Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovaj postaje jedan od glavnih prvotimaca, poslije onog nesigurnog starta i galame publike stao je na noge i sad baš izgleda čvrsto.

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nikad on nije bio los igrac, dapace. Mediji sh ga najvise kritikovali zbog toga sto je 'Sarrijev sin', tako i mnogi navijaci. Realnost je da je jedan od boljih veznjaka lige i imamo srecu sto je u nasoj ekipi.
Dobra partija, popravlja utisak o sebi polako, nek nastavi ovako dalje.
Samo je i dalje veliki problem sto mu treba bas puno osiguraca oko sebe, pretanak je fizicki kad ga ostavis tu da drzi sredinu terena.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 4 sedmice kasnije...
Ne bih ga prodao, bit ce tu minuta za oboje dosta. Medutim, Kovacic mi je kompletniji igrac koji bolje odgovara kada se igra protiv jacih ekipa. Cinjenica je kako je brzi, jaci i prodorniji. Isto tako za sada u utakmicama za chelsea ove sezone, kovacic mi je bio nesto bolji od jorginha.
Neka igra onaj koji bude u boljoj formi i to je to, svakako ce biti dosta rotacija
  • 2 sedmice kasnije...
Nije niko spomenuo ni da prvih 30 minuta nije uopšte bio na terenu, naš voljeni ređista.Ima dobar mentalitet,ali nikako da počne da diktira tempo igre, zašto je valjda i doveden.
Svaka čast ovom čovjeku pravi način razmišljanja,bodri Barkleya prije izvođenja penala. Nadam se da nakon ovoga Willian i Barkley neće prismrditi prvoj postavi.
https://twitter.com/NoContextEPL/status/1176203547299516417?s=19
"Chelsea fans calling Jorginho top 3 midfielders in the prem when he gets outpaced by a 50 year old referee"

Nije mi mrzak, al dobro sam se nasmijao
  • 2 sedmice kasnije...
Zamjenski kapiten,Lampard potvrdio danas.Po meni zasluženo,samo još da Azpi završi na klupi i možemo da se ponosimo svojim kapitenom za razliku od Arsenala i Man Uniteda.

Vjerovatno ce Rudiger biti prvi kapiten, a Jorginho drugi.

Sto je smijesno, nama treba kapiten da bude Alonso, jer samo njega mogu vidjeti kao Terrya kad je stajao kraj klupe i naredjivao igračima pored Di Mattea. Istinski lider

• 2 sedmice kasnije...
Iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Sumnjao sam u njega ali me prijatno iznenadio, cini mi se da je i defanzivu malo popravio.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.