7. april 2022.4 god. comment_326383 Sto dalje od prve postave. Moze jedino u kupovima igrati. Više se eurogolova naprimao nego što Mendy griješi dodavanje. Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326389 Cim Mendy napravi neku grešku odmah se Kepa priziva, kao da smo zaboravili kakve smo avanture sa njim imali prije nego li je Mendy stigao. Ovaj je ionako bivši na ljeto, nema potrebe da ga se vraca u zivot. Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326395 Nismo mi imali bog zna kakve avanture sa njim koliko se od svakog miša pravio slon (u to vrijeme nije funkcionisalo ništa kako treba, logično da je neko morao biti prva žrtva), a takođe da je Kepa napravio ovo što je juče napravio Mendy mogli bismo se seliti sa planete zbog pojedinačnih komentatora. Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326396 Nismo mi imali bog zna kakve avanture sa njim koliko se od svakog miša pravio slon (u to vrijeme nije funkcionisalo ništa kako treba, logično da je neko morao biti prva žrtva), a takođe da je Kepa napravio ovo što je juče napravio Mendy mogli bismo se seliti sa planete zbog pojedinačnih komentatora. Iz galaksije rodjace, iz galaksije... Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326397 Iz galaksije rodjace, iz galaksije... Imao je protiv Liverpula istu gresku. Niste se odselili. Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326403 Malo je falilo, s obzirom da tu grešku spominjete godinu ili koliko već. Prijavi
7. april 2022.4 god. comment_326405 Stvarno "mi" koji smo za da Mendy bude prvi golman terorišemo "vas" koji ste za Kepu. Maltretiramo "vas" svakodnevno. Čim neko kaže nešto dobro o Kepi odmah "nam" je neprijatelj broj 1. "Mi" ustvari ne navijamo za Chelsea, "mi" navijamo da Kepa bude loš. Ne mogu stvarno isti razgovor da vodim 10 puta, vratite se u realnost konačno. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328598 Rastao je od početka sezone i iz utakmice u utakmicu mu je raslo i samopouzdanje. Postao je specijalista za penale i donio nam je trofej u Superkupu i prolaz do finala u Liga Kupu. I u ligi ono što je branio dok Mendya nije bilo je bilo dobro. Onda je uslijedilo nesretno finale kupa protiv Liverpoola kada nije odbranio ništa i svoj penal lansirao na tribine. Da se ta penal serija drugačije razvila danas bi Kepa možda bio i prvi izbor. Ovako je srušio to malo samopouzdanja koje je vratio i još se više udaljio od mjesta među stativama. Nova sezona počinje prvog vikenda u augustu i 3 mjeseca kasnije se prekida zbog Svjetskog Prvenstva. Kepa se sigurno želi vratiti u reprezentaciju i moje predviđanje je da će ta 3 mjeseca braniti negdje na posudbi, osim ako se Mendy ne povrijedi ili posvađa sa nekim. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328637 Cinjenica je da je mogao i trebao dobiti vise prostora ove sezone jer je Mendy pa sa formom za razliku od prosle godine. Ipak smatram da je i za nas i za njega najbolje da se rastanemo. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328645 Nije on nikad ni bio kalibar za Chelsea, promasaj od samog pocetka. Prijavi
24. juni 2022.4 god. comment_329722 Pa šta je sa onim mladim amerikancem ispade sad ni od toga ništa ? Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329737 12 hours ago, Kun Aguer0 said: Pa šta je sa onim mladim amerikancem ispade sad ni od toga ništa ? Slonina? Pa doci ce, ali sta imas od njega, ostaje na posudbi ili ide na novu. Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329742 Slonina je novi Delač. Osim ako gazda ne naredi da mora igrati. Ja i dalje Kepu smatram boljim od Mendyja. Ako ništa, pametniji je. Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329772 I ja mislim da bi taj Slon mogao biti samo neki marketing čisto jer je amerikanac. Pogledao sam mu statistike, bukvalno ništa posebno. Treba razmotriti sa Kepom da ostane još ovu sezonu makar pa od sledeće šta bude. Ima dobrih golmana na tržištu to nije nikakav problem Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331314 A što bi, ako ga mogu dobiti džabe + da mi plaćamo 75% plate. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331330 Vala radije ga ne bih ni prodao, rekao bi mu nema ponude i to je to. Bolje i to nego talijanima usluge činiti. Eto oni bi prvog golmana ali da ga mi plaćamo, aloo Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331332 Njegov domet Atletik Bilbao. Mi odradili panicnu kupovinu i sami sebe tjesili da je lik neki golman. Treba lika pustiti neka ide spasavati karijeru a najpozeljnija destinacija bi bila opet Spanija. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331333 11 minutes ago, Spaha said: Njegov domet Atletik Bilbao. Mi odradili panicnu kupovinu i sami sebe tjesili da je lik neki golman. Treba lika pustiti neka ide spasavati karijeru a najpozeljnija destinacija bi bila opet Spanija. A isto to ljeto Alisson bio dostupan za 20-30 miliona manje Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331335 Ma Spaha lupa po običaju, kakva će kupovina biti nego panična u toj situaciji. Na kraju krajeva niko nije bacao grah da vidi šta će ispasti iz svega toga. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331340 1 hour ago, ker said: Ma Spaha lupa po običaju, kakva će kupovina biti nego panična u toj situaciji. Na kraju krajeva niko nije bacao grah da vidi šta će ispasti iz svega toga. a šta sam lupio? Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331343 Nije bio panicna kupovina uopste, bio je samo placen previse. Pracen je Kepa otpocetka i bio u planovima skauta i svih u klubu, samo je preplacen, jer ga Bilbao nije htio pustiti, pa mu morali aktivirati otkupnu klauzulu. Ipak tada nas napustio na silu zmija tibo, a on je bio vec analiziran kao taj sto bi nekad u buducnosti mogao postati vrhunski golman. Jbg, vratio se psihicki kada je Mendy bio odlican i to je kasno. Sada vec logicno zeli da igra, jer zna da moze, pa cemo ga nastaviti placati u drugom klubu. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331347 7 hours ago, Spaha said: a šta sam lupio? 9 hours ago, Spaha said: Njegov domet Atletik Bilbao. Mi odradili panicnu kupovinu i sami sebe tjesili da je lik neki golman. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.