20. juli 2020.6 god. comment_297506 Imati para je uvijek mač sa dvije oštrice, možeš sebi dosta toga priuštiti, ali će drugi gledati da te izmuzu. Nemojte misliti da će se sa ovim prelaznim rokom riješiti svi naši problemi, jer ih niko nikad za jedno ljeto nije riješio. Bit će ovdje još koje ljeto i zima dok se ne skocka prava ekipa za trofeje, bez obzira na to što su nam odjednom isplivali brojni igrači koji nam u najgorem slučaju mogu biti dobri za rotaciju. Mislim da će do kraja doći štoper, lijevi bek i Havertz. Ja bih to dovodio ovim redom, ali će to biti obrnuto. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297512 Doci ce i bek i stoper 100%. Jedini problem moze biti sto Rice bi bio ta opcija za stopera. Dakle opet na neprovjereno. Ja bih volio kada bi se za tu poziciju doveo vec provjereni igrac. E sad, Lampard ima te neke ideje, neka ga podrze, pa odgovarat ce za rezultate i igru. Sto se tice Havertza, kada imas priliku dovesti takvog igraca, to uradis, pa makar ne imao stopera u klubu. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297518 Imati para je uvijek mač sa dvije oštrice, možeš sebi dosta toga priuštiti, ali će drugi gledati da te izmuzu. Nemojte misliti da će se sa ovim prelaznim rokom riješiti svi naši problemi, jer ih niko nikad za jedno ljeto nije riješio. Bit će ovdje još koje ljeto i zima dok se ne skocka prava ekipa za trofeje, bez obzira na to što su nam odjednom isplivali brojni igrači koji nam u najgorem slučaju mogu biti dobri za rotaciju. Mislim da će do kraja doći štoper, lijevi bek i Havertz. Ja bih to dovodio ovim redom, ali će to biti obrnuto. Ali ovo je za sada dobro, bilo ko od ovih da flopa ( a vjerujem da neće) lako se mogu prodati i u najmanju ruku vratiti ti novci. Razlog tome je sto smo ih i dobili za malo para. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297535 Slažem se, dok Kepu ni isti dan nismo mogli prodati za približne pare Prijavi
21. juli 2020.6 god. Autor comment_297540 https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1285527674643980288?s=19Lol Frank mi je najjači kako ne zna sakriti haha https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1285543641394679808?s=19I prije par tjedana kada su ga pitali za Havertza smijao se, baš ne zna slagati hahahttps://twitter.com/HaytersTV/status/1285549735772925952?s=19 Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297543 I da, imam osjećaj da se zaboravlja da je Havertz izuzetno visok igrač, 1.90m. Stvarno imamo previše kepeca u timu i baš bi dobro došao jedan visok. Prijavi
21. juli 2020.6 god. Autor comment_297554 https://twitter.com/_CFCLiam/status/1285601516091576323?s=19 Hahah koji kraljevi ovi naši Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297583 Samo ispade nesto puno onih bonusa ili se meni cini. I nerviraju me sto hoce da im igra i LE. Sisajte ga, dobili ste pareKo vam je kriv sto ste bili nesposobni prego Lige da odete u LŠ sa sve Havertzom u timu Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297584 Pa dobro, meni je logicno da hoce i treba dopustiti, jedan od glavnih igraca im je on. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297587 Pa dobro, meni je logicno da hoce i treba dopustiti, jedan od glavnih igraca im je on.puca mi kurac, tog istog igraca plaćamo brdo para. Sta ako dodje do povrede ? Koliko ce se umora nakupiti i koliko vremena ce izgubiti na jebeni Leverkuzen umjesto da bude sa nasom ekipom, jos plus ako doguraju daleko. Jednostavno mi puca kurac i ne bih to dopustio. Ako hocete tolike pare, daj ga odmah ovamo i to je to. Jebeni Werner igra Ligu Sampiona sa RBL-om, mogli su fino dobaciti i opet je odlucio da ne igra. I sad treba da me jebe jebeni Leverkuzen sa mrtvom Ligom Evrope Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297591 Pa od Wenera je to malo bezobrazno šta je odbia igrat LP, da je obrnuto svi bi mu ovdje jebali majke, RBL mu je puno dao kao klub i on sad ne može odigrati tih par utakmica i za kraj im pomoć da možda neki dobar rezultat i naprave, a za nas i tako ne može igrat. Mislim bolje za nas, ali... Prijavi
