14. januar 2024.2 god. comment_351751 Posto on nema tehniku hajde odmah da ga prodamo za 60 ali cemo za Enza i Caiseda da damo 120 jer oni imaju tehniku i stvaraju mnogo vise sansi i imaju mnogo vise asistencija. A tek o broju presecenih akcija, oduzetih lopti da ne pricam. I tu ga siju obojica. Prijavi
15. januar 2024.2 god. comment_351774 16 hours ago, cobinho said: Posto on nema tehniku hajde odmah da ga prodamo za 60 ali cemo za Enza i Caiseda da damo 120 jer oni imaju tehniku i stvaraju mnogo vise sansi i imaju mnogo vise asistencija. A tek o broju presecenih akcija, oduzetih lopti da ne pricam. I tu ga siju obojica. To je ta transfer politika kluba, prodaš svog igrača za 20 miliona dovedeš istog za 40 al bitno da je medijski popularan jbg Prijavi
27. januar 2024.2 god. Autor comment_352094 AKo ovo proguraju nasi, onda kapa dole jednostavno. Odmah u zamenu Desirea Douea dovesti,dok nije poskupeo. Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352102 Prodaju li jednog od najboljih igrača ove sezone, koji se najviše zalaže te koji pokazuje želju svaki meč najomraženijem rivalu, evo ovdje obećavam da neću pogledati nijedan meč više. Izlogovaću se sa foruma istog momenta dok god je skupina degenerika tu gdje jeste. To što je 80 miliona bi mi možda značilo da je u pitanju neka normalna uprava, ali pošto je u pitanju uprava koja je obesmilila visinu transfera i koja će odmah nakon toga upitno preplatiti nekog novog sve to mi apsolutno ne igra nikakvu ulogu. Prijavi
28. januar 2024.2 god. comment_352106 Ne razumijem zasto ti toliko znaci Conor. Momak je prosjecan fudbaler, ako se uspije uzeti 80 miliona jebenih funti, to je u rangu Oscarovog transfera u Kinu. Prijavi
30. januar 2024.2 god. comment_352185 On 1/27/2024 at 10:02 PM, Whisper said: Desirea Douea Kakva je ovo pronićarka Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352217 On 1/27/2024 at 11:59 PM, ker said: Prodaju li jednog od najboljih igrača ove sezone, koji se najviše zalaže te koji pokazuje želju svaki meč najomraženijem rivalu, evo ovdje obećavam da neću pogledati nijedan meč više. Izlogovaću se sa foruma istog momenta dok god je skupina degenerika tu gdje jeste. To što je 80 miliona bi mi možda značilo da je u pitanju neka normalna uprava, ali pošto je u pitanju uprava koja je obesmilila visinu transfera i koja će odmah nakon toga upitno preplatiti nekog novog sve to mi apsolutno ne igra nikakvu ulogu. Ne znam na kom sam kurcu bio kad sam ovo napisao, ali koristim priliku da povučem sve što sam ovdje nasrao. Bog ga ubio pa zna li iko šutnuti kad dobije loptu sam 7 metara od gola bez da mora ko june da se zaleti. Nije korida druže moj, šutaj nekad... Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352224 Ma digao sam ruke, od ovog balvana ne mozes zahtjevati ni osnove fudbala da radi kako treba. Okrenuti se prema golu, podmetnuti neki pas, otvoriti dubinu.. To je vec visa matematika. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352689 Definitivno prodaja. Oslobodit cemo se potrebe da guramo igraca samo zato sto je domaci a nivo mu je realno Kristal Palas. Nema nit ce ikad imati sposobnost da igra za top klub i bude u prvih 11. Nemam ni sekunde "straha" da ce biti neka situacija kao s De Brujneom recimo. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352690 2 minutes ago, Wisey said: Definitivno prodaja. Oslobodit cemo se potrebe da guramo igraca samo zato sto je domaci a nivo mu je realno Kristal Palas. Nema nit ce ikad imati sposobnost da igra za top klub i bude u prvih 11. Nemam ni sekunde "straha" da ce biti neka situacija kao s De Brujneom recimo. Ma nije on toliki problem. Pogotovo da ulazi sa klupe, rekao bih odlican rezervni igrac. On nije kriv sto ga trener gura svaki mec u prvih 11 i sto mu je glavni igrac. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352700 Kad nam najlosiji igrac utakmice rjesava znas koliko smo jaki Prijavi
12. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352701 Resio utakmicu u maniru prime Essiena, kakva igracina. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352720 Wharton 0 - 2 Gallagher Ovaj čovjek izgleda može zabiti samo na ovom stadionu. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352816 Ovaj danas polumaraton kompletiro. Svaka čast tetki i ujaku što su te napravili. 👏👏👏 Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352818 Odličan protiv ekipa koji žele imati loptu u svojim nogama, može trčati ko konj. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352819 Nema šta, dobra tekma. Koliko god ga mrzimo, on nas opovrgava. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352834 Veceras je igrac utakmice bio. Sto @hamcokaze, vjerovatno bi imao svoje mjesto kao igrac u rotaciji kod nekog dobrog trenera. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352849 Pa ovo su mecevi za njega, kada igra protiv jacih ekipa moze raditi ono sto najbolje radi, a to je pressing i uzimanje lopti. Problem je njegov sto je za kurac kada igra protiv losijih ekipa, nema potrebe da bude na terenu uopste. Prijavi
18. februar 2024.2 god. comment_352870 Najgore je što on nema trunke tehnike ni osjećaja za loptu, makar malo ali malo toga da ima bio bi odličan. Da igra u Kloppovoj ekipi recimo mislim da bi im baš legao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.