Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Zadnjih 5 utakmica Mount je igrao 0, 70, 60, 20 i 20 minuta.

Sto znaci da je oporavak Pulisica i Ziyecha uticao na to. Sto opet znaci da Mount nije ljubimac Lamparda kao sto neki misle nego dok su ovi bili povredjeni nije imaa nikog boljeg.

Po meni je Mount vrhunski igrac ali kad igra u vezi, na krilu je zaista los ali to nije nista cudno jer on nije krilni igrac nego vezni. Obzirom na slabije partije ove sezone Kovacica i Jorginha, ne vidim razlog zasto mali ne bi tu nekad zaigrao.
Mount je igrao na krilu je Lampard hejta Odoia, a ostali su ozljeđeni ili još nisu u punoj formi. Kad Pulišić i Ziyech budu zdravi i u formi vjerujem da će prednja trojka bit Pulišić Kai Ziyech, a Mount prva zamjena na sve tri pozicije kad netko ne može.

A i sviđa mi se ova opcija da Mount igra malo niže, nadam se da će Lampard to ćešće počet koristiti, a mogao bi jer vjerujem da će htjet nać poziciju (a i zaslužio je) Mountu a trenutno je jasno da na prednjoj trojci ipak ima boljih
Sporo usao u utakmicu, sa par pogrešnih pasova i neuspjelih driblinga, kasnije se mnogo popravio, mogao i zabiti gol.
Takodjer mislim da mu je ova pozicija najbolje lezi i odgovara.
  • 3 sedmice kasnije...
Kakav radnik majko moja, tek ima 21 god. Jedan od omiljenih igraca, znam da je Kunu on miljenik pa ne smijem reci da je moj :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.