Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Odbrane protiv Reusa i Wolfa su vrijedne ko golovi kada napadaci daju. Vrhunske odbrane, ona kada je Wolf sutirao mi je jedna od boljih sto sam vidio uopste u zadnje vrijeme ove sezone.

• Popularna objava

Kepa Is The ONLY goalkeeper in Europe to have an 80% save percentage in the Champions League and his domestic league

Ovakvu statistiku je imao i Mendy u sezoni kad smo osvojili Ligu Prvaka. Da se hoće historija ponoviti.

Nemam ni ja zamjerki za gol, al što ker kaže nesiguran pri izlasku sa gol linije. Treba još dobro odvagati odluku da li je on materijal za prvog golmana, možda ne bi bila loša opcija prodati ga bar za polovinu keša za kojeg smo ga doveli. Dovesti onda nekog višeg, sigurnijeg i već dokazanog golmana.

33 minutes ago, Kun Aguer0 said:

@hamco kako im je glup ovaj selektor, ne vidi kako De Gea brani hehehe

Rekao sam da necu vise spominjati Kepu i ulaziti u diskusiju s vama koji ga redovno branite. Ako je vama Kepa dobar golman, neka bude.

Meni je De Gea dobar golman. Nije uber klasa ali je dobar. Spasao je United milion puta. Bukvalno im donio bodova i bodova svojim odbranama kroz karijeru dok je kod njih. Ok grijesi i on, grijese i ostali ali vise pamtim njegove odbrane nego greske. 

De Gei se najvise prigovara to sto ne zna igrati nogom.

Evo samo protiv Chelsea odbrane. Mozes li kune izbrojati koliko je bilo vrhunskih odbrana? Vecina je uglavnom produkt dobrih reflexa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.