Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

Haha, a ček, ne slažemo se i to je to. Ne vidim u čemu je problem.

Mene ako pitate Kepa nije vrhunski golman iako to nekad može postati (ili je već trebalo da postane), međutim nije ni loš golman, da je loš ne bi mogao ni prići klubu kao što je Chelsea. Tako da mislim da je dobar (i to po kriterijumima EPL, a ne fudbala generalno).

Ove sezone je po svim statističkim parametrima u vrhu ne samo Engleske nego i liga petice. Statistika je upravo bilo ono što mu se najviše zamjeralo kad je bio najgori i svi su se najviše za to hvatali, sad kad je statistika upravo ta koja pokazuje suprotno onda nije relevantna.

De Gea je generalno bolji golman, nema tu neke rasprave, međutim to ove sezone nije slučaj. Glupo ih je i porediti na nivou karijere jer nisu ni ista generacija.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ma zaista mislim da trebamo prestati voditi diskusiju stalno, vrti se prica jon stop. Nista novo niko ne kaze ni u odbranu ni u napad. Postaje besmisleno jer mi koji ga kritikujemo u vama izaziva revolt i potrebu za branjenje a to s druge strane u nama izaziva potrebu da ga jos vise kritikujemo.

Kepa da je branio uvijek kao ove sezone, moglo bi se reci da je i dobro ulozen novac kada je njegov transfer u pitanju.

Al generalno kakve mi kurčeve golove primismo, 2 jebena šuta, prvi klasični Dyche korner na drugu stativu i naravno da nas dva puta nadvise njihovi igrači i naravno da nemamo sreće da to rasčistimo sa linije. Drugi gol, ispade naš stoper ko mudo kroz gaće i to od nekog igrača što je u Championshipu donedavno igrao...

Nije kriv i to zaista mislim. Ono sto zelim da vidim je da nam nekad nekom odbranom donese bodove, recimo Simmsov gol imao je loptu na ruci. Naravno glavni i jedini krivac je Koulibaly.

• 3 sedmice kasnije...
9 minutes ago, ker said:

Da, da, do Kepe je.

Ako smatraš da ono golman koji ima veći wingspan od djeteta u 7. osnovne ne bi pokupio, nemamo onda o čemu razgovarat.

16 minutes ago, BT14 said:

Ako smatraš da ono golman koji ima veći wingspan od djeteta u 7. osnovne ne bi pokupio, nemamo onda o čemu razgovarat.

U pravu si, nemamo šta razgovarati.

Realno mislim da je najbolje da se rastanemo sa ovim co'ekom, ne mislim zbog vecerasnje utakmice, nego generalno. Nema svrhe ozivljavati karijeru coeku koji je vec unapred osudjen da ce primiti gol, ma koliko ludacki branio.

Nosonja je pokazao upravo veceras kako brani world class golman, ma koliko on meni bio antipatičan, upravo kod one prilike u prvom poluvremenu kad je refleksno izvadio skoro pa siguran gol.

Kepa je morao spasiti onaj drugi gol ako ništa, uvjeren sam da bi dobar broj golmana izvadio ono pa oni lošiji od Kepe.

Gledajući sve u svemu njegovo vrijeme u klubu nije on za prvog golmana i to je to.

Ona odbrana nosonje je ono sto ja nekad zelim vidjeti kod Kepe, da odbrank ono sto je skoro pa nemoguce odbraniti. Recimo ta odbrana nosonje, da je covjek primio gol niko ne bi rekao kriv je golman jer je blizu, u cosak ali i takvu jednu priliku je covjek odbranio.

Isto tako i obrnuto da je bilo, Kepa bi vjerovatno primio gol i njegovi vjerni branioci bi govorili kako nije kriv i kako ono ni jedan golman ne brani... istina je na pola, ne bi bio kriv za gol ali bolji golmani brane.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.