Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor
https://twitter.com/TeleFootball/status/1278720088137441281?s=19
Chelsea priprema ponudu poslije kup utakmice u subotu za Havertza, prema Matt Lawu i njemačkim izvorima. Idemooo
https://twitter.com/CFCDaily/status/1278724874857582594?s=19
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

Svakako objerucke ga prihvatamo, ali naravno da nam treba i stoper i lijevi bek. Vjerovatno cemo puno prodavati ovo ljeto, pa ce se skupiti novca za sve te pozicije.

Diablov optimizam mi je fascinantan, ali nekako hoću i sam da vjerujem u to pa je onda dobro. Vjerujem da iako kupe ovog, da neće odustati od štopera i beka.

• Autor

Diablov optimizam mi je fascinantan, ali nekako hoću i sam da vjerujem u to pa je onda dobro. Vjerujem da iako kupe ovog, da neće odustati od štopera i beka.

Pa nije to optimizam nego realnost, lijevog beka dovodimo 100% bez obzira na Havertza, to su svi reportali najpouzdaniji. Za stopera se ne zna, ali ni to nema veze s ovim transferom.
A vidiš i da se emerson prodaje
Novac je najmanji problem, doslovno utrošak nam je 0 ove godine, tek se resetirala financijska godina. Što znači da imamo nekih 150mil sigurno za potrošiti ako hoćemo.
Pitanje za stopera je samo ima li netko na tržištu koga želimo, za sada se jedino Rice nešto spominje
Što se tiče havertza, ovo se ne propušta jer smo u mogućnosti, i ovo je sada ili nikad. Puno stvari se posložilo, u normalnim uvjetima ne bi imali neke šanse. Od ugovora do toga da ostali su suzdržani..
Koji zaokret radimo transferima, sve mladi i vrlo talentirani igrači koje dovodimo, sviđa mi se kojim smjerom idemo. Dosta je bilo drinkwatera, bakayoka, zappacosti i sličnih

Bolje ne dovesti nikog nego dovesti prosjecne igrace. To mi se svidja kod Lamparda i Cecha, sto znaju da gomilanje poluigraca ne vodi nicemu dobrom. Da se razumijemo, i ja sam za havertza ali se bojim da na ljeto ne dovedemo vrhusnkog stopera jer cemo potrositi mnogo novca na njega.

• Autor

Bolje ne dovesti nikog nego dovesti prosjecne igrace. To mi se svidja kod Lamparda i Cecha, sto znaju da gomilanje poluigraca ne vodi nicemu dobrom. Da se razumijemo, i ja sam za havertza ali se bojim da na ljeto ne dovedemo vrhusnkog stopera jer cemo potrositi mnogo novca na njega.

Nemaš se čega bojati što se tiče ovog transfera i povezanosti sa stoperom, jer nemaju nikakve veze.
Objašnjeno sve već milijun puta, totalno neutemeljeno razmišjanje nekih

No hard feelingss, ali ti skaro nekad isto kao da ne zelis racionalno razmisljati, ponekad me podjsecas na diabla s tim optimizmom :D 

Nema mozda veze sad, ali potencijalno moze uticati na ljetni transfer rok. Ako sad potrosis 80 miliona, odmah su ti manje sanse da ces potrosit ljeti jos toliko. Neutemeljena je prica da cemo ljeti opet potrositi 150 miliona. Cista logika, ako sad potrosimo mnogo novca, manje su sanse da ljeti potrosimo vise novca. Naravno ne mora ti nista znaciti, ali cista matematika. Nije da smo nepresusni izvor novca pa da trosimo koliko nam mile volje.

• Autor

No hard feelingss, ali ti skaro nekad isto kao da ne zelis racionalno razmisljati, ponekad me podjsecas na diabla s tim optimizmom :D

Nema mozda veze sad, ali potencijalno moze uticati na ljetni transfer rok. Ako sad potrosis 80 miliona, odmah su ti manje sanse da ces potrosit ljeti jos toliko. Neutemeljena je prica da cemo ljeti opet potrositi 150 miliona. Cista logika, ako sad potrosimo mnogo novca, manje su sanse da ljeti potrosimo vise novca. Naravno ne mora ti nista znaciti, ali cista matematika. Nije da smo nepresusni izvor novca pa da trosimo koliko nam mile volje.

Nije optimizam nego realnost, kažem da ovaj transfer nema veze sa stoperom i to je tako. Nisam rekao da ćemo dovesti stopera, ali ne bi ga doveli i da ne uzmemo havertza.
Pa nećemo ići po koulibalyja ili ne znam koga od 100 mil, ne uklapa nam se u transfer politiku pljunit tolike pare za 29 godišnjaka, koliko god bi nam legao kao budali šamar.
I ja sam rekao da potencijalno imamo te novce, a ne da ćemo ih potrošiti. Za sada smo na 0 što se tiče ove godine, tek je počela financijska godina.
Mislim nisam to ja provalio, pa zbroji 2 i 2, odakle sve te informacije da idemo po chilwella i havertza, pa njih dvojica su 120 mil minimalno, što nije daleko od tih 150.
Da ne spominjem prodaju kojom ćemo nešto sigurno dobiti.
A ti kažeš da je neutemeljena priča na temelju svojeg razmišljanja, a ja se vodim reportovina matta lawa i ostalih. Kakogod

Ma ja ne mogu da vjerujem da ganjamo ofanzivnog igraca pored stopera. Ako mozemo dati 80 miliona za Havertza, mozemo i moramo i za stopera. To nam je prioritet. Znam ja sta ti govoris, vodis se roumoursima u zadnje vrijeme, niko ne spominje stopera... sve ja to razumijem... nego mi nema logike, zasto se ne okrenemo stoperima sad kad smo doveli Ziyecha i Wernera. 

