Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma ja uopste nisam ljubitelj gallaghera. Davno sam pisao na sta smo spali da nam je gallagher jedan od boljih igraca u ekipi.

On nije za velike domete, problem je samo sto je i ovakav prosjecan igrac bolje odradio proslu sezonu nego mnogi drugi preplaceni manekeni i sad on dobija nogu jer eto ne uklapa se u boehliev sistem.

Cisto sumnjam da se ista maresca tu pita i njegov sistem.

Uvukli su nas u govna ameri i treba odnekuda profit da se izvuce.

Vec su zavrnuöi pipu, jesmoö doveli ikakvo zvucno pojacanje ove sezone da mozemo rec unaprijedir ce nam igru.

Nekakav hall, jorgensen Adarabioyo i nepoznanice se dovode.

• Odgovori 674
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Gallagher highlights    

• Ako izadjemo u toj formaciju castim forum sa jos dodatnih 10€ za hosting.

• Tri istine: - Gallagher je bio drugi najbolji igrač ekipe prošle sezone - Gallagher je realno kapiten ekipe - Njegova prodaja nema nikakve veze sa igrom na terenu

Objavljene slike

1 hour ago, Wisey said:

Prve dvije cinjenice treba ipak malo dublje analizirati:

Bez dileme Gallagher ima mjesta u ekipi. Ali ocekivati da on bude glavni vezni igrac ekipe koja ce pucati na bilo sta vise od 6. mjesta je iluzorno. Dobar bi bio kao igrac u rotaciji. Moze trcati i spreman je.

Kapiten je postao jer je konstantno na terenu, ne zbog nekih liderskih ili igrackih sposobnosti. 

Treca stavka je potpuno tacna. Klub je grijesio i trosio pare na pogresne igrace i trenere, a sada zbog takvog sistema mora zaradjivati na igracima izislim iz akademije, da ne bi zavrsili u minusu i placali penale. Bez obzira na to, sramota je ovakav odnos prema Chalobahu i Gallagheru.

A koliko je onda realno očekivati da igrači koji su prošle sezone bili slabiji od njega odvedu klub za nešto više od top 6?

On je kapiten zato što svojim primjerom vodi ekipu. Poslušaj šta je Petrović rekao koji igrač je svojim zalaganjem primjer ostalima. Ispred njega u redu za traku je Chilwell koji je prošle sezone samo gledao kako da padne i prije duela.

Na terenu igra 11 igrača i ne moraju biti svi istih karakteristika. Nešto što Enzo može Conor ne može, nešto što Conor može Dewsbury ne može i tako u krug. Neću da poredim, ni slučajno, ali i Kante je osvajao lopte, pa gubio, pa opet osvajao i tako. Da je Gallagher svaki put nabio loptu na tribine kad je osvoji opet bi to bio pozitivan učinak.

Niko ne govori da Galagher nije dobar igrac, vec da nije tolika igracina da ce klub previse osjetiti njegoc odlazak. 
Previse se oko njega digla pompa sto ce potencijalno otici iz kluba a odlazili su mnogo veci i bolji igraci od njega i nije se ovoliko dramilo.

Svi se slazemo da ima mjesta u ekipi, pogotovo sa klupe. Takodjer igrat cemo i konferenciju, kupove i trebat ce igraca. 

Evo nude mu 2+1, svi su mediji objavili sto znaci da nije plasirana laz. Nek prihvati i pokaze u te 2-3 godine da vrijedi pa ce mozda dobiti i novu ponudu.

Nek se nadje neka sredina, ipak ulazi u zadnju godinu ugovora pa postoji opasnost i od odlaska dzabe. Bolje uzeti 40 miliona nego da iduce godine ide free.

Nije idealna situacija, ali nije prajm Xavi da toliko dramimo.

33 minutes ago, Adi said:

A koliko je onda realno očekivati da igrači koji su prošle sezone bili slabiji od njega odvedu klub za nešto više od top 6?

On je kapiten zato što svojim primjerom vodi ekipu. Poslušaj šta je Petrović rekao koji igrač je svojim zalaganjem primjer ostalima. Ispred njega u redu za traku je Chilwell koji je prošle sezone samo gledao kako da padne i prije duela.

Na terenu igra 11 igrača i ne moraju biti svi istih karakteristika. Nešto što Enzo može Conor ne može, nešto što Conor može Dewsbury ne može i tako u krug. Neću da poredim, ni slučajno, ali i Kante je osvajao lopte, pa gubio, pa opet osvajao i tako. Da je Gallagher svaki put nabio loptu na tribine kad je osvoji opet bi to bio pozitivan učinak.

Pa nije se jednom desilo da neki igrac ima dobru tj. solidnu sezonu, da ispliva u slabije poslozenoj ekipi ili ekipi van forme. Nama je jedne godine Willian bio daleko najbolji igrac a tim zavrsio deseti. On u toj ekipi nije bio medju 5 kamoli najbolji, no tako se desilo.

Fernandez itekako ima vise potencijala od Gallaghera, 3 puta vise. Ko ima dvije ciste o fudbalu to vidi iz aviona. Ne trebaju xG i ostale gluposti iz modern twitter ere. I prosle sezone je bilo utakmica gdje je odskakao od svojih saigraca, medjutim sta ti vrijedi kad si zadnji vezni igrac ako je napad karina. Evo padne mi na pamet kakvu je loptu poslao Dzeksonu u finalu kupa, takvi potezi prave razliku u najvecim utakmicama. 

