Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kepa Arrizabalaga (2018–2025,109 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 68,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Bgmi zao mi je sto je primio gol na ovaj nacin. Drago mi je sto je Jorginha tjesio, potapsao ga po glavi u znak ohrabrenja, jbga kao desava se. I to pokazuje dosta o njemu kao licnosti.

Btw, gotivan je sa ovom frizurom pravo. Steta njegova sto je Mendy konkurencija koji je zaista vrhunski trenutno, inace bi Kepa ponovo bio prvi izbor, siguran sam. Nadam se da ce osvojiti trofej FA kupa i da ce on biti onaj pravi jer je Tuchel najavio da ce Kepa braniti.

Rusti slazem se, ne krivim ga samo konstatujem da prima bas golcine.

Nisam tebi ni odgovorio, jasno je da je magnet za evro golove, ali tražiti krivca u njemu za ovo je smiješno. Uvijek dežurni krivac i džaba, to mu je jedan dobar razlog da ide iz kluba jer šta god radio ima istu konotaciju.

Za sve nas je najbolje da se na ljeto razidjemo, bila to posudba, prodaja bilo sta. Ovog lika prati maler, ne mogu objasniti njegovo pojavu vise. Imam osjecaj da od gola do gola osutaju nekako bi usla, ne znam
Ma nije kriv,ali da nije kvalitet da bude golman Chelsea nije. Prodat ga za šta bilo, onom ko je platio za njega 80 miliona treba pucat u glavu i idemo dalje.

Mislim da kad protivnici vide Kepu u golu i kad su na 30 metara od gola, oni pomisle 'jebes ga, Kepa je, mozda i udje'. Samo zbog toga sto njegova pojava na golu mami protivnike da raspaljuju loptu sa distance ne sme da brani u iole vaznim utakmicama.

Sad na stranu moja huja ali najiskrenije mislim da bi ono Mendy odbranio. Zasto, pa zato sto je i Kepi falilo nekih 5cm, meni em je veci em ima ruke duze, bukvalno on bi ono odbranio. 

Ma čovjek je primio 1 gol, ne 3. Ne treba da igra,ali imamo mi puno većih problema. Pulisic mora da igra od prve i moramo da dovedemo Kanea ili Haalanda.
Kepa nije baksuz, Kepa je kratak i los golman. Jucer nas je sjebalo to sto je kratak. Mendy ono skida .

Kepa da je branio protiv Reala u drugoj utakmici, oba suta Benzeme bi primio, jer je kratak, kratke ruke. Mendy to skida, mi smo u finalu.

Tuchel je ispao debil davajuci mu sansu u dvije veoma vazne utakmice.
Ja ne znam čemu to pokušavanje vraćanje Kepe u život, još kao dobija priliku u finalu, shvatili smo svi da to ne funkcioniše i to je to. Ako ne napravi neku glupost onda primi neku golčinu tako da ne hvala..

Branio je čitav kup, red je bio da brani i finale. Takođe ni u finalu nije ništa loše uradio koliko god se to potenciralo. Nije odbranio šut koji niko ne bi ni odbranio i to je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.