Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa bi, kad isključiš svaki parametar i gledaš samo visinu. To bi bilo kad bi se Mendy isto postavio, kad bi Mendy imao istu reakciju, moraš računati da je Mendy i veći i inertniji golman i iako je viši logično da mu treba više vremena da se ispruži.

Gori sam ja što odgovaram ljudima kojima je životni hobi pljuvačina po forumima od teme do teme bez da se išta obrazloži.

Zar ti ja djelujem kao neko ko ide od teme do teme i pljuje po igracima? Mendy je branio i teze udarce od ovog, da ne pricam kakve je levatske golove Kepa primao. 

Mislim dovoljno je ovaj video iznad pogledat. A medju ovim golovima nema Ziyechovog iz mrttvog ugla, nema makazica od onog Jahanbacha ili kako se vec zove Iranac.. nisi ti, gori sam ja sto pokusavam ubjediti tebe a citav svijet, pazi ne mi sa foruma nego citav svijet vidi kakva je Kepa kesa.

Pa u zadnje vrijeme mi pola foruma djeluje tako. Iskreno zamara čitati toliko negativne komentare.

Po vašoj Mendy ekvivalent Oliveru Kahnu iz najboljih dana i šta god Kepa da primi to bi Mendy odbranio, malo je smiješno. Primao je razne golove, ali ovdje je jasno da se mora naći neki krivac i to je to. Nema se tu šta pametno dodati.

Ja ne znam šta su se uhvatili Kepe a niko da Jorginhu opet jebe mater jer je bio 20 metara od Tielemansa. 

Ovo sa poređenjem da li bi Mendy odbranio je baš traženje dlake na jajetu, šta sad treba svaka ekipa da traži situacije i da sere e da je ovaj igrač bio zabio bi, ovaj bi odbranio itd. Baš sviranje kurcu

Nema to veze sa branjenjem Kepe, Mendy je prvi golman, više nego zasluženo i to je to

Pa bi, kad isključiš svaki parametar i gledaš samo visinu. To bi bilo kad bi se Mendy isto postavio, kad bi Mendy imao istu reakciju, moraš računati da je Mendy i veći i inertniji golman i iako je viši logično da mu treba više vremena da se ispruži.

Gori sam ja što odgovaram ljudima kojima je životni hobi pljuvačina po forumima od teme do teme bez da se išta obrazloži.

Dodao bi samo da Kepa ima bolji odraz od Mendya (znaci Mendy ne bi branio onaj sut iako je visi golman).
Helem ne krivim Kepu, morali smo zabiti barem jedan go i anulirati prednost Lestera.
Gledam sad ponovo ovaj gol. Ma nema Boga da bi ono odbranio neko drugi golman.

Nego pljujete po jorginhu da je krivac za pogodak, kojeg ne branim, mogao je mozda i blokirat sut. Ne znam na TVu kad gledam koliko je udaljen igrac od njega al niko ne bi spomenuo Jamesa i da je njegov pogresan pas stvorio tu priliku za lester.

Al nista cudno, james jos postao standardni krivac pa nije fora njegs pljuvat
Ma to su ti dvostruki arsini. Garantujem da nijedan igrac ne bi stigao izblokirati Tielemansa... ako vec trazimo dlaku u jajetu vise je Silva kriv.

Uopšte nije bitno ko je kriv za gol. Nije niko napravio neku veliku grešku koja je neoprostiva. Možda se prvi trebao otvoriti bolje, možda mu je drugi mogao dodati bolje, možda se treći morao bolje postaviti u odbrani, možda ga je četvrti trebao oboriti, možda se peti mogao bolje baciti, a možda mu je i šesti trebao staviti drogu u piće prije utakmice.

Kakva greska Jamesa covjek rukom igro, da loptu nije poklopio rukom Ayoze pobjegla bi mu. Nije ni Kepina greska, ali trebamo se rastati sa njim. Golman Cechove kvalitete ono brani i Chelsea treba da ima takvog golmana.

Na drugoj strani u napadu moraju da počnu zabijati češće i Werner i Havertz i Pulisic i Mount.
Pa i nije u sustini VAR problem, ali bi morao napisati idealna pravila, a lakše je zajebat VAR i bukvalnu preciznost i ostaviti ljudskom oku na procjenu. Npr ovaj ofsajd Chilwella ne bi bio suđen, a ne bi se ni navijači Leicestera bunili jer je bio u milimetar da nije VARa.

Kad Mendy ne bude spreman, Kepa brani u finalu, pruža partiju kao Petr Cech 2012 i donosi titulu Lige Šampiona u London ponovo.

Poslije toga slika, zalizan sa tompusom u ustima i trofejom u ruci.

E zbog takve slike bih naučio da promenim avatar :D

Pred kraj prošle sezone i na početku ove nisam mislio da je golman problem. Mislio sam da će sa pojačanjima u odbrani i Kepa da bude bolji. Mislio sam i da će nakon kraćeg odmora doći sebi. Međutim, prevario sam se. Kada je počela sezona radio je iste gluposti kao i ranije. Čak je uveo i neke nove načine za pogriješiti u odbrani. Bilo je vrijeme da se preseli na klupu. Došao je neko ko obavlja taj posao bolje od njega. Uspio se malo dozvati pameti i popraviti koncentraciju otkako ima status rezerve. Na prvih nekoliko utakmica jeste ponovo pravio gluposti, ali kako je vrijeme odmicalo i on je bio bolji. Volio bih da ostane, a ni ne znam kome bismo ga mogli prodati. Sad opet kreće od nule, nije pozvan u reprezentaciju i ima utakmice u kupovima i period kada Mendy ode na Kup Nacija da se pokaže. Neka brani bolji, a bolji je trenutno Mendy. Možda nekad u budućnosti to bude i Kepa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.