23. juli 2020.6 god. comment_297857 Najbolji nam je otisao jay da silva, mozemo ga otkupiti sigurno. De neka ga pošalju u Želju na probu da vidim može li šta Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298257 Stavio ga je Alan Shearer u tim kola. Nije nešto pretjerano bitno, ali neka uđe u zapisnik. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298281 Ma odlican igrac, talentcina samo takva ali ne svidja mi se sto pokusavaju napraviti wing-backa nekog od njeg. Mora uciti igrati i defanzivu, biti kompletan igrac. Ne zelim da mi stvaraju novog Alonsa. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298292 Od Wigana pa do Chelsea i vrha PL-a, finala FA Cupa, knock-out faze LŠ. Sve to za jednu sezonu i može se reci da je Reece bio na jako dobrom nivou. Naravno da nije TAA ali Arnold vec iza sebe ima mnogo vise iskustva. Zelim mu samo da nastavi sa ovakvim napredkom i da vidimo kakav ce biti za dvije godine Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298299 Vidjet ćemo koliko će mu u karijeri smetati to što je vršnjak sa Wan-Bissakom i Alexander-Arnoldom, jer sva trojica izgledaju kao neko ko će žariti i paliti narednih 10 godina. Govorim naravno u kontekstu reprezentacije i iskustva na tom nivou. Blago Englezima, šta drugo da kažem. Imaju taj luksuz da Walkera odstrane iz reprezentacije i da se ne osjeti. Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299308 Svakako, bas je ginuo za svaku loptu, vidjelo se da mu je stalo Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299580 Pred početak sezone sam očekivao da će se sporo probijati u tim i na kraju se izboriti za mjesto startera. Pošto su ostali bili loši, kada se pojavio odmah se probio u prvu postavu. Bilo je oscilacija što je i normalno, ipak nije isto Championship i Chelsea. Ima šta ponuditi i u odbrani i u napadu. Svakako bek sa najboljim centaršutem kojeg imamo. Ima snage, malo mu brzine fali. Sviđa mi se što se ne ustručava da šutne kad je u dobroj poziciji. Nije se nešto nadavao golova, ali doći će i to. Dobili smo beka za narednih 10 godina. Od svih igrača iz akademije koji su dobili šansu ove sezone, od njega najviše očekujem da će biti starter u budućnosti. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299612 Slazem se, od iduce sezone se treba ocekivati ono najbolje od njega. Malac je vrhunski talenat. Ubacaj ce iduce sezone dolaziti do igraca, jer nece kasniti Werner, Havertz i Pulisic na sve te ubacaje. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299640 Iduća sezone će mu biti vrlo bitna, minutažu će imati, suigrače će imati, sce potrebno za uspjeh. Može on to, ne sumnjam Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299692 Ma ide Reece do kraja, sve predispozicije ima za uspješnu karijeru. Iduće sezone podići ljestvicu malo a i ne sumnjam u to, kao što ste rekli dolaze nova pojačanja koja znaju iskoristiti prilike. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299817 Po meni Most Improved Player, svaka čast Tammy-u, Mountu, Tomoriu ali Reece je tu uletio neočekivano iz Wigana jebenog. Ne vjerujem da mu fali brzina nego kondicija i izdržljivost. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299859 Po meni Most Improved Player, svaka čast Tammy-u, Mountu, Tomoriu ali Reece je tu uletio neočekivano iz Wigana jebenog. Ne vjerujem da mu fali brzina nego kondicija i izdržljivost. Nije njemu do brzine već do početnog ubrzanja. Nema taj brz prvi korak, i treba mu par metara da povuče. Ko Golf 2 dizel :D Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299912 Nije njemu do brzine već do početnog ubrzanja. Nema taj brz prvi korak, i treba mu par metara da povuče. Ko Golf 2 dizel :DJebi ga, guzat je nekakav, moguce da je do toga :D Zato je Pulisa startan jer nema guzovs nigdje :D Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299935 Jebi ga, guzat je nekakav, moguce da je do toga :D Zato je Pulisa startan jer nema guzovs nigdje :D A ima i hazard guzove ogromne pa ima jako ubrzanje, Traore ima sve xd. Dobar je Reece, očekujem da bude još bolji sa pravim suigračima iduće sezone Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299938 Kontam da je ovaj malo teži od Hazarda. Mada jbg, bek je, ima 80 metara da se zaleti :D Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302163 Uvalio golcinu bas kad sam video da se prica kako je Lamptey bolji bek od njega, kao da nas je cuo. :D Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302173 Uvalio golcinu bas kad sam video da se prica kako je Lamptey bolji bek od njega, kao da nas je cuo. :D Je li to kličko napisao "bolje da smo Jamesa prodali, a Lampteya ostavili"? Predobro odigrao, samo mi nije bila jasna njegova uloga kad je ušao Azpilicueta. Malo u sredini, malo na strani.. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302177 Bomba, dobar je bio veći dio utakmice, jedan kiks u odbrani, doduše i tada se okliznuo Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302178 Je li to kličko napisao "bolje da smo Jamesa prodali, a Lampteya ostavili"? Predobro odigrao, samo mi nije bila jasna njegova uloga kad je ušao Azpilicueta. Malo u sredini, malo na strani.. Defanzivni vezni, to su radili i u Wiganu sa njim. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302181 U sredini je igrao, igrao je veznjaka za Wigan ja mislim. Ma dečko je talenat, radilica i skroman. Na twitteru ga svi hvale, neki govore da će do kraja sezone biti deklarisan kao najbolji desni bek u ligi i slažem se. Samo naprijed! https://twitter.com/TheLampardView/status/1305633646682931200 Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302207 Ja sam kontao da će ga staviti na krilo tih zadnjih 10ak min Krila Odoi i James, Špic Werner i iza Kante, Barkley i Mount Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.