Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Kenedy je imao zadatak da pazi svoju stranu, gdje su bila cak 3 igraca ako nisi vidio. Pogledaj kretanje Redmonda. Na ovu dvojicu moze se dodati jos i Matic jer ni on nije ispratio nit je imao svog covjeka..

Stvarno diablo kakav Kenedi, Redmond utrcao iz sredine, najbolje da Kenedi juri Redmonda po celom terenu pa da duva na levoj strani promaja.
Po meni nije Mikel nesto skrivio, mogao je bolje u blok ali najvise su zakazali Matic i Bane u toj situaciji.

Njegov igrac, ne pustas ga da ti ode, jedino ako ode na drugu stranu, otisao je bukvalno pored stative, morao je blize stajati Ivanovicu. Vecina normalnih stopera juri do sredine terena ako treba svog igraca, vecinom napadaca, tako da to nista nije cudno. Ne zamjeram Kenedyu toliko, jer lik nije odbranbeni, ali da je pogrijesio, jeste pogrijesio. Morao je stajati blize Ivanovicu, a on pustio citav prostor od 20 metara bezveze.

Solidan i okej, ali to je najbolje što on može pružiti, bolje od ovog on ne može niti zna odigrati. Al ne krivim ga, Matić je toliko pao u formi i igra toliko loše da mu je ovaj uspio oduzeti mjesto u ekipi.

Ili ocajan ili nezapazen. Jedino tako moze da odigra.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Puno postujem Mikela i ono sto on moze. Pogotovo sto je mogao nekad jos bolje. Ali veceras nije mogao...

Ne mogu ga pljuvati, ali realno on je tipičan primjer zašto smo mi u kurcu. Mi kao da se vežemo za ojebine i lošije igrače i nećemo da ih pustimo iako nemamo ništa od njih. 

Ne mogu ga pljuvati, ali realno on je tipičan primjer zašto smo mi u kurcu. Mi kao da se vežemo za ojebine i lošije igrače i nećemo da ih pustimo iako nemamo ništa od njih. 

Sve rečeno! Ključaj temu. O tome vam govorim. Samo o tome.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Jebo majku nisam znao da u Africi rastu ovoliki krpelji. Kod nas oni sitni, nema ih sta vidjeti, kod ovih ni jedan ni dva nego malo ispod 190.

Jebo majku nisam znao da u Africi rastu ovoliki krpelji. Kod nas oni sitni, nema ih sta vidjeti, kod ovih ni jedan ni dva nego malo ispod 190.

Hahahah kako slikovito :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.