Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Obi Mikel (2006-2017, 374 nastupa)

45 članova je glasalo

1. 1. Smatrate li da bi Mikel trebao napustiti klub na ljeto?

• Da
      45%
      19
    • Ne
      54%
      23

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sta bolan, a Mikel eto nema, samo stoji na terenu, daj majke ti. DM ne sluzi za napad jebem mu majku, onda je Makelele najgori DM ikada, a ne najbolji.

Kako ne sluzi, ON KRECE NAPADE. Mora proturiti koju loptu do ofanzivnih veznih, a ne da se svaki put Oscar ili sta ja znam ko mora vracati do njega posto on jadan zna dodati jedino 3 metra unaprijed. Makelele je odlican bio u odbrani, ovaj ni to ne zna. Nemoj mi porediti odbranu Mikela i Makelela, Oscar je korisniji u odbrani od ovog.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 96,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

jedino sto zna je kao razbijati igru, a realnost je kad god je usao da smo primili gol A JEBENI CILJ MU JE BIO DA ZATVORI IGRU.

Ono što sam odavno primetio...

Nadam se da diablo trolluje.
DM ne služi za napad, a Mikel ne služi ni za odbranu.

https://www.youtube.com/watch?v=Fb4jWYbkrOY

Kako se sklonio od Džerarda i iskusno pogledom ispratio završnicu akcije ukopan. On je prvi koji je prestao da se kreće.

Toliko je kvalitetan da nikome ni ne pada na pamet da ga kupi.

Pa na Ultimate Teamu u FIFAi vise dobjes ako ga quick sellujes nego kad ga stavis na transfer listu.

Evo me, al me mrzi da pisem a diablo vidi se ne voli tolko Mikela koliko zeli da vi mislite da ga on voli i jos uz to namjerno kontrira, jedino u ovoj temi xex

Koje pišanje po Mikelu, samo ga diablo brani ahahahha

A gdje su ostali iz ove ankete kruh vam poljubim?

CbyxiRk.png

Seru, a argumenti ravni nuli. Covjek ima iznad 90 posto tacnih passova, u odbrani vrh, ove sezone su ga jebale povrede, pa je nekad i malo losije igrao, ali da govoris da je govno, nema logike.

https://www.youtube.com/watch?v=wTZDkJ0Rs2U

https://www.youtube.com/watch?v=KCS-lpu7T-4

https://www.youtube.com/watch?v=W2Oy5b_JGQY

Mikel beton u odbrani. Bio, naravno. Prosla sezona mu je prelosa bila pa su neki smetnuli koje su nj kvalitete. Al haj nemos ti opet nikome promijenit misljenje, al nemos rec da brat nije legenda kluba. Keru tebe prozivam

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Mikel beton u odbrani. Bio, naravno. Prosla sezona mu je prelosa bila pa su neki smetnuli koje su nj kvalitete. Al haj nemos ti opet nikome promijenit misljenje, al nemos rec da brat nije legenda kluba. Keru tebe prozivam

Ma da, legenda od koje je vise utakmica Schurrle startovao, a bio je godinu dana kod nas.

Pa haj ti povrijedjen igraj jebem ga ja, sto si nedokazan.

Nije bio povrijedjen svih 10 godina u klubu. Jedini nedokazan si ti, ne mozes shvatiti da je Mikel drvo.

Pa onda pratis Chelsea od prosle sezone, jedino je to objasnjenje. Covjek je igrao uvijek :S

Tores je isto jedan od najboljih svetskih napadača, samo što si ga ti pratio od 2011.

Pa ne kazem, prije 20 godina, kazem prije 2 sezone je bio redovan, ove se povrijedjivao i sta ces ti tu.

Nije se povređivao nego kurcu ne valja, da je valjao ne bi došao Matić i izacio ga nakon debija od 20 minuta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.