeslige.
Kažem, nigdje nije reportano da idemo po stopera, niti od shitty izvora. Dakle, jedino ima smisla diskusija npr Havertz i tagliafico ili Benrahma i chilwell što se tiče novca.
Dakle, jedan ofenzivni i lijevi bek dolaze sigurno
Druga je priča zašto lampard želi još jednog ofenzivnog sada nego stopera. Pretpostavljam da prvo želi srediti taj dio sastava ovaj rok, pa onda se koncentrirati na obranu
  • Autor
Baš to, Upamecano ima svojih žutih minuta itekako, naravno bio bi upgrade ali daleko je to od nekog vrhunskog stopera.
Ako recimo odustanemo od dovođenja ofenzivnog, ne bih me čudilo da vidimo obrat u Willianovoj priči i neki 2-3 godine ugovor uz lijepu plačicu

Pa veca je verovatnoca da ćemo dovesti stopera ako ne puknemo 70+ miliona na Haverca :D

ukoliko nema FFPa dok je korone onda nas zaboli kurac, dovođenje Havertza nece uticati na to
Gledam ja svabe inace kad stignem, mada kako je bila ova korona, pogledao sam dosta tekmi. Upamecano isto kao Chilwell, dosta navikan, ima talenta ali nije jos svjetska klasa i ne vrijedi tih 60+ miliona

Mada sto je najtuznije mislim da bi bio upgrade na ove naše trulje od stopera, jaci od pickensena, zna sa loptom, jak je fizicki kao Zouma i zna sa loptom za razliku od Zoume
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
https://twitter.com/CFCDaily/status/1277944140714696704?s=19
Matt Law kaže da uskoro ćemo poslati ponudu za havertza, a i za chilwella kada sezona završi

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.