Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Polako,ali sigurno pokazuje zašto je plaćen 80 miliona.

...jer nam je bila prpa da ga dovedemo nakon sto nas je Oblak odbio a priori "Šupak" nije došao na prozivku. Eto zašto je toliko placen.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...
Nije on kriv šta je plaćen koliko je plaćen. Njega će trebat još malo sačekat, nije ni de Gea kad je tek doša dobro brania...
Prvi gol nije njegov, drugi sigurno jeste ali do kraja se sigurno iskupio sa nekoliko sjajnih intervencija. Izdvojio bi oni kada je Son sutirao.

Mozemo biti zadovoljni s Kepom, osim ovog gola Kane nijedan gol nije njegov. Sve je sigurno i sigurniji, bit ce ovo dobar golman.
Oba gola su branjiva definitivno, pogotovo drugi. Prvi ajd moze proci. Imao par dobrih intervencija osim toga, al jbg kada primis onakavd drugi gol ne vrijedi nista. Al izgubili bi svakako tako da ne moze se reci da je iskljucivi krivac za ovaj poraz
Jebiga ocekujes ipak za 80 miliona da ti golman skine neke od onih suteva koje je on primio i tako protiv direktnih rivala donese prevagu i koji bod vise na kontu.

Ovaj gol Kanea sto je primio ponistava sve dobro na tom mecu jer je direktno prelomio u njihovu korist.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
Njegov prvi go sigurno ali vec je pocelo preseravanje.
De mi nabroji jos golova koji su iskljucivo njegova krivica (ovaj sad i Kaneov)?
Pa oba protiv Totenhama i veceras prvi gol ti je samo 4 boda. Protiv Liverpola isto je njegov gol i tu 2 boda.

ne treba previse zajebavati, momak je talenat, pokazao je dosta puta to, grijesi ali ce se popraviti, tako da moze samo napredovati

meni je on trenutno najmanji problem, problem je napad i odbrana i to treba sto prije rjesavati, ali ko da gledam vec u januaru sarri ce reci bitno mu je da i dalje zadrzi ovu ekipu, i da vjeruje u moratu.

mi kepu nismo platili 80 miliona jer vrijedi toliko, nego zato sto je tako trziste postalo i kao takvo diktira cijene.

Pa oba protiv Totenhama i veceras prvi gol ti je samo 4 boda. Protiv Liverpola isto je njegov gol i tu 2 boda.

Pogledaj ponovo Sturridgeov go.
Ono ne ni uhvatio niko, takvu je putanju imala lopta.

U utakmici protiv Spursa je Kepa par puta i spasio go tako da se iskupio za tu gresku. Alli s metra udara loptu glavom ne znam kako je to mogao biti njegov go. Na kraju krajeva i da je Kepa i to odbranio opet bi izgubili jer nas je Totenham demolio tu utakmicu od odbrane do napada.

Ali haj najlakse je srati.
Kepa je najmanji problem.
  • 2 mjeseca kasnije...

Fakat ne mogu da vjerujem da smo ovog golmana platili toliko koliko smo platitli. Pa mi smo oborili svjetski rekord kada je transfer golmana u pitanju. 100 % sam siguran da smo mogli naci mnooogo boljeg golmana od njega za duplo manje para.

Nije se dokazao. Loša obrana je, ali ako si najskuplji golman ikad i ako se smatraš jednim od najvećih svjetskih talenata na toj poziciji onda moraš nekad činiti i stvari koje ostavljaju bez daha i obraniti nešto kao mačka. Ja još nisam vidio neku nevjerojatnu i nemoguću obranu ovog čovjeka, a takvih sam se obrana nagledao od recimo jednog De Gee.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.