Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

Očigledno je u pitanju mir u svlačionici, jer nema drugog razloga da puste Kepu pred start sezone. Zna on dobro da zabiberi treneru. A svakako ne ide u neku Aston Vilu, nego u najvećeli klub na svetu, ciji poziv retko ko odbija. 

Nije toliki problem pustanje Kepe kolko to da Sanchez nije dovoljno dobar golman za jedinicu Chelsea.  

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nije problem da Kepa ide, ali ako je to za obastecenje i ako imas spremnu zamenu i ako se to radi u junu julu a ne 1 dan pred pocetak Pl. Ovo titranje jajca galaktikosima je mučno. A zamena tek, reči nemam. Pa Livaković je golmančina za ovog i to za 9 milki

Sad na stranu sala i zajebancija, ali par pitanja koja se meni vrte u glavi su:

Da li postoji sansa da na Kepu ne racuna nas trener? 
Da li Kepa ne moze odoliti pozivu Reala pa je trazio od uprave da ga po svaku cijenu puste?

Da li su nasi iz uprave isforsirali ovaj transfer neovisno o tome sta trener misli ili igrac?

23 minutes ago, hamco said:

Sad na stranu sala i zajebancija, ali par pitanja koja se meni vrte u glavi su:

Da li postoji sansa da na Kepu ne racuna nas trener? 
Da li Kepa ne moze odoliti pozivu Reala pa je trazio od uprave da ga po svaku cijenu puste?

Da li su nasi iz uprave isforsirali ovaj transfer neovisno o tome sta trener misli ili igrac?

1. Mala je šansa. Da ne računa na njega odavno bismo se bacili u potragu za golmanom. Nekoga bismo do sada doveli, ne bismo čekali početak sezone. Siguran sam da izbor uprave i trenera za jedinicu nije treći golman Brightona.

2. Postoji mogućnost, ali u tom slučaju ako klub izlazi u susret igraču mora i igrač da izađe u susret klubu. Da se iskomunicira tako da on ostane i odradi tu jednu utakmicu, jer nema ko drugi, pa nek onda ide.

3. Da. Trenera definitivno nisu pitali jer niko normalan ne bi odobrio prodaju prvog golmana dan pred početak sezone. Ne znam ni što bi uprava forsirala transfer. U svakom fudbalskom transferu svaka strana nešto dobije. Jedni dobiju igrača, drugi ili pare ili rasterete budžet ili otvore prostor za nekog drugog. Ovo je rijedak primjer transfera gdje jedna strana (Chelsea) neće dobiti ništa.

Kakav Maignan, kad daš 115 miliona funti na Caiceda? Ovo je realno glupa odluka koju može popraviti samo to da Sanchez bude odličan kao prvi golman ili eventualno da nađemo novog prvog golmana za ovo para što nam je ostalo da ne bismo dobili ban u narednih 5 godina na transfere.

Što se tiče Kepe najmanji problem što je otišao, nama svakako treba bolji golman, što znači da nikako ne smijemo da dovedemo ili imamo goreg golmana (kraj citata, Igor Terzić).

• diablo_bih mijenja naslov u Kepa Arrizabalaga (Real Madrid)

Zar on nije trenutno u zadnje dvije godine ugovora s nama? Jedino ako Real bas zapne za njega pa da izvucemo neki novac.

Nije tesko Realu naci zamjenu ako im bude zatrebalo. I ovo sto su ga doveli vjerujem da je vise zbog toga sto je spanac, a ne neki wannabe golman.

• 3 sedmice kasnije...

Mene zanima šta je konkretno ovaj projekat o kom se priča?

Kepa Arrizabalaga: "I felt it was time for a change of scenery. I wanted to stay, but I felt that the [#Chelsea] project was not the right one."

Kao što kad prelaziš u klubove sa ovih prostora moraš reći da je to najveći klub na svijetu, da je to familija, religija i da su svi ostali mali, jer to navijači žele da čuju, tako kad dolaziš u Chelsea moraš reći da ti se sviđa projekat jer to kao navijači žele da čuju. Kad već nema ništa od sadašnjosti, nek se zna da će u budućnosti biti nešto.

• 4 mjeseca kasnije...
1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Zar imaš vremena da pratiš španski kup nebitni koji se igra u arapskim zemljama...

Nisam ni znao za tu utakmicu dok post nisi napisao

Ja ušao na Livescore da vidim šta je Liverpool izveo protiv Fulhama i vidio ispod da se ovo igra i da je već 1:1. I ispratim do kraja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.