24. maj 2015.11 god. comment_218318 Živio legendo naša, hvala ti za ovu sezonu i za sve ostale Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218326 Znači Didi ide, jeste da je u neki utakmicama ove sezone bio katastrofa i da je bilo jasno da nam on više ne može mnogo pomoći ali sjeba mi raspoloženje kada sam pročitao da mu je ovo posljednja utakmica, jbG ne mogu biti ravnodušan kada je on u pitanju pa ga jebi. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218331 Bilo bi mi draže da se povlači iz nogometa, ali ako već želi još godinu dana onda neka mu bude po volji.. Nadam se samo da neće ostati u PL.. Vjerujem da neće.. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218374 Koji je ovo zabavljač, legenda u svakom smislu. Ma trebo je ostat samo radi ovih proslava :D Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218383 Nadam se da se dogodine opet vraca po nove trofeje. :D Hvala ti legendo za sve. Jedan si od najvecih fudbalera koje sam gledao, nista nece biti isto bez tebe. LEGEND !!! P.S. Vrijeme je da pocnes da se lijecis od zavisnosti slikanja i snimanja svake sekunde :D Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218386 kako bi volio da ovaj čovjek jednog dana bude trener chelsea! Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218388 Najveci svih vremana izvini Lampard,izvini Teri,ali Marsal je cista jebena HARIZMA. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218391 Malo mi je bez veze da se od ovakave legende opraštamo dva puta, ako je sada vratio trebao je onda i ostati do kraja karijere, ali eto.. U svakom slučaju veličina i kao čovjek i kao igrač. Nadam se da se u Chelsea vraća već sljedeće godine, za njega ako treba i izmisliti funkciju u klubu. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218406 Hvala mu na svemu ali vrijeme je da neki novi i mladji igrac zauzme mjesto. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218427 Najveci svih vremana izvini Lampard,izvini Teri,ali Marsal je cista jebena HARIZMA. Terry je najveci svih vremena, mojne gluposti valjati. Hvala Drogba na svemu, hvala i sto si skontao da ne mozes vise u Chelseaju. Prijavi
26. maj 2015.11 god. comment_218625 Ocekivao sam da ce ovaj put biti kraj, sa titulom u PL, jer boljeg nacina za to nema. Znam da ne bi izjavio isto sto i Lampard, posle svega, ako zaista ne misli tako. Jedna stara izjava, do sada su i slova izbledela verovatno, al ipak http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1336656/My-heart-Marseille-says-Chelsea-star-Didier-Drogba.html Verujem da ce tamo odigrati poslednju sezonu u svojoj vrhunskoj, prebogatoj karijeri. Dao si sve sto si imao legendo, i vise. Ono sto su drugi zeleli, a nisu mogli, hteli, a nisu umeli. Ti si ostvario sve, za klub, za navijace, za sebe. Hvala... I treba povuci paralelu, sto da ne, jer ujedinio nas je sve, pod jedan grb, jednu boju, jedno srce - njegovo. Jedan jedini, zauvek.. Didier marshal Tito Drogba ! Prijavi
26. maj 2015.11 god. comment_218653 Hvala KINGU za sve !! Treba podvuc crtu iza whispera, lijepo si to srocio. sjedi pet Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.