Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

jebo te sve kada pidy nekoga uspije istrollat :D

branio sam  novog  clana jbg, nisam ocekivao da ce i novajlije biti pod trolovskom paljbom

Pa Terry,Bane,Cahill,zouma više dadnu za jednu polusezonu nego ovaj u karijeri sine da igraš ne znam koju poziciju moraš biti sposoban dati 10 golova u 200-300 mečeva.Essien,Lampard igrali su poziciju zadnjeg veznog pa opet...

Pa Terry,Bane,Cahill,zouma više dadnu za jednu polusezonu nego ovaj u karijeri sine da igraš ne znam koju poziciju moraš biti sposoban dati 10 golova u 200-300 mečeva.Essien,Lampard igrali su poziciju zadnjeg veznog pa opet...

Eto ti velicine reci, Lampard igrao poziciju zadnjeg veznog, to moras biti bas inteligAntan, pa reci. Nauci ba pozicije igraca, dalje cemo nauciti pricati ;)

Mikel bara bara sa Iniestom.

Popravno-obrazovne mjere uspjevaju! S tim da ja legendu ne bih poredio sa igracima omrazene nam farselone, ali to je sljedeci korak koji trebas nauciti. Sve u svemu, izrazavam zadovoljstvo tvojim napretkom. Samo tako nastavi.

Covjek parazitira u klubu vec 2 godine, od finala Lige Sampiona je odigrao mozda 10 pristojnih utakmica a o partijama prosle sezone najbolje da ne pocinjem. Vrijeme da se ovo rjesava, jer osim sto je beskoristan na terenu, svojom pojavom zauzima prostor mladjim igracima i potencijalnim pojacanjima na toj poziciji.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ma kurac moj diablo, sta ti gledas da mi je znati, bruku okomitih pasova iz odbrane njihove prolazilo kroz sredinu, onaj Naismith radio sta je htio, nas Mikel klasicno njegovo trckaranje i neko zatvaranje prostora dok mu igraci primaju loptu i okrecu se prema golu (vidjeti prvi gol Evertona). Da potegne neki sprint je visa matematika za njega. Ovaj ne smije prismrditi ekipi vise, a i ne bi da imamo normalnog trenera.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kroz sredinu nije proslo passova uopste toliko mnogo, vecinom idu na krila, ubace i to je to. Svaka opasnija im je sansa takva bila. Matic i Mikel su savrseno radili posao, dodavali i jedan i drugi uvijek prema naprijed, prema Fabregasu, Pedru i Hazardu, i sva trojica su ogavno losa bila.

Imao je kardinalnu gresku kod gola. Al zaista se s Diablom ne isplati oko toga raspravljati.

Ne raspravljaj se s Wiseyjem o Ramiresu, sa Soxxom o Oscaru, s Kingom o Willianu, s Diablom o Mikelu, s EH10 o Kloppu, s Adisom o Erdoganu/Turskoj, sa Zemom o Sarajevu, sa Spahom o Choli, s Penzionerom o Mourinhu, s reLom o islamu, sa mnom o TILFericama/Americi, s CTB/Dvanaestim o ateizmu. Mi smo slabi na te stvari i ne mozemo bit objektivni taman da nam lobotomiju izvrsite.
  • 2 sedmice kasnije...
Večeras da ne znam kako igra i da mi nije poznat igrač rekao bih ovo je zvijer od igrača,a stvarno je veceras odigrao zvjerski jest slab protivnik bio,ali kakve je čovjek duge lopte slao Falkau bilo je milina gledati ga,da je Costa bio bilo bi 1:6 svaka čast mu za pasove.
  • 3 sedmice kasnije...
Ovo mu je zadnja sezona glat, ako ne i polusezona... Prva zrtva rezova mora da bude

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...

Moram ga pohvaliti za vecerasnju igru.Mislim, nije odigrao nista spektakularno, ali u odnosu na Fabregasa u zadnje vrijeme bio je dosta bolji.

• 1 mjesec kasnije...

Niko da pohvali legendu za odličnu partiju danas... Kako je Mourinho otišao postao je kreativac :D

Al moram priznati da sam se negativno iznenadio kad je ulazio, kontam evo ga i Holland Murinjovski uvodi Mikela da zatvori utakmicu... Kad kurac jarane, čika Steve mu rekao da ide u napad zabit koji gol hahahha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.