11. februar 2022.4 god. comment_324429 Mendy nas je ove sezone spasio mnogo puta. Istina i Kepa je. Ipak Mendy je meni licno kvalitetniji golman. Bolji je u branjenju prostora, svaka visoka lopta je njegova, tu je pravi komadant i ulijeva veliku sigurnost citavoj odbrani. Kada su reflexi u pitanju tu su bara bara, Kepa je bolji u igri s loptom u nogama ali to nije toliko bitan faktor jer ni Mendy ne grijesi koliko god cudno izgledao i koliko god mi strahovali kada ima loptu u nogama. Ipak treba pohvaliti Kepu za partije koje pruza u zadnje vrijeme. Cak ni mene vise nije toliko strah koji sam bio njegov najveci kriticar. Obzirom da je Kepa kostao toliko koliko je kostao, da ima mnogo vecu platu od Mendya i da i dalje postoji strah od toga da li ce se vratiti i modus gresaka i primanja eurogolova, Kepa ce biti prodan 100% prije Mendya. Taman i da dodje novi trener umjesto Tuchela mislim da ce Mendy biti prvi golman. Prijavi
11. februar 2022.4 god. comment_324430 Evo zašto tako dobro brani u zadnje vrijeme: https://www.instagram.com/andrea.martinezf/ Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324886 Specijalista ajmo napolje iz kluba hahaha specijalista za failure. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324888 Bolje da smo ranije ispali Kepa nego ovako u finalu drugi put da nas zajebes na penale. :D Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324889 Ne moze svaki put ni Kepa vaditi, nije to tako jednostavno. Sto se penala tice, izveo ga kao klasicni golman. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324892 Penali su lutrija, veca je greska trenera sto uvodi golmana samo radi penala i ako je Mendy odlicno branio. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324894 Lik je tragicar ali ozbiljno to mislim. Protiv Citya u finalu takodjer nista evo i veceras glavni krivac za poraz. Jednostavno neku crnu magijunje zakacio, prosao ispod štrika u akšam. Goni ga dalje od kluba. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324895 Tuhelov poraz, glumi Gvardiolu samo sa golmanima. Ne kazem da nije prolazilo, ali doslo je na naplatu. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324898 Ma poslije ovakve partije Mendya morao je ostati na golu. Ako opet dodje do ovakvih situacija, ne treba glumiti pamet i ostavi golmana. Mani me vise sa zajebancijama. 11 penala, nijedan nisi odbranio. Sramota. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324900 Nema potrebe za izdrkavanjem na njemu. Imali smo sve u nasim rukama davno pre penala. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324901 Ne samo sto nije nijedan odbranio, frajer 9 puta potupuno promasio stranu... Jebote specijalac za penale. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324907 Kepa nek brani u fa kupu jos par utakmica, i neka ga teraju u pm. Decko je zesci baksuz, protiv najljigavihe ekipe izgubismo, pu majku im Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324908 Ma ajd desava se. Ali mojne price da je bolji golman od Mendya. Grijeh je nes tako izjaviti. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324946 Mendy je daleko bolji golman, posle onakvih par odbrana samo budala bi zamijenila golmana u 118 minuti. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324955 Na stranu sad njegovo izdanje u finalu, malo mi je žao što mu se na ovaj način izdešavalo što se izdešavalo. Taman je izgleda vratio karijeru na pravi kolosjek, sabrao se i psihički i fizički. Nadam se da ga ovo neće previše uzdrmati. Možda mu nije suđeno kod nas ali volio bih da napravi dobru karijeru bilo gdje da ode na ljeto, a mislim da će otići. Mendy je ipak, vidjeli smo, sa razlogom prvi golman kluba i to je jedino pošteno. Sad je vrijeme da pokaže mentalitet. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324956 Tužan kraj zbog kojeg će se možda srušiti svo samopouzdanje koje je dobio. On je ovim jučerašnjim performansom ponovo postao tema za ismijavanje. Uveo te trener posebno za penale i ti ne odbraniš nijedan, svoj lansiraš na krov Wembleya, Fabinho ti zabije panenku, a Van Dijk zabija u stranu u kojoj stojiš.. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326291 Probati Bettinellija, možda pozitivno iznenadi Probaj Betitinelija na tom avataru nosi mi to smeće Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326309 Sta mu treba oprostiti, lik bolji golman ove sezone i to je to. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326338 Treba ga ubaciti u revanšu, biće dosta lopti nazad a ne vjerujem da je Mendy sposoban da 10 puta primi loptu i doda kako treba https://www.youtube.com/watch?v=S8k3bkRJFE4 :x :x :x :x :x :wub: :wub: :wub: Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326374 Treba mu dati šansu opet, dok je Mendy bio odsutan branio je odlično. Neka Mendy malo odmori pa ćemo vidjeti šta i kako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.