Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ne moze on ni u kupu da igra. Treba da imaju prednost Caloba i RLC koji su buducnost kluba a vec su bolji igraci, jedino da moze sa klupe da udje da zameni nekog od njih
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nitko ni ne kaže da treba igrati, jasno je da više nema mjesta u sastavu za njega a da i u kupovima teško da će igrat jer kao što i kažete postoje mladi igrači koji su budučnost kluba i kupovi su idealna šansa za njih, ono što sam htio reći je da je čovjek istinska legenda i da zaslužuje poštovnaje a ne vrijeđanje kao što se znalo dogodit...

Nitko ni ne kaže da treba igrati, jasno je da više nema mjesta u sastavu za njega a da i u kupovima teško da će igrat jer kao što i kažete postoje mladi igrači koji su budučnost kluba i kupovi su idealna šansa za njih, ono što sam htio reći je da je čovjek istinska legenda i da zaslužuje poštovnaje a ne vrijeđanje kao što se znalo dogodit...

Mislim da to nikad niko nije sporio. Barem koliko se ja sjecam. Svaka mu cast na ovim izjavama, dokazao je kako ti kazes da je istinska legenda ne samo po broju godina u Chelseaju nego i ponasanju van terena kada nije u prvom planu.. Sto se mene tice, ako ce pristat na ulogu u nasem klubu poznatiju pod nazivom "Paulo Ferreira" sa manjom platom onda nemam nista protiv da i dalje bude tu.. 

Medjutim sustina stvari je da jednostavno ubuduce trebamo pokusati sami proizvoditi ovakve igrace, okej ne ocekujem od akademije da izbaci nekog novog Messija, bio bih presretan da 1 od njih bude ono sto je Terry bio ali sigurno smo u stanju da izbacimo pokojeg mladica koji ce krpiti rupe u prvoj ekipi. Barem oni imaju potencijal da nesto ostvare vece, Mikel je svakako prepricana prica i na zalasku karijere.

Ma ok, ali zna se ovdje na forumu ponekad neke igrače (najviÅ¡e Mikela i njegovog kolegu na mom avataru) provaličiti kroz razne uvrede te priče kao su oni krivi za sve Å¡to se deÅ¡ava u klubu (ne možeÅ¡ tvrdit da toga nije bilo) pa sam ovim samo htio ukazati da Mikel nije zaslužio takav tretman, iako predpostavljam (nadam se) da su te uvrede viÅ¡e bile upučene iz nezadovoljstva situacijom i ciljem da se na takav način ukaže da igrači Mikelove kvalitete nisu za Chelsea a ne osobne protiv Mikela (koji nije niÅ¡ta loÅ¡te napravio dapače uvijek se fer i korektno ponaÅ¡ao, a i kako volim reč nije on kriv Å¡to ne zna igrat nego trener koji ga stavlja u igru) za kojega su svjesni da je legenda kluba. 

Upravo to, Mikel je skroz ok, samo je problem sto nije na potrebnom nivou za igranje u velikom klubu, ali retko kada on kriminalno odigra da direktno utice na rezultat i svoj radi posao koji zna da radi i u redu je da ostane u klubu i ponekad po malo odigra u nekom od kupova.

Ni blizu nije beskoristan kao Oskar, koji bi bio beskoristan i u Sanderlendu.

Mikel je ok kakav je Oscar. Oscar je čisti odron.

A što je to Oscar loše napravio? Kad god sam ga ja gledao uvijek se maksimalno zalagao na terenu e sad to što je limitiran i nije kvalitet za Chelsea nije njegov problem nego trenera što ga drži u ekipi i onoga ko ga je uopće u klub doveo. O tome ja govorim, nema potrebe za vrijeđanjem igrača koji se ponašaju sasvim korektno i koji se uvijek trude samo zato jer su nekvalitetni (pogotovo ako je legenda kluba, kao što Mikel je) osim ako stvarno ne očekuješ da će igrač sam doći treneru i reć ne valjam ništa vadi me van...

A što je to Oscar loše napravio? Kad god sam ga ja gledao uvijek se maksimalno zalagao na terenu e sad to što je limitiran i nije kvalitet za Chelsea nije njegov problem nego trenera što ga drži u ekipi i onoga ko ga je uopće u klub doveo. O tome ja govorim, nema potrebe za vrijeđanjem igrača koji se ponašaju sasvim korektno i koji se uvijek trude samo zato jer su nekvalitetni (pogotovo ako je legenda kluba, kao što Mikel je) osim ako stvarno ne očekuješ da će igrač sam doći treneru i reć ne valjam ništa vadi me van...

