18. mart 2023.3 god. comment_342365 Haha, a ček, ne slažemo se i to je to. Ne vidim u čemu je problem. Mene ako pitate Kepa nije vrhunski golman iako to nekad može postati (ili je već trebalo da postane), međutim nije ni loš golman, da je loš ne bi mogao ni prići klubu kao što je Chelsea. Tako da mislim da je dobar (i to po kriterijumima EPL, a ne fudbala generalno). Ove sezone je po svim statističkim parametrima u vrhu ne samo Engleske nego i liga petice. Statistika je upravo bilo ono što mu se najviše zamjeralo kad je bio najgori i svi su se najviše za to hvatali, sad kad je statistika upravo ta koja pokazuje suprotno onda nije relevantna. De Gea je generalno bolji golman, nema tu neke rasprave, međutim to ove sezone nije slučaj. Glupo ih je i porediti na nivou karijere jer nisu ni ista generacija. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342366 Ma zaista mislim da trebamo prestati voditi diskusiju stalno, vrti se prica jon stop. Nista novo niko ne kaze ni u odbranu ni u napad. Postaje besmisleno jer mi koji ga kritikujemo u vama izaziva revolt i potrebu za branjenje a to s druge strane u nama izaziva potrebu da ga jos vise kritikujemo. Kepa da je branio uvijek kao ove sezone, moglo bi se reci da je i dobro ulozen novac kada je njegov transfer u pitanju. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342397 Budući da nije sačuvao mrežu večeras, vrijedi reći da ove golove malo bolji golman brani Spoiler @hamco nemoj misliti da je nešto na tvoj račun nego klasični post na ovu temu kao i uvijek, voli te kun Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342404 Al generalno kakve mi kurčeve golove primismo, 2 jebena šuta, prvi klasični Dyche korner na drugu stativu i naravno da nas dva puta nadvise njihovi igrači i naravno da nemamo sreće da to rasčistimo sa linije. Drugi gol, ispade naš stoper ko mudo kroz gaće i to od nekog igrača što je u Championshipu donedavno igrao... Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342407 Nije kriv i to zaista mislim. Ono sto zelim da vidim je da nam nekad nekom odbranom donese bodove, recimo Simmsov gol imao je loptu na ruci. Naravno glavni i jedini krivac je Koulibaly. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342413 Ne bi mu ništa falilo da je ono odbranio nekako i jebo Koulibalyu deset malih crnaca jer je onako ispao Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342441 Morao je bolje kod drugog gola, ali je glavni krivac za taj gol Koulibaly. Njegova greška je nedopustiva. Uvijek nam neki levat u dresu Evertona zabije gol. Prijavi
20. mart 2023.3 god. comment_342507 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1637441963908579328?t=H5vc261Swk9usPwWnWWA6A&s=19 Captain Obvious Prijavi
21. mart 2023.3 god. comment_342520 Treba samo dakle dovesti golmana boljeg i odma će se popraviti igra i realizacija hehe Prijavi
21. mart 2023.3 god. comment_342538 Kako je statistika čudna stvar, ispade Ederson kurac od golmana Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343747 Drage moje T Rex rukice, po sredini mu ošuto i nije mogao odbiti loptu. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343749 3 minutes ago, BT14 said: Drage moje T Rex rukice, po sredini mu ošuto i nije mogao odbiti loptu. Da, da, do Kepe je. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343754 9 minutes ago, ker said: Da, da, do Kepe je. Ako smatraš da ono golman koji ima veći wingspan od djeteta u 7. osnovne ne bi pokupio, nemamo onda o čemu razgovarat. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343763 16 minutes ago, BT14 said: Ako smatraš da ono golman koji ima veći wingspan od djeteta u 7. osnovne ne bi pokupio, nemamo onda o čemu razgovarat. U pravu si, nemamo šta razgovarati. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343765 Realno mislim da je najbolje da se rastanemo sa ovim co'ekom, ne mislim zbog vecerasnje utakmice, nego generalno. Nema svrhe ozivljavati karijeru coeku koji je vec unapred osudjen da ce primiti gol, ma koliko ludacki branio. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343770 Spasio nas čovjek veće blamaže, ko nam je kriv što smo Čecha otjerali zbog nosonje koji nas je na kraju izjebao. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343847 Nosonja je pokazao upravo veceras kako brani world class golman, ma koliko on meni bio antipatičan, upravo kod one prilike u prvom poluvremenu kad je refleksno izvadio skoro pa siguran gol. Kepa je morao spasiti onaj drugi gol ako ništa, uvjeren sam da bi dobar broj golmana izvadio ono pa oni lošiji od Kepe. Gledajući sve u svemu njegovo vrijeme u klubu nije on za prvog golmana i to je to. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343853 Ona odbrana nosonje je ono sto ja nekad zelim vidjeti kod Kepe, da odbrank ono sto je skoro pa nemoguce odbraniti. Recimo ta odbrana nosonje, da je covjek primio gol niko ne bi rekao kriv je golman jer je blizu, u cosak ali i takvu jednu priliku je covjek odbranio. Isto tako i obrnuto da je bilo, Kepa bi vjerovatno primio gol i njegovi vjerni branioci bi govorili kako nije kriv i kako ono ni jedan golman ne brani... istina je na pola, ne bi bio kriv za gol ali bolji golmani brane. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.