22. juli 2020.6 god. Autor comment_297592 https://twitter.com/cfbayern/status/1285812363497746433?s=19Kaze alfredo pedulla da je gotovo sa havertzom. Gotovo sa ugovorom sa igračem, ali ne sa Bayerom. To smo već znalipuca mi kurac, tog istog igraca plaćamo brdo para. Sta ako dodje do povrede ? Koliko ce se umora nakupiti i koliko vremena ce izgubiti na jebeni Leverkuzen umjesto da bude sa nasom ekipom, jos plus ako doguraju daleko. Jednostavno mi puca kurac i ne bih to dopustio. Ako hocete tolike pare, daj ga odmah ovamo i to je to. Jebeni Werner igra Ligu Sampiona sa RBL-om, mogli su fino dobaciti i opet je odlucio da ne igra. I sad treba da me jebe jebeni Leverkuzen sa mrtvom Ligom Evrope Nije ista situacija, tamo je samo Werner odlučivao jer je postojala klauzula te se RBL nije ništa pitalo. Ovdje Bayer može postavljati uvjete, vidjet ćemo Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297594 Werner je picka, naguzi klub. Havertz ima obraz ako bude igrao EL Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297602 Pa od Wenera je to malo bezobrazno šta je odbia igrat LP, da je obrnuto svi bi mu ovdje jebali majke, RBL mu je puno dao kao klub i on sad ne može odigrati tih par utakmica i za kraj im pomoć da možda neki dobar rezultat i naprave, a za nas i tako ne može igrat. Mislim bolje za nas, ali... Svakako Werner neće moći da igra do nove sezone koja počinje u septembru, tako da ni mi nemamo korist od toga. Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297603 Zato imamo od Ziyecha da im pokaze kako se radi na treningu, imao je prepoznatljivu asistenciju :D Prijavi
22. juli 2020.6 god. Autor comment_297818 Joj nadam se sutra nekim dobrim vijestima što se Kaia tiče, jedino mi on može trenutno popraviti raspoloženje do nedjelje Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297842 Nakon sinocnje utakmice nadam se da ce uprava i Lampard skontati da bi trebalo stopirati ovaj transfer i prioritete prebaciti na dovodjenje golmana, odnosno Hendersona. Svakako smo u vezi prenatrpani, 80mil baciti tek tako na nesto sto i nije toliko neophodno. Ne znam, Havertz ako želi u Chelsea, nek se kali jos jednu sezonu u Leverkuzenu, i onda neka dodje u Chelsea. Prijavi
23. juli 2020.6 god. Autor comment_297846 Nakon sinocnje utakmice nadam se da ce uprava i Lampard skontati da bi trebalo stopirati ovaj transfer i prioritete prebaciti na dovodjenje golmana, odnosno Hendersona. Svakako smo u vezi prenatrpani, 80mil baciti tek tako na nesto sto i nije toliko neophodno. Ne znam, Havertz ako želi u Chelsea, nek se kali jos jednu sezonu u Leverkuzenu, i onda neka dodje u Chelsea. Dobro pa se tebe ne pita Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297852 A nismo prenatrpani, Mountu zamjena Barkley kojeg cemo dati za Ricea. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297864 Pirinče pod obovazno. Tim pre sto može i u vezi i stopera ali opet najvece pojacanje bi bio neko iskusan u struci koji ce posloziti kockice, kod prekida podebno. Da li je jebeno moguce da Van Dajk moze u bloku da zadrzi 2 igraca. Gde je lakat, gde stipanje gurkanje pokazi zube. Ko pickice se ponasaju u idbrani prekida. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297867 Nakon sinocnje utakmice nadam se da ce uprava i Lampard skontati da bi trebalo stopirati ovaj transfer i prioritete prebaciti na dovodjenje golmana, odnosno Hendersona. Svakako smo u vezi prenatrpani, 80mil baciti tek tako na nesto sto i nije toliko neophodno. Ne znam, Havertz ako želi u Chelsea, nek se kali jos jednu sezonu u Leverkuzenu, i onda neka dodje u Chelsea. - Zar nije prioritet svih prioriteta štoper? - Ako želimo idalje biti bezidejni protiv timova koji parkiraju autobus, onda i nije neophodno - Prodat će ga klub ovog ljeta, a sve i da ostane skočit će mu cijena na preko 100 miliona Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297873 Nakon sinocnje utakmice nadam se da ce uprava i Lampard skontati da bi trebalo stopirati ovaj transfer i prioritete prebaciti na dovodjenje golmana, odnosno Hendersona. Svakako smo u vezi prenatrpani, 80mil baciti tek tako na nesto sto i nije toliko neophodno. Ne znam, Havertz ako želi u Chelsea, nek se kali jos jednu sezonu u Leverkuzenu, i onda neka dodje u Chelsea. Spaha na kojim si bobama Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.