Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Dao je gol, imao dobrih poteza u odbrani, ali jednostavno mora da nabavi mozak ili bar da krene u neku školicu da razvije moždane vijuge, lik u nekim trenucima od 50 mogućih rješenja koja su dobra, uradi ono 51. koje je bože sačuvaj. 

Po meni zasslužio je novi ugovor, dobar igrač sa klupe i kada treba zakrpati, ili kao ove sezone kada mu je konkurencija 0, a on je uvijek standardan u formi

Mikel je Golf 1 oduvek, Matic je bio kao golf 6 ali sad je slupan skroz, skoro da nije u voznom stanju :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

I vi ga smorište, nije da nešto pretjerano gotivim Mikela, ali u ovom trenutku ne možete njega krivit ni za šta. On je bio tu i kad smo igrali dobro i kad smo igrali loše, ima ulogu kakvu ima i šta bi sad, biće sa nama još tako da ne mlatite praznu slamu.

Fazon je sto svaki put sa nekolko dobrih partija zamaze oci upravi kluba, davno je trebo dobiti sut kartu.

Ne razumijem ove sto kritikuju Mikela. Legenda kluba, svoje minute uvijek obavi kako treba. Jebiga nema ga u listi strijelaca pa je los igrac za neke vjerujem xd

Glup igrač.Pošto će me diablo odmah napasti da obrazložim i argumentiram svoju prethodnu  rečenicu.Na samom početku jedna kratka lopta ka Kurtoi malo je falilo da je stigne protivnički igrač i još nekoliko puta bježi od protivničkih igrača i povlači se ka golu umjesto da ide u duel.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.