Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa i te greske koje pravi nisu bas ono kardinalne greske kao sto to uglavnom biva nego su uglavnom greske tipa "pa mogao je i on bolje" (pod vecu gresku moze se racunati onaj brain fart kad je propustio Grealishov centarsut). Zadnji put kad je pravio kardinalne greske bilo je ono u sezoni sa Lampardom kad je dodavao protivnicima u noge.

Svi golmani primaju golove koji se mogu svrstati pod njihove, samo se kod nas posmatra svaki detalj kod golmana. "Danas je dobro branio, ali imao je jedno nesigurno istrcavanje, nismo primili gol, al mogli smo".

Njegov najveci problem koji ima jesu neke glupave odluke, najcesce istrcavanja na centarsut ili na igraca sa loptom. Nije bas shot stopper kao Mendy niti ce kad biti, ima dobre reflekse i zna odbraniti neke jako sjebane suteve, a onda primiti gol sa 30 metara. Da ima duze ruke i da je visi 10 centimetara vjerovatno bi imao neke druge nedostatke.

EDIT: Sad vidim ovu Spahinu ili trolcinu ili odsustvo bilo kakve objektivnosti, ne da ne pravi gluposti nego brani na zavidnom nivou, to statistika pokazuje.

Jedina kardinalna greska je ona protiv Citya kada nije pokupio cistu loptu pa primismo gol. Sve drugo nisu uopste greske.
Da ovako hoce nastaviti i ja sam zadovoljan.

• 4 sedmice kasnije...

Svaka mu čast na strpljenju i radu i tome što se uspio vratiti u život, bukvalno je opet sagradio karijeru iz ničega, uništili su ga mediji. Prvo su ga razapeli kod nesporazuma sa Sarriem, nakon toga su došle očajne partije pod Lampardom i uz to ga je ta djevojka ostavila, svaki dan meme fudbaler bio, jebeno je to... a sad prvi golman opet i to dobio i kapitensku traku da nosi, svaka čast zaista

Ovo je potpuno drugi igrač, svaka čast Andrei Martinez. Mislim da čak ima i previše samopouzdanja s obizorm da sam samo čekao da dobije drugi žuti za zadržavanje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.