Pa budući da nije talentiran i da ga plaćaju kao da jest to bi i trebao uraditi ili kao Moses potruditi se i unaprijediti svoju igru,analizirati sam sebe i raditi na poboljšanju igre.
  • 1 mjesec kasnije...

ÄŒitam po facebooku komentare kako je naÅ¡im navijačima "ŽAO MIKELA" jer se sve viÅ¡e spekulira da odlazi. Pa pobogu da je klasa Kantea ili Xabi Alonsa, sigurno ne bi odlazio nego bi bio u prvoj postavi. 

Meni nije žao Mikela jer iako je lik iz Afrike (najsiromašnijeg kontinenta na svijetu) i iz Nigerije gdje vlada sranje, on je ostvario sljedeće u životu:

- Postao je reprezentativac Nigerije
- Postao je igrač Chelseaja
- Postao je stanovnik najvećeg grada u Europi (London)
- Služi ga zdravlje (nema nikakvu terminalnu bolest, vjerujem da mu je i tlak u granicama normale)
- Iako nikad nije bio WC igrač uvijek je igrao u top nogometu (em reprezentativac, em igrač jednog od najboljih klubova u Europi)
- Tjedna/sedmična/nedjeljna/heftna plaća u Chelseaju mu je 75.000 funti što je ekivalent sljedećim valutama:
a ) 88.200 eura
b ) 172.664 KM
c ) 665.109 kuna
d ) 10.883.586 dinara

- Te novce prima iako ne zna ni on kad je zaigrao zadnji put

- Osvojio je s Chelseajem sve što se može osvojiti - od lige nekoliko puta, kupova, liga kupova, LP, EL...

- Osvojio je i s Nigerijom nekih par trofeja

- Ima bjelkinju ženu i to plavušu, jako lijepo - znači umače ga u dobru trebu. Slika ovdje.

- Ima dvoje djece, znači napravio je potomstvo i ne može biti nesretan jer nema kome svoje gene prenijeti. Slika ovdje.

I kad sve to zbrojiš i oduzmeš koji kurac mi može biti žao Mikela što odlazi iz Chelseaja. Nisam njegov navijač, nego Chelseajev. Njemu hvala za sve što je uradio za ovaj klub (a ruku na srce nije puno toga), ali ako ćemo umjesto njega dovesti boljeg igrača onda je malo reći da sam presretan zbog te činjenice.

I na kraju ako nekog mogu žaliti onda je to recimo moj otac koji ima enfizem pluća i jedva diše uz pomoć pumpica, moja majka koja radi od 8h ujutro do 17h i slama se od posla, moja tetka koja boluje od šećera već dugi niz godina i živi od penzije od 320 KM, a muž joj umro prije nekoliko godina. To su ljudi koje mogu žaliti, a Mikela nikako ne. Ako netko žali Mikela trebao bi otići na CT glave.

A ja da mu Mikela poželim sretan put i da se više ne vraća u Chelsea. Može s vremena na vrijeme doći odgledati koju utakmicu sa tribina da ga želja mine kao što rade bivši igrače, ali iskreno jebe me se za njeg.

https://www.youtube.com/watch?v=4UBl3ewW2A0

Podojte mu ga

znači brate hvala ti, baš sam se ismijao ovome "podojte mu ga" hahahahha..

obi ljudina bio i ostao...

al ovaj video je meni najjači ikada..Å¡ta reći viÅ¡e, Å¡ta dodati,, 

https://www.youtube.com/watch?v=YL4QV5v2iCM

obožavao sam ga uvijek, i uvijek ću ga obožavati..podojte mu gaa 

JOHN OBI MIKEL

• 2 sedmice kasnije...

možete slobodno da ga prebacite u legende kluba, ovo je završeno

20170105148365884312279.jpg

OMG DA LI ME OÄŒI VARAJU JE L OVO FOTOÅ OP ME ZEZAÅ  ÄŒEK KAKO OVO NIKO NIGDE NIJE OBJAVIO DOSAD

Ljubav slatka :D

Sretno Captain, Leader, Legend!!!!

Zna li se koliko nam je donio para?

Ništa, odlazi kao slobodan igrač, bolje pitanje je koliko je para odneo kada se izračuna visina transfera i plata.

Ostavio je bar neki trag u klubu, doÅ¡ao kao wonderkid i oteli ga Unitedu ispred nosa, koliko toliko ga mogu smatrati legendom za razliku od Oscara i sličnih Boasovih promaÅ¡aja. Puno sreće i drago mi je da je otiÅ¡ao, otvara se mjesto boljima u budućnosti. 

Davno je vrijeme bilo za rastanak, od Minhena je odigro sveukupno 10-ak dobrih utakmica, ostalo za zaborav.
Sretno u buducnosti, ipak je dugo bio tu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.