Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Pa sve da odbrani ne znam kako neće promijeniti činjenicu da je drugi golman, a ako primi gol opet će on biti kriv i tako. Ne vidim kako može profitirati od ove utakmice, osim eto, da se malo osjeća korisnim. Mada drago mi je da ga vidim na golu.

Pa sto keru, sve po zasluzi. Danas ako Kepa bude branio dobro, nekom svojom odbranom donese pobjedu, to ce itekako znaciti i Tuchelu koji ce znati da moze racunati na njega. U tom slucaju Mendy da usere jednu ili dvije eto Kepe na gol opet.

Pa sto keru, sve po zasluzi. Danas ako Kepa bude branio dobro, nekom svojom odbranom donese pobjedu, to ce itekako znaciti i Tuchelu koji ce znati da moze racunati na njega. U tom slucaju Mendy da usere jednu ili dvije eto Kepe na gol opet.

Pa problem je što ja prvi koji mislim da je Kepa bolji golman (kada je u formi) teško da bih promijenio Mendyja koji ispunjava posao i brani kako treba, jednostavno ne vidiš razlog zašto ga promijeniti. Valjda je i Tuchel skontao da je suština imati stabilnost.

Mada što kaže Adi, do kraja sezone je ovaj drugi, a ako se ne bude kupovao golman vjerovatno će se boriti za to prvo mjesto u sljedećoj sezoni.

• 2 sedmice kasnije...

Da li mislite da bi Kepa primio onaj sut benzeme van kaznenog? Ja sam misljenja da bi primio, pitanje da li bi se i bacio 

Ako misli ostati u Chelziju, neka pokusa biti neki asistent Tukelu. A kad ode Tukel onda ga prekomandovati u trenera. Jedino tako nesto moze napraviti od svoje karijere.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.