Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mikel je zahvalan igrac. Nikada se nije bunio, odradjivao je deo posla kada mu das.

Druga stvar je sto je kod drugih bio limitiran i ogranicen, zato sto se to od njega trazilo.

Danas je pokazao da itekako da zna da igra fudbal, da nije parazit i da moze mnogo toga da pruzi.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Hiddink: 'Mikel played very well, he's the ideal player to bring balance to the team. He knows the game very well and how to cope.'

diablo na drogama :D

Koristan je Obi kad ovako dobro igra u odredjenim tekmama. Al i dalje sam skeptican kad igramo kuci i trebamo napadati a protivnik se zabunkerise, tad nas usporava previse.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ovo je bio Mikel iz finala u Minhenu, odigrao onako kako i zahtjeva pozicija zadnjeg veznog, a to je jednostavno i sigurno, bez nekih komplikacija, a baš to komplikovanje je poslalo Matića na klupu. Odigrao odlično..

Hiddink: 'Mikel played very well, he's the ideal player to bring balance to the team. He knows the game very well and how to cope.'

hehe zamislite da neko drugi izgovori ovu rec

hehe zamislite da neko drugi izgovori ovu rec

Kod Mourinha je balans ne izgubit 2-0 već 2-1, a kod Hiddinka je balans napunit do vrha mrežu ekipi iz gornjeg dijela tabele u gostima.

Kod Mourinha je balans ne izgubit 2-0 već 2-1, a kod Hiddinka je balans napunit do vrha mrežu ekipi iz gornjeg dijela tabele u gostima.

hehe isti je to balans. Na Old Trafford se ide po 0-0 kod oba trenera. Azpi levi bek kod oba. RLCa nigde. ma da ne nabrajam dalje :D

balans = balans. svuda i svagda

Jesam oplakao na ovo Don Obi Mikel HAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAH

Zna se da je ekipa u kurcu kada je Mikel najbolji igrač. Međutim da je zaslužio pohvale JESTE.

Mikel je najbolji igrac bio i pobedili smo 3:0 nismo igrali remi..

Te gluposti o nasoj formi kada su nam najbolji Mikel i Willian okacite macku o rep.

Pohvalite ih kada igraju dobro, a kada igraju lose onda kritikujte.

Kratko i jasno kad najidje ekipa sa jacim centralnim veznim od Palasa koji je igrao bez Kabaja,ovaj panj se nece videti.

Hvala Bogu pa se Matić ne vidi ni protiv ovakvih ekipa.. Lik odigrao super al smiješni su mi likovi poput tebe koji uvijek kritiziraju

Dobro je odigrao protiv Crystal Palacea ali i dalje sam skeptican sto se tice njega, mislim da on nema sta puno ponuditi ovom klubu.

Kako je zeminjo odigrao protiv ostalih tokom ovih nekoliko utakmica?

Dobro kad se uzme u obzir da mu je konkurent u veznom redu jos losiji Matic.
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.