Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Nisam znao da je i ovaj midget kurac od covjeka. Eno kruze price po twitteru da svojim nezalaganjem hoce da utice da ga klub proda, cak i neki video kruzi gdje mu Sarr dodaje loptu a ovaj umjesto da se potrudi da je stigne samo odustao. Njegovo zastajkivanje od prosle sezone sada vec ima smisla.

Totalno me je razocarao. Ajd sto je igracki los, slabiju kontrolu lopte nije imao cak ni nasa najgora devetka u historiji kluba, Boulahruz. 

Nekima Gabriel Jesus ne valja, pa brate mili kad skontas koliko je covjek tehnicki potkovaniji od ovog Wernera. 

Ne znam, ajd sve to i sto je igracki podbacio, jbga nije se snasao.. ali sad i ovo ponasanje i nezalaganje kako bi pogurao odlazak iz kluba je strasno.

Pickica, ovakve treba tjerati sto dalje od kluba taman da je Pele.

Nije Werner nista posebno pokazao, ali ima dosta igraca koji su zasluzili nogu mnogo prije njega. Takvi na kraju ostanu i zauzimaju kljucne pozicije u ekipi.

Jeste da nije pokazao mnogo, trudio ae al brate sjebao je sve. Koliko golova je promasio, i koliko sanse sjebao. Nije mu tu mesto. Nije on za PL. Sa igracima kao Werner, Pulisic, Ziyech, Jorginho necemo uzeti vise titulu, hteli to vi ili ne al nas najveci uspeh je top4. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.