12. august 2023.3 god. comment_347665 Očigledno je u pitanju mir u svlačionici, jer nema drugog razloga da puste Kepu pred start sezone. Zna on dobro da zabiberi treneru. A svakako ne ide u neku Aston Vilu, nego u najvećeli klub na svetu, ciji poziv retko ko odbija. Nije toliki problem pustanje Kepe kolko to da Sanchez nije dovoljno dobar golman za jedinicu Chelsea. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347667 Nije problem da Kepa ide, ali ako je to za obastecenje i ako imas spremnu zamenu i ako se to radi u junu julu a ne 1 dan pred pocetak Pl. Ovo titranje jajca galaktikosima je mučno. A zamena tek, reči nemam. Pa Livaković je golmančina za ovog i to za 9 milki Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347670 Sad na stranu sala i zajebancija, ali par pitanja koja se meni vrte u glavi su: Da li postoji sansa da na Kepu ne racuna nas trener? Da li Kepa ne moze odoliti pozivu Reala pa je trazio od uprave da ga po svaku cijenu puste? Da li su nasi iz uprave isforsirali ovaj transfer neovisno o tome sta trener misli ili igrac? Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347673 Poziv Reala da budeš prvi golman dok se Courtois ne vrati? Ne bih rekao. Prije će biti poziv Madrida tj. upravo što si rekao - trener ne računa na njega. Pa bolje 3-4 mjeseca braniti, pa sjediti na klupi u sunčanom Madridu, nego ne znati na čemu si u Londonu. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347674 Potez koji zdrav razum i logika ne moze objasniti. Jednostavno to je Celzi. Normalni biti ne mozemo da ga hebes. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347678 23 minutes ago, hamco said: Sad na stranu sala i zajebancija, ali par pitanja koja se meni vrte u glavi su: Da li postoji sansa da na Kepu ne racuna nas trener? Da li Kepa ne moze odoliti pozivu Reala pa je trazio od uprave da ga po svaku cijenu puste? Da li su nasi iz uprave isforsirali ovaj transfer neovisno o tome sta trener misli ili igrac? 1. Mala je šansa. Da ne računa na njega odavno bismo se bacili u potragu za golmanom. Nekoga bismo do sada doveli, ne bismo čekali početak sezone. Siguran sam da izbor uprave i trenera za jedinicu nije treći golman Brightona. 2. Postoji mogućnost, ali u tom slučaju ako klub izlazi u susret igraču mora i igrač da izađe u susret klubu. Da se iskomunicira tako da on ostane i odradi tu jednu utakmicu, jer nema ko drugi, pa nek onda ide. 3. Da. Trenera definitivno nisu pitali jer niko normalan ne bi odobrio prodaju prvog golmana dan pred početak sezone. Ne znam ni što bi uprava forsirala transfer. U svakom fudbalskom transferu svaka strana nešto dobije. Jedni dobiju igrača, drugi ili pare ili rasterete budžet ili otvore prostor za nekog drugog. Ovo je rijedak primjer transfera gdje jedna strana (Chelsea) neće dobiti ništa. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347684 Mozda oni nama daju Kurtu na godinu dana iduce sezone. Cudni su putevi gospodnji. Prijavi
12. august 2023.3 god. comment_347685 Postavljao sam link da nismo mogli naći kupca za T rexa, a plan je bio od početka da se proda i dovede Onana ili Maignan. Prijavi
13. august 2023.3 god. comment_347695 Kakav Maignan, kad daš 115 miliona funti na Caiceda? Ovo je realno glupa odluka koju može popraviti samo to da Sanchez bude odličan kao prvi golman ili eventualno da nađemo novog prvog golmana za ovo para što nam je ostalo da ne bismo dobili ban u narednih 5 godina na transfere. Što se tiče Kepe najmanji problem što je otišao, nama svakako treba bolji golman, što znači da nikako ne smijemo da dovedemo ili imamo goreg golmana (kraj citata, Igor Terzić). Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347894 "This is legendary club, I hope they will keep me here after this season" Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347895 Real napravio 4 Ig objava o dovođenju Kepe jebote kao da su doveli top 3 golmana lige Ako ništa skočiće mu cijena sigurno Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347897 Samo nek se on dokaže, pa da se uzme kakva para sljedeće ljeto i tako pokrije minus. Očito to i jeste plan uprave kojoj je cilj odjebati sve igrače s visokom platom. Još Lukaku i Sterling da odjebu i ja sretan. Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347899 Pa nista, ako se on tamo dokaze samo vratiti Kurtou i toliko. Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347900 Ne treba biti prorok pa skontati da će se ići na nekog dokazanog golmana od 23 godine. Takav ne traži veliku platu. Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347926 Zar on nije trenutno u zadnje dvije godine ugovora s nama? Jedino ako Real bas zapne za njega pa da izvucemo neki novac. Nije tesko Realu naci zamjenu ako im bude zatrebalo. I ovo sto su ga doveli vjerujem da je vise zbog toga sto je spanac, a ne neki wannabe golman. Prijavi
7. septembar 2023.3 god. comment_348818 Mene zanima šta je konkretno ovaj projekat o kom se priča? Kepa Arrizabalaga: "I felt it was time for a change of scenery. I wanted to stay, but I felt that the [#Chelsea] project was not the right one." Prijavi
7. septembar 2023.3 god. comment_348821 Kao što kad prelaziš u klubove sa ovih prostora moraš reći da je to najveći klub na svijetu, da je to familija, religija i da su svi ostali mali, jer to navijači žele da čuju, tako kad dolaziš u Chelsea moraš reći da ti se sviđa projekat jer to kao navijači žele da čuju. Kad već nema ništa od sadašnjosti, nek se zna da će u budućnosti biti nešto. Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351602 10 hours ago, ker said: jebo majku al je loš @hamco, izvini Zar imaš vremena da pratiš španski kup nebitni koji se igra u arapskim zemljama... Nisam ni znao za tu utakmicu dok post nisi napisao Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351619 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Zar imaš vremena da pratiš španski kup nebitni koji se igra u arapskim zemljama... Nisam ni znao za tu utakmicu dok post nisi napisao Ja ušao na Livescore da vidim šta je Liverpool izveo protiv Fulhama i vidio ispod da se ovo igra i da je već 1:1. I ispratim do kraja. Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351629 https://x.com/chelstransfer/status/1745412950616097097?s=46&t=FSG9M_FIquFzVYWDdf98xg Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351630 kakav šampion, po ovome je praktično treći golman reala, a sve su prilike da bi i kod nas bio treći golman da se vrati Prijavi
12. januar 2024.2 god. comment_351648 Posto si otvorio pandorinu kutiju, evo jos: https://x.com/idoxvi/status/1745504216452399588?s=46&t=FSG9M_FIquFzVYWDdf98xg Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.