Caicedo mi je vec dosta upitan. Prilicno poglup igrac, prgav i sklon greskama. Ne bih se kladio da je bolji od Gallaghera. 

Ovo s Kanteom i konstatacija na kraju nema smisla.

Uglavnom, moje misljenje je da Gallagher treba ostati kao igrac u rotaciji i da ga poziciono ne treba forsirati blize golu jer je mnogo ogranicen tehnicki a nedostaje mu i fudbalske inteligencije. Al ako i ode necu toliko zaliti za njim.

• Popularna objava

Ovakav igrač u nekadašnjem Čelsiju ne bi došao ni do klupe. Ja mislim da nećemo osjetiti njegov odlazak. Jedino sto ne razumijem upravu kluba, prodajemo panjeve i opet kupujemo panjeve. E to ne razumijem. Valjda bi trebalo da dovodimo pojačanja.

Zato bi se ostali naigrali u tom nekadašnjem timu. Dajte molim vas.

U svakom slučaju neka mu je sa srećom, svakako mu je bolje da ide odavde. Neka je ovo završilo to je najbitnije.

• 2 sedmice kasnije...
15 minutes ago, hamco said:

Sramota iskreno.

kako ponizise vlastito dijete.

dok se svi pripremaju za start preimier lige, momak s druge strane trenira sa u21.

7 minutes ago, Spaha said:

kako ponizise vlastito dijete.

dok se svi pripremaju za start preimier lige, momak s druge strane trenira sa u21.

Nije ni Chalobah postedjen ove sramote.

To je kad imas posla sa ciganijom. Nece ljudi da kesiraju za njega i to relativno skroman iznos bez da ti pokusaju uvaliti nekog svog igraca. A ovamo krhaju 100 miliona na Cityevog igraca.

Radije ga prodaj u engleski klub ako znas da ces lovu vidjeti odmah. 

Najbolje bi bilo da razrijese nesuglasice s njim, potpisu produzenje ugovora, te da se vrati u ekipu.

• 2 sedmice kasnije...

Uvek sam bio skeptičan kad Englezi igraju van ostrva... 

Mislim da je izabrao najbolji klub za njega u celoj situaciji, da ima priliku da se oproba u LŠ i da ima kakvu takvu šansu da se bori za titulu, AM bi trebalo lepo da mu legne. Stvarno ne vidim šta bi više mogo da traži po klubovima iz sredine premiershipa gde je već proveo koju godinu na pozajmici i prošo tu školu.

Sretno mu bilo, lično ga nisam nešto previše gotivio ali je ipak ostavio pozitivan utisak na kraju i ne bi mi smetalo da je ostao.

Hamco je najkontradiktorniji navijač koga poznajem.

Na stranu njegovi kvaliteti, da li se uklapa u program menadžera koji će tu biti godinu dana ili slično, ova prodaja je jednostavno loš primjer i to je to. Mada po Conora je definitivno dobra opcija, jer sa ovakvom transfer politikom mislim da klub svakako neće daleko.

10 minutes ago, ker said:

Hamco je najkontradiktorniji navijač koga poznajem.

Na stranu njegovi kvaliteti, da li se uklapa u program menadžera koji će tu biti godinu dana ili slično, ova prodaja je jednostavno loš primjer i to je to. Mada po Conora je definitivno dobra opcija, jer sa ovakvom transfer politikom mislim da klub svakako neće daleko.

Nisam kontradiktoran samo sam realan. Mount je duplo bolji igrac od Conora i duplo vise dao za klub pa ne znam da se iko poceso po jajima kada je odlazio a sad ovdje dramite oko Conora ko da je licno prajm Essien.

Conor Gallagher for Chelsea during the 2023/24 Premier League campaign:
◉ Most touches (2,603)
◉ Most possession won (221)
◉ Most duels won (212)
◉ Most fouls conceded (83)
◉ Most fouls won (64)
◉ Most interceptions (43)
◎ 2nd most chances created (53)
◎ 2nd most big chances created (11)
◎ 2nd most assists (7)
6 hours ago, hamco said:

Hvala za sve. Prosjecan igrac koji u eri Abramovica kada smo bili najjaci ne bi bio u top 22 igraca. Realno.

Zaboravi eru Abramovića, a i situacija sa Mountom nije baš bila ista. On je blistao prve dvije sezone kad se je probio u prvu ekipu, dok je zadnju sezonu pred prodaju bio više rezervista i povrijeđen kod dva menadžera.

Galagher je u jednoj teškoj sezoni bio svijetla tačka i kapiten ekipe i kao takav natjeran na odlazak. 

Drago mi je ipak za njega, jer Atletico nije mala maca, i za njega je bolje da je otišo iz ovog kluba koji je osuđen na propast. 

6 hours ago, hamco said:

Nisam kontradiktoran samo sam realan. Mount je duplo bolji igrac od Conora i duplo vise dao za klub pa ne znam da se iko poceso po jajima kada je odlazio a sad ovdje dramite oko Conora ko da je licno prajm Essien.

opet ja tebe pitam, zasto bi mi zalili za supkom koji je jedva cekao da ode iz kluba i koji je trazio duplo vecu platu? da ne pricam o tome da je mjesec dva snimio oprostajnu poruku, otisao u United i sa ocem u svlacionici govorio kako je uspio ostvariti svoj san?

• reLo mijenja naslov u Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)
  • 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.