Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

• Autor

Treba puno pure da se jede i trofeja da se digne da se dostigne Branislav Ivanovic.

I pure i sira i kajmaka. I naravno golova, i to bitnih golova. Znao je ponekad brat Bane ulijećati u 16terac poput napadaca.

Pa Bane je medji 5 najboljih igraca ikada sto su igrali u Chelsea, odmah iza Drogbe, Cecha, Lamparda i Terrya. Treba ustati prije nego se izgovori njegovo ime.

Jbte koliko smo golova zabili i pobjeda dobili njegovim golovima iz prekida, samo onako na prvu sjecam se barem njih 5-6 koji su direktno donjeli pobjedu, nekada i prolaz dalje u nekom kupu, nekada i osvajanje tog kupa.

Pa Bane je medji 5 najboljih igraca ikada sto su igrali u Chelsea, odmah iza Drogbe, Cecha, Lamparda i Terrya. Treba ustati prije nego se izgovori njegovo ime.

Nesumnjivo da je Bane legenda i da je mnogo doprineo, ali da je baš top 5 mi je blago preuveličano. :D

A Eden Hazard nije igrao za Chelsea?

Pa vagao sam izmedju njega i Baneta, moze i Eden tu upasti ne bih pogrijesio.

Nesumnjivo da je Bane legenda i da je mnogo doprineo, ali da je baš top 5 mi je blago preuveličano. :D

Meni nije, sad sam iznad napisao, mogao bi i Eden tu upasti, ali top 5 ili 6 isto je. Poenta je da je legenda kluba, jedna od najvecih.

Legenda i najbolji igrač nije isto, legenda je i Mikel koji nije neki igrač. To su dva različita pojma.

Bene je dakako i odličan igrač i legenda.

Po nekim ostvarenjima, iz ove "prethodne" generacije (Cech, Terry, Lampard, Drogba) on bi mogao biti 5. igrač te generacije. Bio je tu dovoljno dugo, bio je standardan sve vrijeme i dosta važnih golova je zabio, pogotovo je doprinio osvajanju europskih trofeja. 

E sad, posebne su kategorije najbolji, najuspješniji i najlegendarniji. U "najuspješniji" i "najlegendarniji" Bane visoko kotira, a u kategoriji "najbolji" nije tako visoko. Ja to ne mogu da rangiram kako treba, jer je najstariji igrač kojeg pamtim Hasselbaink.

Hahahah cuj diabla spominje Osgooda, pa jbte nismo bili ni rodjeni kad je covjek igrao, njih ne racunamo, pricamo o ovima koje smo gledali.
  • 2 sedmice kasnije...
Barem smo njega dobili u ovoj sezoni, mali je spreman za prvi sastav, strašan je.
Mislio sam kako će nam trebati oba beka na ljeto, a sada nam treba samo lijevi, jer je James ispao odličan

James, Tomory, Mount i Abraham su svi dobri igraci ali James odskace. Savrsen je bek, jak i dobar s loptom u nogama, cita igru veoma dobro, ima ubacaj mozda i najbolji u ligi, zajedno sa Arnoldom. 

Ma momak je beton, nemam zamjerke. Svaka mu čast. Igra tako odgovorno kao da ima stotine premijerligaških utakmica u nogama, bez obzira da li je protivnik Wotford ili Manchester.

Nepravedno smo svi zaboravili sinoć da kažemo da je bio najbolji od naših i da se najviše zalagao.

Dok nisam ugasio TV, on i Kovačić zaista najbolji na terenu i čak može da se pomene i Pedro jebeni.

Prošle godine je diablo meni na nekoj utakmici rekao da ovaj mali iz Wigana gazi ida će biti igračina. Samo da se zna

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.