3. februar 2023.3 god. comment_339719 Izvadio nas u prvom onom dobrom odbranom i to je to, ostatak utakmice je ladio kurac Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339850 Juce vrhunska odbrana, bukvalno u sami cosak isla lopta. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339858 Mendy sebi od muke lomi prst po prst, jer zna da mu nema više igre. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339876 Evo danas Lpool primi dva glupa gola i Alisson malo zaplivao, nije ni njemu prvi put. Ne postoji golman koji ne griješi samo se to više očituje kod ekipa koje su kriminalne nazad kao što je Lpool trenutno. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339877 Baš im se odbrana raspada. Tek se sad vidi da je Van Dijk napravio Gomezu karijeru. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339883 Ne samo Gomezu, Matipu također. Van Dijk prije nego što ga je Pickford osakatio je bio najbolji stoper, koga god da si upario sa njim izgledao je u najmanju ruku pristojno. Matip, Gomez, Lovren bilo koga da si mu doveo bio bi dobar pored njega. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340161 Da Potter ima Lampardovog Kepu bili bismo u borbi za opstanak. Prijavi
10. februar 2023.3 god. comment_340170 Kakva zvijer do iduceg gola, pa ce ga ovdje pljuvati sto nije odbranio neki nemoguc sut. Prijavi
10. februar 2023.3 god. comment_340173 Pa ja sam njegov najveci kriticar, kad ja kazem da mi uljeva samopouzdanje kud ces dalje. Prijavi
10. februar 2023.3 god. comment_340183 Ovih 7 golova što je primio, kurčevi golovi, sve ovo malo bolji golman brani. Prijavi
10. februar 2023.3 god. comment_340188 25 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ovih 7 golova što je primio, kurčevi golovi, sve ovo malo bolji golman brani. 2 od 7 da Prijavi
10. februar 2023.3 god. comment_340189 Pa i te greske koje pravi nisu bas ono kardinalne greske kao sto to uglavnom biva nego su uglavnom greske tipa "pa mogao je i on bolje" (pod vecu gresku moze se racunati onaj brain fart kad je propustio Grealishov centarsut). Zadnji put kad je pravio kardinalne greske bilo je ono u sezoni sa Lampardom kad je dodavao protivnicima u noge. Svi golmani primaju golove koji se mogu svrstati pod njihove, samo se kod nas posmatra svaki detalj kod golmana. "Danas je dobro branio, ali imao je jedno nesigurno istrcavanje, nismo primili gol, al mogli smo". Njegov najveci problem koji ima jesu neke glupave odluke, najcesce istrcavanja na centarsut ili na igraca sa loptom. Nije bas shot stopper kao Mendy niti ce kad biti, ima dobre reflekse i zna odbraniti neke jako sjebane suteve, a onda primiti gol sa 30 metara. Da ima duze ruke i da je visi 10 centimetara vjerovatno bi imao neke druge nedostatke. EDIT: Sad vidim ovu Spahinu ili trolcinu ili odsustvo bilo kakve objektivnosti, ne da ne pravi gluposti nego brani na zavidnom nivou, to statistika pokazuje. Prijavi
10. februar 2023.3 god. comment_340190 Jedina kardinalna greska je ona protiv Citya kada nije pokupio cistu loptu pa primismo gol. Sve drugo nisu uopste greske. Da ovako hoce nastaviti i ja sam zadovoljan. Prijavi
10. februar 2023.3 god. comment_340191 Na sta smo spali mati mila. Da se zadovoljavamo kad Kepun ne napravi neku glupost na utakmici. Kao da ne mozemo naci i kupiti postenog golmana. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341533 Kazu da su uvidjeli da je Kepa dovoljno dobar da bude prvi golman. S time se u potpunosti slazem. Mendy kada ode, vjerovatno ce ga zamijeniti sa nekim u vidu Raye, Kobela ili koga vec jos imaju na piku. Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341605 Svaka mu čast na strpljenju i radu i tome što se uspio vratiti u život, bukvalno je opet sagradio karijeru iz ničega, uništili su ga mediji. Prvo su ga razapeli kod nesporazuma sa Sarriem, nakon toga su došle očajne partije pod Lampardom i uz to ga je ta djevojka ostavila, svaki dan meme fudbaler bio, jebeno je to... a sad prvi golman opet i to dobio i kapitensku traku da nosi, svaka čast zaista Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341728 Odlična partija večeras nema šta, ulijeva sigurnost definitivno.. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341730 Ovo je potpuno drugi igrač, svaka čast Andrei Martinez. Mislim da čak ima i previše samopouzdanja s obizorm da sam samo čekao da dobije drugi žuti za zadržavanje. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341748 Golmancina! Nevjerovatno mi je drago sto je dokazao da zna. Eto jebo vas Mendy, vala je dokazao ove sezone da je pravi golman. Prijavi
7. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341752 Nek je i on jednom odbranio slobodnjak sa vece distance Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.