Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Cae samo gluposti prica, k'o da je asistent kurcina, pa svako moze biti to. Drogba neka ide u penziju, to gdje ce u upravi biti me nimalno ne zanima, ako ne zna druge trenirati, ne mora ni biti tu i cao.

Što si mi se ti dušo nasekirao zbog mojih upisa. Bola chillaj danas, Dan je zaljubljenih ;) 

Što se Drogbe tiče već su mu pripremili neko dobro mjesto u Upravi ili Stručnom S. s mjesečnom plaćom od 3.000 eura. Bolje nego u Njemačkoj. A u nas u BiH za 850 KM (425 eura) rade ccc.

Što si mi se ti dušo nasekirao zbog mojih upisa. Bola chillaj danas, Dan je zaljubljenih ;)

Što se Drogbe tiče već su mu pripremili neko dobro mjesto u Upravi ili Stručnom S. s mjesečnom plaćom od 3.000 eura. Bolje nego u Njemačkoj. A u nas u BiH za 850 KM (425 eura) rade ccc.

Slazem se Cae, bolje to nego da radi u prodavnici u Srbiji za 200e.

• 2 sedmice kasnije...

Jest mali debil.. Ako će igrat logično bi bilo da igra za O. Slonovače, a i Drogba ako ima nekakav autoritet na djetetom ne bi ga ni pito za koga će igrati, nije ti to poklon za uspjeh u školi pa da biraš.

On je vezan za O. Slonovače otprilike koliko i ti.

Sutra ga stavit od prvog minuta, pa kud puklo da puklo :D Ipak je Webli njegov drugi dom.

A je ih majstor naslagao na kraju. Najjači je u zadržavanju lopte, tu mu ne može nitko ništa :D

Ne samo to, nego je i s pozicije lijevog beka spasio čist gol uklizavanjem u 93.-oj minuti. Gigant.

U toj situaciji mi je srce zastalo, samo sam ceko da ovaj potegne nogom i vec cekam, ono kako se nije dobro vidjelo, kako ce se zatrest mreza. hvalaaaaaaaa tiiiii titooooo

Puno srece Didi.

tumblr_nl1hcyFedD1rmx0mco2_540.png

tumblr_nl1hcyFedD1rmx0mco1_540.png

Kakva slika, premoćno. Od siromašnog afričkog djeteta do idola 40 milijuna ljudi i transparenta u sred Londona koji stoji i stajat će gdje god Drogs da bude. I što je najzanimljivije relativno se kasno pravim nogometom počeo baviti.

Pouka iz svega ovog: Nikada vam u životu nije kasno za dobre stvari, nigdje niste okasnili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.