31. juli 2024.2 god. comment_357039 e ovo baca novo svjetlo na slucaj. Ako je vec ovako.. sretno u nastavku karijere i sve najbolje osim protiv Chelsea. Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357041 11 minutes ago, Gringo said: Bio bi jedan od najplacenijih, a odbio??? Ne kontam. moguce da i on zeli ugovor od 10 godina ko sto su drugi dobili. Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357043 Ako je ovo istina onda mi nije jasno iskreno, sve đeca kluba i on i Mount...kao da su im male pare koje već zarađuju a nemaju ni 25 godina jebem ti. Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357044 Da li stvarno vjerujete u ovu PR patku, kako to da odjednom svi novinari objave istu vijest? Ljudi jasno daju do znanja da ga žele prodati više od godinu dana i dan pred prodaju navodno su dali ugovor koji je on odbio. Pri tome je igrao za jako malu platu i odbijao da pređe u druge klubove, a u međuvremenu su davali ogromne ugovore i plate kome su stigli. I taj novi ugovor bi služio sam do zarade veće pare i ništa drugo. Uprava zna da je zajebala i da izgleda loše u situaciji u kojoj prodaju sve što je ostalo od prije, prodaće i ovo akademaca što je izašlo prije njih i kupiti neke svoje kako bi mogli da pričaju o nekom sistematskom napretku. I onda je jedino rješenje da preko PR-a koje oni kontrolišu, a ne igrači, tjeraju vodu na svoju mlin. U svakom slučaju, ko ima dva oka i pola moždane vijuge jasno mu je šta se ovdje dešava godinu i po unazad, Gallagheru će svakako biti bolje da igra za Atletico u kom će ga ako ništa voditi pravi trener, igraće ligu šampiona i u relativno lakšoj ligi tako da po njega definitivno bolje nego okruženje u kom se na njega ne računa. Što se nas tiče, zaradilo smo neke pare za igrača u zadnjoj godini ugovora, a još je iz akademije, a pored ove dvije stvari upravi svakako ništa nije ni bitno. Ovo je smiješno: Spoiler Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357049 Pa pricalo se citavu zadnju sezonu da ce mu ponuditi novi ugovor. Ocigledno da je odbio i naravno da ce plasirati to da se operu, ali ponuda je postojala, tako da nije laz. Sta ce, pustiti ga dzaba? Gallagher je igrac koji nam je skroz nepotreban, nema veze sto je iz akademije, to isto kao da bi zelio da Chalobah ostane. Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357054 nepotreban al u kurcu. mogu ruku dati sad da bi on sinoc zabio barem jedan gol na maduekeovim povratnim loptama u 16tercu. Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357055 Ova prodaja je samo nastavak sistematskog unistavanja kluba. Da li iz zelje ili gluposti nije ni bitno. Decko iz nase akademije, uvek najborbeniji, drugi igrac tima u prosloj sezoni..... Ne znam da li postoji klub na planeti koji bi ovo uradio. Al eto ima ipak. Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357056 Otisao je i Mount koji je mnogo vise dao za klub nego Galagher pa ne vidim da se iko počešo za kurac a nakon nekog vremena svi se redom hvale kako je Chelsea dobro prosao. Bukvalno koliko god to zvucalo surovu i mozda nefer, Galagher je samo ok igrac i nista vise od toga. I da ostane i ulazi ponekad s klupe ne bi bio nikakav problem, ali i da ode apsolutno nije neki veliki gubitak. Pretjeruje se stvarno kada je on u pitanju i ko da odlazi James a ne Galagher. Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357057 3 hours ago, hamco said: Otisao je i Mount koji je mnogo vise dao za klub nego Galagher pa ne vidim da se iko počešo za kurac a nakon nekog vremena svi se redom hvale kako je Chelsea dobro prosao. Bukvalno koliko god to zvucalo surovu i mozda nefer, Galagher je samo ok igrac i nista vise od toga. I da ostane i ulazi ponekad s klupe ne bi bio nikakav problem, ali i da ode apsolutno nije neki veliki gubitak. Pretjeruje se stvarno kada je on u pitanju i ko da odlazi James a ne Galagher. Ne mozes njih dvojicu porediti nikako. Mount je ispao šupak. Trazio je odprije ogromnu platu koju nije zasluzio. Igrao je lose zadnju sezonu dvije. I opet na kraju kao veliku supak otisao u United a snimio mjesec dva dana prije oprostajnu poruku navijacima. A da jos ne spominjem i onaj govor sa ocem kad sjedi u svlacionici Uniteda sa ocem i kako govori ocu da mu se konacno san ostvario ili kako su uspjeli. To djubre ne treba vise nikako ni spominjati na ovome forumu. Galagher je zahvalan igrac, ni Azpi nije bio najbolji desno bek na svijetu ali je ipak ostavio veliki trag i bio zahvalan igrac. I ovo sto diablo prica da se pricalo citavu sezonu da ce se Galageru ponuditi novi ugovor naprosto nije istina. Poketino je taj koji je sacuvao Galagera u ekipi, inace bi ga uprava odmah prodala. Nije li ga trebala Villa ono uzeti ali je i sam Galager htio da ostane? A i citave prosle sezone se pricalo o njegovom odlasku iz Chelsea. Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357058 2 minutes ago, Spaha said: Ne mozes njih dvojicu porediti nikako. Mount je ispao šupak. Trazio je odprije ogromnu platu koju nije zasluzio. Igrao je lose zadnju sezonu dvije. I opet na kraju kao veliku supak otisao u United a snimio mjesec dva dana prije oprostajnu poruku navijacima. A da jos ne spominjem i onaj govor sa ocem kad sjedi u svlacionici Uniteda sa ocem i kako govori ocu da mu se konacno san ostvario ili kako su uspjeli. To djubre ne treba vise nikako ni spominjati na ovome forumu. Galagher je zahvalan igrac, ni Azpi nije bio najbolji desno bek na svijetu ali je ipak ostavio veliki trag i bio zahvalan igrac. I ovo sto diablo prica da se pricalo citavu sezonu da ce se Galageru ponuditi novi ugovor naprosto nije istina. Poketino je taj koji je sacuvao Galagera u ekipi, inace bi ga uprava odmah prodala. Nije li ga trebala Villa ono uzeti ali je i sam Galager htio da ostane? A i citave prosle sezone se pricalo o njegovom odlasku iz Chelsea. Ok. Sta je sa Tomorija, Abrahama, RLCa, Hudson Odoia, Halla, Guehia? Niko njih ne spominje. Hocu da kazem sljedece, nije Galagher neka igracina da toliko zalimo za njim. Nece se osjetiti njegov odlazak ni najmanje. Nemam ja nista protiv da on ostaje u klubu, da ulazi povremeno s klupe ili u nekim utakmicama bude cak i starter. Nije on toliko los igrac ali nije ni neka igracina pa da toliko zalimo za njim ako ode. Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357059 Ako su mu ponudili ovo sto se pise i on odbio, nataknemo ga na diablov long dong silver. Mcginn je slican i po meni bolji igrac od Connora pa je cijelu karijeru u Villi, zato sto takvi igraci tamo i pripadaju 🤷♂️ Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357060 2 hours ago, hamco said: Ok. Sta je sa Tomorija, Abrahama, RLCa, Hudson Odoia, Halla, Guehia? Niko njih ne spominje. Hocu da kazem sljedece, nije Galagher neka igracina da toliko zalimo za njim. Nece se osjetiti njegov odlazak ni najmanje. Nemam ja nista protiv da on ostaje u klubu, da ulazi povremeno s klupe ili u nekim utakmicama bude cak i starter. Nije on toliko los igrac ali nije ni neka igracina pa da toliko zalimo za njim ako ode. . Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357061 Jebem vam mater jesposobnu američku italijansku, đeš mi jedinog borbenog igrača u timu, pravog kapitena prodat Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357062 Što se tiče njegova odlaska, žao mi je što odlazi jer je stvarno prošle sezone bio među najboljima i zaslužio je ugovor. Ali neću ni previše plakat, da je Poch ostao onda bi plaka jer je Gallagher ključan za njegovu igru, dolaskom Maresca bez njega se može. Mislim da bi bio koristan ali više nije ključan. A što se tiče tih kuknjava što prodajemo akademce i sl romantičarske gluposti, ostavite se toga ili prestanite gledati profesionalni nogomet. Živimo u kapitalizmu a nogomet je biznis, ništa više od toga, sviđalo se to nama ili ne. Prijavi
2. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357063 Pa Maresca hoće da igra visoki presing, ajd mi nađite jednog igrača koji bi ga bolje igrao od Gallaghera? I ko je ovdje vidovit da zna da se baš on neće uklapati u sistem, a eto Caicedo, Nkunku, Ugochunkwu, Mudryk i ekipa sve Xavi do Xavija sa loptom u nogama. Eto sigurni smo da neće biti u stanju da ispuni ono što se traži, ništa drugo to nije do izgovora. Ista priča je bila i prošle godine, samo je tad bilo dvije godine do isteka pa su ga pustili kraju, inače bi ga prodali i tada. To su nagađanja i ovdje je prvi i glavni motiv novac. Ova priča o kapitalizmu je besmislena, kao da ne znamo u kojem svijetu živimo, ali isto tako zar se ne žalimo kako u ekipi nema zalaganja, borbe, nema karaktera? Kukali ste prošlu sezonu kako je Fernandez sterlian i kako se vidi nedostatak želje, kako mu se ide iz kluba i sl. a sad je odjednom taj parametar nebitan. Takođe, niko nije rekao da je najbolj igrač, niti da se bez njega ne može. Nije stvar u tome, ko je mislio skontati do čega je skontao je. Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357064 Pa na toj poziciji desetke, vjerujem da ce i Palmer i Nkunku igrati bolji pressing, plus ce biti ucinkovitiji mnogo. Na poziciji sestice Caicedo je desetorostruko bolji u svemu. Prijavi
2. august 2024.2 god. Autor comment_357065 Connor igra na poziciji academy player/pure profit. Njegov odlazak se nijednog momenta nije dovodio u pitanje. Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357066 Evo nude mu 2+1, cak i Kinsella spominje koji je veoma blizak klubu. Jel sad na njemu? Ako ne prihvati uslove jel kriv klub? Znam i on hoce 8 godina... Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357067 Gallagher ne moze biti nosilac igre u vrhunskoj ekipi koja hoce trofeje i vrhunske uspjehe. Jest nase dijete, jest borben ali je igracki ogranicen. Sad ne znam sta pregovaraju. Ne znam zasto se iskljucuje mogucnost da je on zinuo na neku ogromnu platu ili da hoce garancije da ce biti glavni igrac. Mount koji je 2 klase bolji igrac od Gallaghera, i vise je dao klubu, otisao je bez da se pocesao za Celzijem. Prijavi
2. august 2024.2 god. comment_357068 2 hours ago, hamco said: Evo nude mu 2+1, cak i Kinsella spominje koji je veoma blizak klubu. Jel sad na njemu? Ako ne prihvati uslove jel kriv klub? Znam i on hoce 8 godina... pa jel ok da mudrik dobije ugovor na 10 godina a koji apsolutno nista nije pokazao otkako je dosao koliko se ocekivalo o njega, a da galageru dajes pisljivi ugovor 2+1? mogu mu vala ponuditi ugovor od 4 godine, i to bi bilo fer. Prijavi
3. august 2024.2 god. comment_357070 8 hours ago, Spaha said: pa jel ok da mudrik dobije ugovor na 10 godina a koji apsolutno nista nije pokazao otkako je dosao koliko se ocekivalo o njega, a da galageru dajes pisljivi ugovor 2+1? mogu mu vala ponuditi ugovor od 4 godine, i to bi bilo fer. Pa sta se ima poredit, Mudryku su dali i zajebali se jer sad treba da se zajebu opet sa njim? Sta fali ugovoru 2+1, to je od danas 3 godine i mogucnost produzetka na jos jednu, dakle 4 godine i opste nije malo. Picka nece da prihvati ali opet klub kriv. Prijavi
3. august 2024.2 god. comment_357071 Nije 4 godine nego 2 od danas, + jedna koju vjerovatno klub odlučuje da li će se produžiti. U suštini godinu dana (eventulano dvije) više u odnosu na ovo što ima. Ma suvišna priča, ponavljamo se. Prijavi
3. august 2024.2 god. comment_357072 Budimo realni, taj ugovor je čisti PR + da zadrže cijenu ako ga ne uspiju nagovoriti da ode, jer ulazi u zadnju godinu ugovora. Prijavi
3. august 2024.2 god. comment_357073 Nije problem što će Galagher otić, problem je što od ovih što ostaju Enzo, Caicedo, Lavia, KDH nijedan trenutno nije bolji ili korisniji od njega. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.