Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

Posto on nema tehniku hajde odmah da ga prodamo za 60 ali cemo za Enza i Caiseda da damo 120 jer oni imaju tehniku i stvaraju mnogo vise sansi i imaju mnogo vise asistencija. A tek o broju presecenih akcija, oduzetih lopti da ne pricam. I tu ga siju obojica. 

• Odgovori 674
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Gallagher highlights    

• Ako izadjemo u toj formaciju castim forum sa jos dodatnih 10€ za hosting.

• Tri istine: - Gallagher je bio drugi najbolji igrač ekipe prošle sezone - Gallagher je realno kapiten ekipe - Njegova prodaja nema nikakve veze sa igrom na terenu

Objavljene slike

16 hours ago, cobinho said:

Posto on nema tehniku hajde odmah da ga prodamo za 60 ali cemo za Enza i Caiseda da damo 120 jer oni imaju tehniku i stvaraju mnogo vise sansi i imaju mnogo vise asistencija. A tek o broju presecenih akcija, oduzetih lopti da ne pricam. I tu ga siju obojica. 

To je ta transfer politika kluba, prodaš svog igrača za 20 miliona dovedeš istog za 40 al bitno da je medijski popularan jbg

• 2 sedmice kasnije...

Prodaju li jednog od najboljih igrača ove sezone, koji se najviše zalaže te koji pokazuje želju svaki meč najomraženijem rivalu, evo ovdje obećavam da neću pogledati nijedan meč više. Izlogovaću se sa foruma istog momenta dok god je skupina degenerika tu gdje jeste.

To što je 80 miliona bi mi možda značilo da je u pitanju neka normalna uprava, ali pošto je u pitanju uprava koja je obesmilila visinu transfera i koja će odmah nakon toga upitno preplatiti nekog novog sve to mi apsolutno ne igra nikakvu ulogu.

On 1/27/2024 at 11:59 PM, ker said:

Prodaju li jednog od najboljih igrača ove sezone, koji se najviše zalaže te koji pokazuje želju svaki meč najomraženijem rivalu, evo ovdje obećavam da neću pogledati nijedan meč više. Izlogovaću se sa foruma istog momenta dok god je skupina degenerika tu gdje jeste.

To što je 80 miliona bi mi možda značilo da je u pitanju neka normalna uprava, ali pošto je u pitanju uprava koja je obesmilila visinu transfera i koja će odmah nakon toga upitno preplatiti nekog novog sve to mi apsolutno ne igra nikakvu ulogu.

Ne znam na kom sam kurcu bio kad sam ovo napisao, ali koristim priliku da povučem sve što sam ovdje nasrao.

Bog ga ubio pa zna li iko šutnuti kad dobije loptu sam 7 metara od gola bez da mora ko june da se zaleti. Nije korida druže moj, šutaj nekad...

• 2 sedmice kasnije...

Definitivno prodaja. Oslobodit cemo se potrebe da guramo igraca samo zato sto je domaci a nivo mu je realno Kristal Palas. Nema nit ce ikad imati sposobnost da igra za top klub i bude u prvih 11. Nemam ni sekunde "straha" da ce biti neka situacija kao s De Brujneom recimo.

2 minutes ago, Wisey said:

Definitivno prodaja. Oslobodit cemo se potrebe da guramo igraca samo zato sto je domaci a nivo mu je realno Kristal Palas. Nema nit ce ikad imati sposobnost da igra za top klub i bude u prvih 11. Nemam ni sekunde "straha" da ce biti neka situacija kao s De Brujneom recimo.

Ma nije on toliki problem. Pogotovo da ulazi sa klupe, rekao bih odlican rezervni igrac. On nije kriv sto ga trener gura svaki mec u prvih 11 i sto mu je glavni igrac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.