26. mart 2024.2 god. comment_353761 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Te ocijene tih sajtova su mi iskreno relevantne ko ocijene igrača na FIFI Pa zato pitam vas stručnjake Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353852 Nadam se da će nastaviti dobro igrati, da se što veće pare uzmu. U napadu je karina na kub. U odbrani lošija verzija Mikela. Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353854 Nadam se da će nastaviti dizati pritisak forumašima i sljedeće sezone. 😋 Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353855 15 hours ago, hamco said: Daj 50 miliona i cao. Joj hamco i ti iz kola i kolo mijenjas misljenje. Kad odigra dobro, steta ga prodat, kad odigra lose nosi ga iz kluba a svi realno za kurac bili Sto se mene tice cijeli klub nek rasprodaju osim palmera Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353857 Jedno je sigurno, nikad nisam reko da je dobar igrac. Ali pojede mi zivce njegova tehnicka limitiranost i fudbalsko neznanje i normala onda da ce utakmica ko juce gdje je bio mozda i najlosiji na terenu izazvati gnjev prema njemu. Goni u picku materinu, na sve to postao i sebican. Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353860 Centre back Disasi (12) and Badiashile (11) registered more attacking third passes than Gallagher (10) playing inside the attacking third for Chelsea against Burnley. Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353862 Joj brate nađi hobi. Imamo u rosteru 20 igrača, većina su gori od Gallaghera (pošto ne smijem ni reći da je jedan od boljih ove sezone) i uđem ti na profil i vidim da od svih bisera u timu ti se naklatiš na jednog igrača i ponavljaš u krug jedno te isto. Da, jeste tehnički limitiran i ima velikih rupa u igri (na kojima se može raditi), isto tako doprinosi mnogo više od ostalih i pored toga. To će ti reći bilo ko objektivan koji prati ovaj klub, bio navijač ili ne. To da će prodaja Gallaghera riješiti probleme je smješaluk pogotovo na ovom tržištu gdje ćemo 50 miliona dobijenih za Gallaghera dati kao kusur za nekog vjerovatno goreg. Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353868 5 hours ago, hamco said: Centre back Disasi (12) and Badiashile (11) registered more attacking third passes than Gallagher (10) playing inside the attacking third for Chelsea against Burnley. Najbolji asistenti kluba u Premier Ligi: 1. Palmer 8 2. Gallagher 5 3. Gusto 5 Central midfielder Gallagher (5) registered more assists than Sterling (4), Mudryk (2) and Madueke (0) playing inside the attacking third for Chelsea this season Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353870 Connor je minoran problem u ovome klubu. Tehnička limitiranost postoji ali daleko od toga da je to najveći problem koji imamo Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353871 2 hours ago, ker said: Joj brate nađi hobi. Imamo u rosteru 20 igrača, većina su gori od Gallaghera (pošto ne smijem ni reći da je jedan od boljih ove sezone) i uđem ti na profil i vidim da od svih bisera u timu ti se naklatiš na jednog igrača i ponavljaš u krug jedno te isto. Da, jeste tehnički limitiran i ima velikih rupa u igri (na kojima se može raditi), isto tako doprinosi mnogo više od ostalih i pored toga. To će ti reći bilo ko objektivan koji prati ovaj klub, bio navijač ili ne. To da će prodaja Gallaghera riješiti probleme je smješaluk pogotovo na ovom tržištu gdje ćemo 50 miliona dobijenih za Gallaghera dati kao kusur za nekog vjerovatno goreg. Haha al nadji hobi, brate ako je to nivo komunikacije onda ok, lol. Svejedno, apsolutno braniti nekoga(vjv iz hira jer ga ja, wisey, diablo, relo ili ko vec kritikujemo stalno) nece uciniti da on postane bolji igrac. Ne mora on ici iz kluba, ima on sigurno mjesta da ostane u klubu, ali jebem ga ja ne mogu ga gledati non stop u prvih 11 i jos uz to i kapiten. Protiv Liverpula nas je decko kostao trofeja, 2 zicera je masio. Jebem mu matere mater. Prijavi
31. mart 2024.2 god. comment_353872 Gallagher je ok igrac da udje s klupe po meni. Sto kaze ker, tih 50 miliona cemo dat za nekog hurikuria iz holandske lige koji je odigro kraj sezone dobro To sto on stalno igra nije njegova greska, imas temu Mistera 'momci su sve dali od sebe'. Niko ne jebe mame caicedu i drugima sto iz tekme u tekmu nista posebno ne pokazuju a placeni sto mi svi skupa na forumu necemo zaradit za 2 zivota U mudryka se nade polazu evo dvije sezone vec i sve kao krenut ce ga. Korisniji havertz bio Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353879 17 hours ago, hamco said: Centre back Disasi (12) and Badiashile (11) registered more attacking third passes than Gallagher (10) playing inside the attacking third for Chelsea against Burnley. Eto sta ti je statistika Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353880 Galagher nije 10ka, nije kreativac, za mene je glavni problem što on igra na pogrešnoj poziciji. Ja ga gotivim i nisam uopće za njegovu prodaju i krivim Pochetina što ga koristi na pogrešnoj poziciji. Za moj pojam je Caicedo i njegova uloga i učinak za sad pičkin dim, Galagher koji je trkač osvajač lopti i Enzo pored njega bi bili bolja opcija, naravno trebalo bi im da se naviknu jedan uz drugog igrati. Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353887 Gallagher je igrač koji se ne izdvaja od ostatka ekipe nekvalitetom. Čak i na posljednjoj utakmici u kojoj je kao odigrao najgore do sada ja nisam vidio da je toliko lošiji od ostalih. On kad igra na poziciji iza napadača nema ulogu klasične "desetke". Njegovi zadaci su drugačiji, koristi se kao dodatni igrač u pritisku na zadnju liniju, a kad smo nazad spušta se niže i tako pokriva dvije pozicije odjednom, u napadu puno više igra bez lopte, kao što je Pochettinu u Tottenhamu iza napadača igrao Alli, a pravi kreativac Eriksen na krilu. Nije igrač svjetske klase, ali me još niko od njegovih konkurenata nije ubijedio da je bolji od njega. Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353892 Sranje, zbog ovog mu ode cijena u kurac. https://vm.tiktok.com/ZMMaJund3/ Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353898 2 hours ago, reLo said: Sranje, zbog ovog mu ode cijena u kurac. https://vm.tiktok.com/ZMMaJund3/ jesil ti pisao ove dole komentare Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353908 12 hours ago, Adi said: Gallagher je igrač koji se ne izdvaja od ostatka ekipe nekvalitetom. Čak i na posljednjoj utakmici u kojoj je kao odigrao najgore do sada ja nisam vidio da je toliko lošiji od ostalih. On kad igra na poziciji iza napadača nema ulogu klasične "desetke". Njegovi zadaci su drugačiji, koristi se kao dodatni igrač u pritisku na zadnju liniju, a kad smo nazad spušta se niže i tako pokriva dvije pozicije odjednom, u napadu puno više igra bez lopte, kao što je Pochettinu u Tottenhamu iza napadača igrao Alli, a pravi kreativac Eriksen na krilu. Nije igrač svjetske klase, ali me još niko od njegovih konkurenata nije ubijedio da je bolji od njega. Kako ce te ubijediti kada konkurencija odigra 3.5 minute na njegovoj poziciji, a odigrala 2 meca sveukupno (Carney), jer on igra svaki mec 90 minuta. Sto se tice klipa, ima puni snimak gdje bukvalno grli obojicu nakon ovoga. Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353918 Konkurencija mu je i Caicedo i na njega prije svega mislim. Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353920 6 hours ago, diablo_bih said: Kako ce te ubijediti kada konkurencija odigra 3.5 minute na njegovoj poziciji, a odigrala 2 meca sveukupno (Carney), jer on igra svaki mec 90 minuta. Sto se tice klipa, ima puni snimak gdje bukvalno grli obojicu nakon ovoga. Mozda bi neko odigrao vise, da nisu svi od stakla. Obojica igraju na istoj poziciji ako posmatras line-up prije utakmice i tu se svaka slicnost zavrsava. Ljudi posmatraju Gallaghera kao plejmejkera i svu statistiku posmatraju kroz te parametre iako mu to nije zadatak. Da bi trebalo bolje trebalo bi, ali mi nemamo mnogo alternative. Uporedi ove dvije tabele pa ce ti biti jasno zasto ko igra. Vjerovatno ocekujes da Chukwuemeka uskoci u startnu cim se vrati sa povrede. Pa sve i da se to desi zanima me koliko bi tada izdrzao posto ni ovako ne moze da se sacuva od povreda. Ne znam ko mu je druga konkurencija, govorimo o nekom defanzivnijem kao sto je Lavia? Ili npr. mislimo da Nkunku, Mudryk ili neko ofanzivniji moze raditi to sto on radi. U svakom slucaju previse je to povrijedjenih igraca, nejasnog sistema, nedefinisanih pozicija i tako u nedogled. Conor je tu najmanji problem. Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353923 Koji je zadatak enze na utakmici ako je gallagher playmaker. Sta enzo radi ns terenu? Glumi makelelea ili Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353924 Pa upravo kazem da nije plejmejker, te da ljudi gledaju statistiku i broje koliko progresivnih pasova ima Gallagher. Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353925 1 hour ago, ker said: Pa upravo kazem da nije plejmejker, te da ljudi gledaju statistiku i broje koliko progresivnih pasova ima Gallagher. Nije tebi upuceno bilo Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353928 Pa igra na poziciji ofanzivnog veznog, sta cu mu gledati? Ti k'o Mourinho kada je odstranio Matu, jer nije bio dobar defanzivno. Ima solucija, Palmer tu kada nema Nkunkua i Carneya, a krila su uvijek dostupna. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.