Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

• Autor

Ma produzice se malom Tariku ugovor, samo ne dize se toliko prasina oko njega kao kod Abrahama, Reecea pa i Odoia, jer je pred njim jos dugo vremena da se na njega moze ozbiljnije racunati i nema pritiska da ga trazi neki drugi klub. Ja mislim da bi on cak mogao i na posudbu negdje ovaj januar

Postoji opet opcija da se proda jedan od lijevih bekova i da onda Azpilicuetu instaliramo na lijevog beka u rotaciji sa ovim drugim koji ostane. James tako automatski postaje prvi desni bek, a Lampteyu samim tim rastu šanse da dobije više prilika. Zasad što je odigrao bilo je pristojno, ali je premali uzorak da znamo na čemu smo.

Azpilicueta na lijevom beku može egzistirati samo u slučaju rezervnog plana, na to se oslanjati kao primarno rješenje je smiješno.
Možeš odmah odbaciti bilo kakav napadački učinak s te strane
Mnogo mi se svidjelo kako je danas odigrao na desnoj strani i kako je suradjivao sa CHO. Fino ovo izgleda za sada, nadam se da ce kako sezona bude odmicala sve cesce igrati.
Osvježenje je na toj strani, i meni se svidio, predstavlja uvijek neku prijetnju i ima dobar ubačaj
Ma on mora igrati konstantno, ionako je sezona gdje mladji dobivaju sanse pa da vidimo mozemo li racunati na njega za buducnost. Zasad itekako pokazuje kvalitet i potencijal da se zacementira na desnom beku.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 3 sedmice kasnije...
Kakvi ubačaji, ovaj lik je strašan, tim tužnije što nitko ne zna to iskoristiti, abraham vječito kasni
I ja sam isto to pomislio, kao da se umori poslije odredjenog perioda. Inace po utakmici napravi hladno uvijek 2-3 maltene 100% sanse.
Kao što je netko prethodno napisao, od svih tih novaka iz našeg omladinskog pogona, ovaj najviše obećava, može biti vrhunski, sve potrebno ima čini mi se.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.