• Autor

Ma ja ne mogu da vjerujem da ganjamo ofanzivnog igraca pored stopera. Ako mozemo dati 80 miliona za Havertza, mozemo i moramo i za stopera. To nam je prioritet. Znam ja sta ti govoris, vodis se roumoursima u zadnje vrijeme, niko ne spominje stopera... sve ja to razumijem... nego mi nema logike, zasto se ne okrenemo stoperima sad kad smo doveli Ziyecha i Wernera.

Ne znam, valjda je ideja to Lamparda, nemam nešto drugo pametnije za reći. Teško je pokrpati sve rupe odjednom, valjda prvo želi srediti napad do kraja pa onda ostalo. To mi je logično jedino, nešto slično je i Klopp radio pri dolasku.
Možda bude taj declan rice, vidjet će se ili netko takav do 50 mil max po mom mišljenju, ali naravno pod uvjetom da prvo prodamo nekog.
Emerson, Zouma, Barkley/jorginho mislim da će 3 igrača sigurno otići
https://twitter.com/CFCDaily/status/1278995522305634309?s=19

Problem je sto je na trzistu malo stopera koji vrijede tih 80 miliona(nema ni jedan koji je dostupan za transfer, ja mislim). To kad bi dali na Kulibalija to bi bio ocaj.

Pa zna li iko ijednog dobrog štopera koji je ok kandidat, ovdje čujem samo da treba štoper, nisam čuo nijedno ime konkretno sem Koulibalyja.

Mada ode u offtopic, trebao sam ovo negdje drugdje pitati. Nadovezah se na diskusiju iznad.

Pa zna li iko ijednog dobrog štopera koji je ok kandidat, ovdje čujem samo da treba štoper, nisam čuo nijedno ime konkretno sem Koulibalyja.

Mada ode u offtopic, trebao sam ovo negdje drugdje pitati. Nadovezah se na diskusiju iznad.

napisao sam ja na ljetni prelazni rok par imena

Romagnoli, Kounde iz Seville ili kako se vec zove, ma vjerujem da bi Sarri i De ligta dao kakav je debil.

Nego, ovo je izgleda zavrseno tamo sedmicu poslije kupa negdje :D

fin je kounde, miran je sa loptom, nije paničar, jedina mu je mana što je malen
Haman ko Tomori, brz, zna sa loptom, takva neka tipa stopera, samo mu treba jos vremena

Konate?

Moguce, cini mi se da jeste.

Kakav je taj bio ove sezone?
Prosle godine je ostavio dobar utisak nekoliko utakmica Bundeslige sto sam gledao.
Nisam siguran ali mislim da je bio dugo povrijedjen. Klosterman i Upamecano mislim da su najcesce igrali zajedno.

I da, kad smo vec kod toga stvarno na trzistu nema mnogo dobrih stopera. Ranije je bilo u svakoj ligi klasnih stopera, pa mi smo imali Terrya, Carvalha, Alexa i Baneta u isto vrijeme jebote. Sad bi pola ekipe dali za bilo kojeg od njih.

Ja evo ne bih mogao preporuciti igraca, nisam upratio nijednog, da bi mogao biti pojacanje, a da se moze dovesti.

Pa nije ni cudo sto bi Lamps petljao sa Riceom na stoperu.

Moguce, cini mi se da jeste.

Kakav je taj bio ove sezone?
Prosle godine je ostavio dobar utisak nekoliko utakmica Bundeslige sto sam gledao.

Povreda i to teška na samom startu sezone. I on i ona Orban kapiten njihov, haman ih nikako nije bilo ove sezone. Šteta

Klostermana sam vidio prvi put prošle sezone, tada su igrali sa 4 nazad a on je igrao desnog beka, strašan igrač, visok jak a opet na toj bekovskoj poziciji,nazabijao se i golova.

Ove sezone pošto igraju sa tri pozadi prekomandovan na stopera ali opet još jedan jako zanimljiv igrač u Lepzigu.

Kakav je ovaj Tah iz Leverkusena?

Jak ko konjina i jako dobar u skoku i koliko sam vidio nije da se usere kad primi loptu i kada treba da se gradi akcija. U skoku isto jako dobar, dominantan. Bio je on navikan prije par sezona, sada je sve to malo splasnulo, možda bi se i tu moglo pokušati ko zna možda se i ubode šta

• Autor
https://twitter.com/swearimnotpaul/status/1279089018328793094?s=19
U principu rekao ako dođe dobra ponuda može ići, obećali su mu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.