Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Znači Didi ide, jeste da je u neki utakmicama ove sezone bio katastrofa i da je bilo jasno da nam on više ne može mnogo pomoći ali sjeba mi raspoloženje kada sam pročitao da mu je ovo posljednja utakmica, jbG ne mogu biti ravnodušan kada je on u pitanju pa ga jebi.

Nadam se da se dogodine opet vraca po nove trofeje. :D Hvala ti legendo za sve. Jedan si od najvecih fudbalera koje sam gledao, nista nece biti isto bez  tebe. LEGEND !!!

P.S. Vrijeme je da pocnes da se lijecis od zavisnosti slikanja i snimanja svake sekunde :D

Malo mi je bez veze da se od ovakave legende opraštamo dva puta, ako je sada vratio trebao je onda i ostati do kraja karijere, ali eto..

U svakom slučaju veličina i kao čovjek i kao igrač.

Nadam se da se u Chelsea vraća već sljedeće godine, za njega ako treba i izmisliti funkciju u klubu.

11377353_470025016496484_107654393298863

Poslednji put na SB-u. 

11138113_1145254295491376_86296136429634

Ocekivao sam da ce ovaj put biti kraj, sa titulom u PL, jer boljeg nacina za to nema. 

Znam da ne bi izjavio isto sto i Lampard, posle svega, ako zaista ne misli tako. 

Jedna stara izjava, do sada su i slova izbledela verovatno, al ipak

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1336656/My-heart-Marseille-says-Chelsea-star-Didier-Drogba.html

Verujem da ce tamo odigrati poslednju sezonu u svojoj vrhunskoj, prebogatoj karijeri.  

Dao si sve sto si imao legendo, i vise. Ono sto su drugi zeleli, a nisu mogli, hteli, a nisu umeli. Ti si ostvario sve, za klub, za navijace, za sebe.

Hvala...

I treba povuci paralelu, sto da ne, jer ujedinio nas je sve, pod jedan grb, jednu boju, jedno srce - njegovo. Jedan jedini, zauvek..

Didier marshal Tito Drogba !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.