3. februar 2020.6 god. comment_292689 Pa da. Aha, nismo shvatili tako Treba puno pure da se jede i trofeja da se digne da se dostigne Branislav Ivanovic. Nadam se da će imati 10+ godina da se najede i da ih digne Prijavi
3. februar 2020.6 god. Autor comment_292691 Treba puno pure da se jede i trofeja da se digne da se dostigne Branislav Ivanovic. I pure i sira i kajmaka. I naravno golova, i to bitnih golova. Znao je ponekad brat Bane ulijećati u 16terac poput napadaca. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292694 Pa Bane je medji 5 najboljih igraca ikada sto su igrali u Chelsea, odmah iza Drogbe, Cecha, Lamparda i Terrya. Treba ustati prije nego se izgovori njegovo ime. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292695 Bek koji je zabio neke od najvaznijih golova ikad i uvijek zabijao kad je trebalo. Kad skontam da smo od takvih bekova spali na ono spadalo Emersona Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292696 Jbte koliko smo golova zabili i pobjeda dobili njegovim golovima iz prekida, samo onako na prvu sjecam se barem njih 5-6 koji su direktno donjeli pobjedu, nekada i prolaz dalje u nekom kupu, nekada i osvajanje tog kupa. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292697 Treba Dzejmsu dati broj 2 i onu Banetovu krvavu kopacku. Ne treba veca motivacija. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292698 Pa Bane je medji 5 najboljih igraca ikada sto su igrali u Chelsea, odmah iza Drogbe, Cecha, Lamparda i Terrya. Treba ustati prije nego se izgovori njegovo ime. A Eden Hazard nije igrao za Chelsea? Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292699 Pa Bane je medji 5 najboljih igraca ikada sto su igrali u Chelsea, odmah iza Drogbe, Cecha, Lamparda i Terrya. Treba ustati prije nego se izgovori njegovo ime. Nesumnjivo da je Bane legenda i da je mnogo doprineo, ali da je baÅ¡ top 5 mi je blago preuveliÄano. :D Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292700 A Eden Hazard nije igrao za Chelsea? Pa vagao sam izmedju njega i Baneta, moze i Eden tu upasti ne bih pogrijesio. Nesumnjivo da je Bane legenda i da je mnogo doprineo, ali da je baÅ¡ top 5 mi je blago preuveliÄano. :D Meni nije, sad sam iznad napisao, mogao bi i Eden tu upasti, ali top 5 ili 6 isto je. Poenta je da je legenda kluba, jedna od najvecih. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292701 Legenda i najbolji igraÄ nije isto, legenda je i Mikel koji nije neki igraÄ. To su dva razliÄita pojma. Bene je dakako i odliÄan igraÄ i legenda. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292702 To mjerimo od 2005te izgleda. Ima tu mnogo vecih legendi. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292703 Malo se pretjeruje sa ivanovićem, odliÄan igraÄ i sve ali nije u top5 sigurno Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292704 Po nekim ostvarenjima, iz ove "prethodne" generacije (Cech, Terry, Lampard, Drogba) on bi mogao biti 5. igraÄ te generacije. Bio je tu dovoljno dugo, bio je standardan sve vrijeme i dosta važnih golova je zabio, pogotovo je doprinio osvajanju europskih trofeja. E sad, posebne su kategorije najbolji, najuspjeÅ¡niji i najlegendarniji. U "najuspjeÅ¡niji" i "najlegendarniji" Bane visoko kotira, a u kategoriji "najbolji" nije tako visoko. Ja to ne mogu da rangiram kako treba, jer je najstariji igraÄ kojeg pamtim Hasselbaink. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292705 Ne moras pamtiti da znas da su Ron Harris i Osgood najvece legende pored Lamparda i Terrya. Prijavi
4. februar 2020.6 god. Autor comment_292706 https://www.youtube.com/watch?v=XiIUBQfwC0k Najomiljeniji Srbin od strane sviju,koji je igrao na Otoku Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292711 Kada su na sky sports pravili najbolji tim Premier Lige, Ivanovic je bio u konkurenciji za desnog beka. Mozda cak da je bio u top 3 Neville, Le Tissier i Bane Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292712 Hahahah cuj diabla spominje Osgooda, pa jbte nismo bili ni rodjeni kad je covjek igrao, njih ne racunamo, pricamo o ovima koje smo gledali. Prijavi
4. februar 2020.6 god. comment_292713 Pa kazem, ne moras ih gledati da znas da su legende. Za 20 godina treba da prestanemo se sjecati Terrya, Lamparda i Drogbe? Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293022 Barem smo njega dobili u ovoj sezoni, mali je spreman za prvi sastav, straÅ¡an je. Mislio sam kako će nam trebati oba beka na ljeto, a sada nam treba samo lijevi, jer je James ispao odliÄan Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293030 James, Tomory, Mount i Abraham su svi dobri igraci ali James odskace. Savrsen je bek, jak i dobar s loptom u nogama, cita igru veoma dobro, ima ubacaj mozda i najbolji u ligi, zajedno sa Arnoldom. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293041 Ma momak je beton, nemam zamjerke. Svaka mu Äast. Igra tako odgovorno kao da ima stotine premijerligaÅ¡kih utakmica u nogama, bez obzira da li je protivnik Wotford ili Manchester. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293059 Nepravedno smo svi zaboravili sinoć da kažemo da je bio najbolji od naših i da se najviše zalagao. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293075 Uskoro cemo se navici na njegove dobre partije kao za Kantea. Igracina. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293100 Nepravedno smo svi zaboravili sinoć da kažemo da je bio najbolji od naÅ¡ih i da se najviÅ¡e zalagao. Dok nisam ugasio TV, on i KovaÄić zaista najbolji na terenu i Äak može da se pomene i Pedro jebeni. ProÅ¡le godine je diablo meni na nekoj utakmici rekao da ovaj mali iz Wigana gazi ida će biti igraÄina. Samo da se zna Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.