10. august 2023.3 god. comment_347510 Jedina je sreća što je United pokupio ono smeće Onanu dok je tužno što smo mi platili Sancheza. Prijavi
10. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347531 Zašto Real i Bayern hoće navodno najgoreg golmana na svijetu? Prijavi
10. august 2023.3 god. comment_347533 1 hour ago, ker said: Zašto Real i Bayern hoće navodno najgoreg golmana na svijetu? valjda sto su to najveci klubovi? Prijavi
10. august 2023.3 god. comment_347537 Real ce prije Livakovica dovesti nego Kepu. Kakav Kepa i Real. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347638 Chelseaju ne valja, Realu valja. Jebo ti nas. Ode zastalno. Sretno Kepa majstore, hvala ti na svemu. Prijavi
12. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347641 Ma Real jaka ekipa ni ne treba im golman Ozbiljan klub ne bi sebi smio dopustiti da dan pred početak sezone ostane bez prvog golmana, pa kakav god da je. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347643 Ili ce braniti na visokom nivou tamo, sto znaci da smo mu mi baksuzi od samog pocetka kao klub, ili ce i tamo da bude predmet podsmeha, sto znaci da nije kadar za top ekipe. Videce se Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347649 Kepa je samo dodatni dokaz da je ovaj klub apsolutno bez ikakve sportske strategije. Ocajnicka kupovina Caiseda, i prodaja Kepe su slag na tortu. Sportski sektor i direktor u klubu ne postoje. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347651 1 hour ago, Corto Maltese said: Ili ce braniti na visokom nivou tamo, sto znaci da smo mu mi baksuzi od samog pocetka kao klub, ili ce i tamo da bude predmet podsmeha, sto znaci da nije kadar za top ekipe. Videce se Kod nas je proslu sezonu branio na world class nivou, ali dzaba, pokazat ce nego sta. Prijavi
12. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347654 Moze li mi neko objasniti koja je logika pustiti Kepu na posudbu? Bas me zanima da li bi ovi smecari iz Reala nama izasli u susret. Nije Kepa Cech ali je ovo sramotan potez kluba. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347656 Eto ga nagodinu nazad. Sanchez protiv poola sutra bog te mazo. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347657 KAKVA JE OVO SPRDAČINA OD KLUBA POSTALA. PRODALI DVA PRVA GOLMANA I DOVELI DRUGOG GOLMANA BRIGHTONA ZA 25 MILIONA. DAN PRED POČETAK SEZONE I DERBI PRODAS GOLMANA KOJI JE IGRAO SVE UTAKMICE NA PRIPREMAMA, ULAZIS SA GOLMANOM KOJI JE KURAC OD IGRACA A NAVODNO GRADIS IGRU IZ ZADNJE LINIJE. FUJ Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347658 Jebo im majku u picku. Pa mogli su makar tekmu rijesig pa u toku sedmice prodat ga i nadat se da cemo dovest drugog golmana do sljedece tekme. Boehly mi ide na kurac iz dana u dan, brukanjem i bacanjem para te ovim nelogicnim potezima. To sto trosi mozda nas nekad stigne u buducnosti pa cemo gledat gdje je vedro. Plot twist Sanchez sutra skida nemoguce, brani penal salahu i asistira jacksonu Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347659 Ovaj deal je vrhunac svega. Ko još šalje prvog golmana na posudbu negdje? Nikad, niko. Dakle sutra brani golman koji je došao prije 7 dana, a na klupi je ko zna ko jer je Slonina već otišao na posudbu, a Bettinelli je povrijeđen. Imaju li ovi ljudi ikakav dodir sa realnim svijetom? A kako će neko da nas odere za novog golmana to samo mogu zamisliti. I šta onda sa Kepom kad se vrati? Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347660 Kad dovedu Maignana do kraja prelaznog pa se svi ušute samo. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347661 Just now, BT14 said: Kad dovedu Maignana do kraja prelaznog pa se svi ušute samo. Jes, samo sto ce bit skuplji od kepe jer sami sebi napravimo situaciju da nam gori Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347662 Da su nasi rekli okej, dajte 40 miliki i moze da ide covjek bi i razumio. Jedna od glupljih odluka koje pamtim. Kad dodje uci ce u zadnju godinu ugovora i moci ce ici za 10-15 mil. Sve i da Maignan dodje (procitao sma da su ga trazili nekad na pocetku prelaznog roka, ali ih je odbila visoka cijena) ovo mi nema apsolutno nikakve logike. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347664 Samo za golmana gomila glupih odluka. Arsenal ispred nosa ti uzme Rayu i to ko drugog golmama na pozajmicu (30milki) a ti platis drugog golmana brajtona (koji te celo leto vuce za nos za Caiseda) 25milki. Pre toga prodas drugog, a onda dajes prvog golmana (koga uigravas na pripremama) na pozajmicu bez otkupa na 2 god do kraja ugovora? Poch nije blesav da bi to aminovao. Ali je definitivno da ga niko ne jebe ni za suvu sljivu. A taj neko je bez mozga a sa puno para. Poch, bolje ti bezi dok te ovaj olos ne otera, sta ce ti to u zivotu! Ovo je za golmana pa to x 10 je ceo prelazni rok. Zalosno, jezivo. Ogadise mi fudbal ovaj olos americki Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.