17. april 2021.5 god. comment_312753 Ovo moze da bude "ona" utakmica za njega. Da razvali i pokaze da je vredan Čelsijevog dresa ili da se ukanali do kraja. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312754 Pa sve da odbrani ne znam kako neće promijeniti činjenicu da je drugi golman, a ako primi gol opet će on biti kriv i tako. Ne vidim kako može profitirati od ove utakmice, osim eto, da se malo osjeća korisnim. Mada drago mi je da ga vidim na golu. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312757 Dudek skinuo 2 zicera u produžecima i 2-3 penala u onom finalu LP i za nagradu mu doveli Reinu i zakucali ga na klupu. Mislim da na pripremama za sljedeću sezonu kreću od 0 i tu ima šansu da se izbori. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312758 Pa sto keru, sve po zasluzi. Danas ako Kepa bude branio dobro, nekom svojom odbranom donese pobjedu, to ce itekako znaciti i Tuchelu koji ce znati da moze racunati na njega. U tom slucaju Mendy da usere jednu ili dvije eto Kepe na gol opet. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312762 Pa sto keru, sve po zasluzi. Danas ako Kepa bude branio dobro, nekom svojom odbranom donese pobjedu, to ce itekako znaciti i Tuchelu koji ce znati da moze racunati na njega. U tom slucaju Mendy da usere jednu ili dvije eto Kepe na gol opet. Pa problem je što ja prvi koji mislim da je Kepa bolji golman (kada je u formi) teško da bih promijenio Mendyja koji ispunjava posao i brani kako treba, jednostavno ne vidiš razlog zašto ga promijeniti. Valjda je i Tuchel skontao da je suština imati stabilnost. Mada što kaže Adi, do kraja sezone je ovaj drugi, a ako se ne bude kupovao golman vjerovatno će se boriti za to prvo mjesto u sljedećoj sezoni. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312784 Kakav Alisson, Kepina frizura je bas cool, nekako mafijaska, prava talijanska. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312801 Mendy jako cesto usere sa pasovima dok se Kepa jako cesto boji krenuti po visoku loptu. Dobar danas. Doduse nas pristup i odbrana su glavni u svemu tome. U vecini utakmica pod Tuchelom nebitno ko je na golu kad protivnik ne može meda Prijavi
21. april 2021.5 god. comment_313070 Meni sa ovom novom frizurom kao da je dobio samopouzdanja, sinoć je jako lijepo posao odradio. Miran je sa loptom bez obzira na presing i lijepo dijeli te pasove. Kod one prilike koju smo im poklonili naravno ne bi mogao ništa... Prijavi
21. april 2021.5 god. comment_313077 Kad se Bissouma zaletio da izvede slobodnjak pomislio sam "evo ga, pod prečku, eurogol" ali srećeom nije se desilo. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313743 Iduće godine prvi golman, idemo Kepaa. Samo nastavi, fino mu se vraća samopouzdanje Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313764 Iduće godine prvi golman, idemo Kepaa. Samo nastavi, fino mu se vraća samopouzdanje moze biti prvi golman samo u nekom drugom klubu Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314182 Da li mislite da bi Kepa primio onaj sut benzeme van kaznenog? Ja sam misljenja da bi primio, pitanje da li bi se i bacio Prijavi
6. maj 2021.5 god. comment_314223 Ako misli ostati u Chelziju, neka pokusa biti neki asistent Tukelu. A kad ode Tukel onda ga prekomandovati u trenera. Jedino tako nesto moze napraviti od svoje karijere. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.