7. mart 2023.3 god. comment_341799 Odbrane protiv Reusa i Wolfa su vrijedne ko golovi kada napadaci daju. Vrhunske odbrane, ona kada je Wolf sutirao mi je jedna od boljih sto sam vidio uopste u zadnje vrijeme ove sezone. Prijavi
10. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341945 Kepa Is The ONLY goalkeeper in Europe to have an 80% save percentage in the Champions League and his domestic league Ovakvu statistiku je imao i Mendy u sezoni kad smo osvojili Ligu Prvaka. Da se hoće historija ponoviti. Prijavi
11. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341988 OVO MALO BOLJI GOLMAN BRANI CHELSEA BALKAN STRUČNI TIM Prijavi
11. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341995 Ovo De Gea odbrani, otrese kurac po lopti i asistira na drugom kraju terena Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342004 Nemojte jebavati, ovo se ne brani. Topovska lopta milimetarski precizno uz stativu. Ovdje Felixu jebajite majku, Kepa nema ništa s ovim golom. Prijavi
11. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_342021 Par dobrih odbrana danas, gol nije njegov. Jedino hvatanja tj. ubacaji i dalje kriticni, nekad se precijeni i krene na nesto na sta nema sanse da stigne. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342057 Nemam ni ja zamjerki za gol, al što ker kaže nesiguran pri izlasku sa gol linije. Treba još dobro odvagati odluku da li je on materijal za prvog golmana, možda ne bi bila loša opcija prodati ga bar za polovinu keša za kojeg smo ga doveli. Dovesti onda nekog višeg, sigurnijeg i već dokazanog golmana. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342059 Samo mu je mana sto ne zna izletiti kako treba, sve ostalo je vrhunski. Prijavi
12. mart 2023.3 god. comment_342108 Ma on ne treba izlijetati na visoke lopte nikako, em što ne može da ih dohvati em što ih mutavo boksuje i to je to, mani se toga, kupi ove sigurne i izboksuj ponekad i zivio. Prijavi
14. mart 2023.3 god. comment_342196 31 minutes ago, ker said: "ali primio je 3 gola svojom greškom" Bolji golman bi to kurcem odbranio. Prijavi
14. mart 2023.3 god. comment_342197 Po ovom ispada da je imao 23 clean sheeta na 26 odigranih utakmica, što nije tačno. I još u nastavku piše da mu je procenat clean sheetova ispod 50%. Da je dominantan u svom petercu ne bi mu se imalo šta prigovoriti za ovu sezonu. Prijavi
14. mart 2023.3 god. comment_342201 Jebo statistiku, kad za svaki korner ili slobodan udarac, moram prouciti sve svete knjige. Prijavi
17. mart 2023.3 god. comment_342322 Vidjet ćemo hoće li ga staviti na gol. Simon je povrijeđen, a Sanchez je izgubio mjesto prvog golmana u Brightonu. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342348 @hamco kako im je glup ovaj selektor, ne vidi kako De Gea brani hehehe Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342358 33 minutes ago, Kun Aguer0 said: @hamco kako im je glup ovaj selektor, ne vidi kako De Gea brani hehehe Rekao sam da necu vise spominjati Kepu i ulaziti u diskusiju s vama koji ga redovno branite. Ako je vama Kepa dobar golman, neka bude. Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342359 18 minutes ago, hamco said: Rekao sam da necu vise spominjati Kepu i ulaziti u diskusiju s vama koji ga redovno branite. Ako je vama Kepa dobar golman, neka bude. Ma jebo Kepu moram te ganjati za De Geu dok si živ Lovim te ko Roy Keane Haalanda seniora Prijavi
18. mart 2023.3 god. comment_342361 Meni je De Gea dobar golman. Nije uber klasa ali je dobar. Spasao je United milion puta. Bukvalno im donio bodova i bodova svojim odbranama kroz karijeru dok je kod njih. Ok grijesi i on, grijese i ostali ali vise pamtim njegove odbrane nego greske. De Gei se najvise prigovara to sto ne zna igrati nogom. Evo samo protiv Chelsea odbrane. Mozes li kune izbrojati koliko je bilo vrhunskih odbrana? Vecina je uglavnom produkt dobrih reflexa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.