Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Odoše još jedna legenda, SRETNO TI BILO U DALJNOJ KARIJERI!

ps: i molit ću da se ispravi ovaj gaf i prebaci ova legenda u legende
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Za mene je on legenda kluba, vidim da neke puca nostalgija pa Zolu tretiraju kao legendu a ovog majstora ne

Realno, samo su ga masoni, mafijaški lobi, iluminati i papa sprečili da 2012 uzme Zlatnu loptu

ja sam se iskreno nadao da će Konte probati sa njim na štoperu i tako ostati u klubu do kraja karijere 

- proveo u klubu 11 godina

- odigrao 383 utakmice (po wikipedii)

- u 9 od 10 (računajući ovu trenutnu 11) sezona odigrao preko 30 utakmica

- osvojio s Chelseam 11 trofeja od čega između ostalog 2 PL i onu čuvenu LP

- odigrao svih 120 minuta u čuvenom finalu lp-a 2012

Ako vama gore navedena satistika ne ukazuje da se radi o legendi koja zaslužuje mjesto u podforumu legende, onda ne znam... Usporedbe radi, Ballack odigrao 166 nastupa, Guđjonhsen 196, Joe Cole 281, Ruud Gullit samo 49 itd. 

Tako da još jednom molim da se ova legenda prebaci u legende

Nema razloga da moliš, ne zavisi to od Rela, u podforum legende idu oni koji zvanično nose taj status. Bitniji je trag koji je neko ostavio u klubu (što je malo čudno, s obzirom na to da je Robben zvanično legenda), a Mikel je uglavnom bio squad igrač čiji će skromni doprinos pasti u zaborav vremenom, premalo je uradio da bi se smatrao legendom. Lično sam zaboravio da on uopšte i igra za nas.

Drago mi je što se najzad otvorilo mesto za nekog (nadam se) boljeg igrača od njega, a Mikelu srećno u daljoj karijeri.

Ne trebas bit najbolji ili jedan od najboljih igraca u klubu da bi bio legenda. 

Mikel samo na ovom forumu izgleda nije voljen, a razlozi su mi nepoznati. Covjek na svom mjestu sto se tice privatnog zivota, igrac koji je po meni uvijek zadovoljio radeci svoje zadatke, uvijek je bio igrac od zadatka, rotacija, nije on bio motor ove ekipe nikad, bio je i u sjeni nasih velemajstora na sredini terena kakve smo imali, ali realno malo koje ime ces navesti da bi se naigrao pored njih... 

Ali hajde nije to toliko ni bitno, za mene je on legenda. Ali stvarno ne razumijem zasto je Mikel po nekim forumasima panj od igraca. Rijetki su igraci i danas koji na toj poziciji imaju finu kontrolu lopte, hladnu glavu i koji su sposobni mirno da rijese presing, koji su inteligentni, koji su dobro citali protivnicku igru i uvijek ali bas uvijek davali sve od sebe na terenu. Zaboravili ste vi da je on pruzao dobre partije za ovaj klub...

Druga je stvar sto su fizikalijama prekucali likove ko sto je brat john obi mikel. svako dobro camugo, cudna sorta navijaca smo mi

Lično sam zaboravio da on uopšte i igra za nas.

Onda i nisi neki navijač kad se već zaboravio na igrača koji je u klubu proveo 10 godina i sudjelovao u nekim od najvećih uspjeha u povijesti Chelsea

Ovo sam već napisao negde mislim ali ponoviću opet, Mikel je tipičan MEME igrač. Ono što su Lord Bendtner i Pantela za napadače, to je Mikel za veznjake. Jednom po sezoni napravi dobar potez, neki dribling/gol i onda ga svi proglašavaju novim Iniestom, Makeleleom i slično. Pamtim ga po tome što kad god je ulazio, prvo bih postao svestan da do kraja utakmice nećemo prismrditi golu protivnika jer branimo gol prednosti, a neretko se zatvaranje utakmice sa njim završavalo primljenim golom u poslednjim minutima.

• 6 mjeseci kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Džon Obi Mikel pomaže izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu!

Mikel je poslao 2 dresa Čelsija sa svojim potpisom i posvetom "Za decu Srbije" koji se mogu kupiti putem Halo Oglasa. Cene dva dresa su 150e i 200e, tako da ako neko ima keša na pretek može ga utrošiti na jako humanu priču i pritom da dobije dres legende Čelsija. :)

Ako je neko zainteresovan, evo oglasa:

https://www.halooglasi.com/sport-i-rekreacija/sportska-odeca/potpisan-dres-celzija-dzon-obi-mikela/5425614538830?sid=1501421055851

https://www.halooglasi.com/sport-i-rekreacija/sportska-odeca/potpisan-dres-celzija-dzon-obi-mikela/5425614538831?sid=1501421055851

Veliki John Obi Mikel
  • 1 godina kasnije...
Pa sta je cudno, Mikel je uvijek imao kvalitet za puno vise od druge lige Engleske. Jedino mozda sto je dugo odsustvovao sa vrhunske razine.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.