Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 674
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Gallagher highlights    

• Ako izadjemo u toj formaciju castim forum sa jos dodatnih 10€ za hosting.

• Tri istine: - Gallagher je bio drugi najbolji igrač ekipe prošle sezone - Gallagher je realno kapiten ekipe - Njegova prodaja nema nikakve veze sa igrom na terenu

Objavljene slike

Rame uz rame sa Zahom kao nosilac ekipe u borbi za opstanak. Iz utakmice u utakmicu pokazuje kvalitet, nevjerovatan igrač, bukvalno gledam sažetke Palacea zbog njega...

Zabija, asistira, kreira šanse, učestvuje u svakom napadu, igra odbranu... Ne znam što smo Saula dovodili pored njega :D

https://www.youtube.com/watch?v=hFia4TdiV0I

• 3 sedmice kasnije...

Pa mene bi pljuvali kada bi govorio prije sezone da treba ostaviti mladice koje imamo. RLC, Conor, Guehi, Livramento bi svi imali priliku da igraju.

I bili bi u borbi za TOP 4.

I bili bi u borbi za TOP 4.

Tesko, kada ih ukomponujes sa ostalim, ne svi odjednom da igraju. Evo Reece povrijedjen, mora Azpi, evo Kante povrijedjen, trebao bi Conor i tako isto i za ostale. Ne igra se samo PL, ali hajde, dovedi Saula onako i trazi stopere mlade iako si jednog prodao, trazi desnog beka (hakimija) iako imas Livramenta.

Bolje da u Palaceu igra svaku utakmicu, nego kod nas svaku 4. ili 5. Mlad je, ima vremena da postane prvotimac, RLC je druga stvar.
Njima u ovim godinama vise znaci igranje iz sedmice u sedmicu i nakupljanje prijeko potrebnog iskustva od popunjavanja mjesta u ekipi kako se prve opcije povrijede.

dobro je to što on nije statičan, Milivojević koji im je kapiten je više igrač koji čeka, pasivniji je, Mekartur isto, Kujate, ne znam gde im trenutno igra,dal pozadi ili ne, meni nije loš igrač, onaj plavi Hjuz, njega se sećam iz Votforda, svojevremeno je važio za nekog talenta ali ne znam šta se desilo u medjuvremenu

ima on tu konkurencije, a Vijera je sve bio samo ne pasivan, voleo je taj da preuzme inicijativu, da otme loptu, a ovaj naš mu daje tu neku drugačiju opciju u odnosu na Miliovojevića i Mekartura

• 2 sedmice kasnije...
Odlican je opet u CP, bas ga pratim jer mi je bio simpatican na pripremama, moze bit nesto od njega.

Svi smo od Billya Gilmoura ocekivali da pokida na posudbi a ovaj momak mu je ukraj sou. Igra Callagher bas dobro, svidja mi se sto gine na terenu , svaku utakmicu igra kao da je finale lige prvaka. 

Samo da ne bude povreda da se moze konstantno razvijati. Work rate odlican.

Billy bi bio odlican da igra kao i uvijek, ali dzaba, eno debil Farke govori nismo ovdje da razvijamo drugim klubovima igrace, zato vise i nece dobiti igraca dok je on tu.

Oni su tu da ispadnu iz lige i to je sve od njih.

Baš me zanima kako će nam izgledati vezni red za jedno 2-3 sezone. Pored trenutnih opcija, tu su i Gallagher, Gilmour, pa moguće i Rice. Čitao sam također da smo zapikirali i Bellinghama iz Dortmunda, RLC diže formu. Nadam se da ćemo donijeti prave odluke na tom polju.

To je nemoguce znaci. Do prije mjesec dana RLC nije bio ni blizu prvog tima, sto je i zasluzeno poslije onako lose posudbe, nije se ozbiljno racunalo na njega, prakticno otpisan(imajte na umu i da nije vise mlada nada, vec treba da je izgradjen igrac). A evo ga sada sasvim legitimni kandidat za prvih 11.
Callagher briljira, Gilmour kod nas bio sjajan sada ga zeza Farke... nemoguce pretpostaviti ko ce biti tu za 2 3 sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.