27. januar 2021.5 god. comment_308870 Ovo što je Mendy danas napravio Kepa napravi na svakoj utakmici ;) . Pisao sam o tome sinoć Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308874 Bome počeo je i Mendy svaku utakmicu praviti po jedno sranje. Tj. bar je počeo nakon onih partija sa početka koje su bile odlične. Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308895 Ako ništa zbog para uloženih u njega ionako se opet uigravamo, nema se šta izgubiti Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310001 Sinoć je to fino izgledalo sa njim na golu. Bila su dva opasnija šuta, onaj slobodnjak i Willock glavom. Nekad prije bi to bila dva gola, ali ovaj put je odbranio. Dobro je što počinje da ponovo liči na golmana. Treba nam i on u nekoj formi, posebno ako planiramo nešto u kupu da napravimo. Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310003 Bolji golman od Mendyja definitivno kad je u iole nekoj formi. Problem je sto poredimo Mendyja na vrhuncu karijere sa Kepom u najgoroj formi vjerovatno ikad. Ako nastavi da radi moze se nesto napraviti od njega, a Mendy je sasvim ok za kupova. Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310006 Ponovicu. Nek brani bolji. Dobro je da i Mendy ima konkurenciju, ne more ladit muda. Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310008 Ma ostavio bih ga da brani i protiv Southamptona ali bih vratio Mendya protiv Atletica. Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_310012 Dosta je sigurniji sa loptom u nogama i ima dobru dugu loptu, zna pogoditi igrača, pogotovo se to vidjelo kada je Giroud ušao. Mendy je puno bolji na tim visokim loptama, što je i logično jer je visok tri metra Prijavi
17. februar 2021.5 god. comment_310042 Kako mu Tuhel kulturno dozira rast samopouzdanja... Sad bih ga i ja stavio na gol opet ali onda na klupu protiv Atletica Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310424 Da ga pohvalim samo, to je to. Neka nastavi, znao sam kako će mu Tuchel dati priliku. Kepa>Mendy all day Prijavi
25. februar 2021.5 god. comment_310496 Vidjećemo, bilo bi dobro da još prilike dobije, pogotovo sad u bitnim tekmama. Nije on džabe bio izbor u repki prije De Gee, nije da španci nemaju još kvalitetnih golmana. U Bilbau je isto bio dobar i kod nas prva sezona pod Sarriem bio mi je sasvim dobar iako me nerviralo sto smo toliko para pukli za golmana... Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311797 Dobar dobar, cak je malo za promjenu i srece imao, McGoldrick s 3 metra profulao prazan go. Ostalo uradio korektno bez greske. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311806 Dobar danas, clean sheet. :D odradio svoj posao, mislim da je to dosta od njega ove sezone. od sad samo mendija na gol stavljati, slijede ozbiljne utakmice. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311819 Svako će imati svoje šanse dok god ih koristi na dobar način. Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311825 Meni je ova utakmica protiv Sheffielda u kupu bila prilično ozbiljna i ima značaja. Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311829 Intervju Prejak mi je dio kada novinar pita za оvo što je i sam Tuchel rekao tj. kako Kepa i kad je na klupi i kad je na terenu galami, priča i daje podršku saigračima. Lijepo je to vidjeti. https://www.chelseafc.com/en/videos/v/2021/03/21/-we-expected-a-physical-match--in-general-we-defended-well----ke-n23BdcLs Iskreno volio bih da i sljedeću sezonu ostane u klubu pa eto ako ništa bar kao drugi golman da pravi konkurenciju Mendyju. Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311835 Intervju Prejak mi je dio kada novinar pita za оvo što je i sam Tuchel rekao tj. kako Kepa i kad je na klupi i kad je na terenu galami, priča i daje podršku saigračima. Lijepo je to vidjeti. https://www.chelseafc.com/en/videos/v/2021/03/21/-we-expected-a-physical-match--in-general-we-defended-well----ke-n23BdcLs Iskreno volio bih da i sljedeću sezonu ostane u klubu pa eto ako ništa bar kao drugi golman da pravi konkurenciju Mendyju. Bez obzira na to što je pruzao jako loše partije i bio u lošoj formi, nikada nisam zamrzio Kepu, naprotiv jedan od drazih igrača mi je Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311843 Ništa čudno, odavno je pokaza da ima trenerske ambicije Počevši od one utakmice kad je jebo majku Sarriu jer ga je htio vaditi u finalu jer je mislio da je povređen :D :hljeb: Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312185 Hajde samo zamislite da je ovih pet golova primio Kepa, čisto da vidim malo komentare te da ne budem ja jedini koji ide od teme do teme i majku svima psuje Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312188 Primljeni golovi od WBA: Mendy - 5 Caballero - 3 Kepa - 0 Hajde samo zamislite da je ovih pet golova primio Kepa, čisto da vidim malo komentare te da ne budem ja jedini koji ide od teme do teme i majku svima psuje Bio je siguran na lopti, nije pogriješio pas. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.