Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

Lose je odigrao, ali to nije razlog da na FB stranici stoji "Igramo bez napadaca"... jbg

Nista nije pokazao osim gola. Ali ipak, ne mogu da se ljutim na Drogbu. Da je Oscar ili Willian odigrao ovako, naravno da bih pisao sve najgore. Ali Drogba ima kredit kod mene, moze da postigne 2 autogola, ja se ne ljutim.

Bicu takav i prema Brazilcima, ako ostanu dovoljno dugo i postignu ono sto je Drogba postigao. :)

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ma kao da on ne zna da mu nije išlo i da su ga godine stigle, ali ako želi ugovor treba mu ga dat, jer gledajte, on igra samo zato što su nam prva 2 napadača ozljeđena, da nije toga on bi ulazio u dobivenim utakmicama zadnjih 5minuta i svi sretni i zadovoljni, šteta je da se ne oprosti u Chelseaju, ja bi najviše volio da se nakon ove sezone oprosti s peharom PL u rukama, ali ako ne onda bolje produžit ugovor jer neće biti neka šteta ako ostane, neka bude 4. napadač i dobro

Mogao je on biti od koristi, a i bio je u neku ruku. Ali previse je srao, pokusavao driblat, zadrzavat loptu i slicno a ne moze. Imao je stalno viska potez, pokusavao pokazati i dokazati nesto. Mogao je komotno da odigra i da pametnije ulozi svoje znanje i energiju. Izadji po loptu, odigraj povratnu, ubaci se u prostor. Skok igru ganjaj i tjt. Previse je srao. Al kako god hvala mu

37-godišnji Drogba se vratio u Chelsea početkom ove sezone kako bi osnažio napad 'Bluesa' i prije svega, donio iskustva u redove londonske momčadi.

Menadžer Jose Mourinho je želio dovesti iskusnog igrača u svlačionicu i igrača kojeg dobro poznaje, a koji bi se dobro uklopio s ostalim napadačkim opcijama, Diegom Costom i Loicu Remyju i to se pokazalo kao dobra opcija.

Izjava Chelseajevog šefa o Drogbinom nastavku karijere je objavljena na službenim klupskim stranicama.

„Mislim da je odluka pripada njemu, onome što on osjeća i kako on razmišlja. Kada igrač dođe u njegove godine, mislim da sam sebe uvijek analizira. Ne radi se samo o tijelu, radi se i o tijelu, glavi, srcu, obitelji i planovima za budućnost. On mora odlučiti, ali jedno je sigurno - očigledno pripada povijesti ovog kluba“, rekao je Mourinho.

Drogba je ove sezone postigao šest golova, a njegov se učinak posebno istaknuo u studenom kada je uskočio umjesto ozlijeđenog Coste i upisao se u strijelce u svake od tri utakmice.

Nije igrač u naponu snage, ali svakako je igrač koji može donijeti mnogo svakoj momčadi. No, očigledno je samo stvar osjeća li se on dovoljno spremnim i motiviranim za još jednu sezonu u redovima Chelseaja.

Kad pročita čovjek ovaj članak dobije dojam da Mou neće odbiti Drogbu za sljedeću sezonu, nego kao da Mou želi da Drogba sam uvidi da nije više za igre.

A jeste li gledali ovu reklamu? Često se vrti na TV-u.

https://www.youtube.com/watch?v=BrI7VRfqgo4

Ocjena sezone : 6.0

Vidi se da je vrijeme za penziju, u par navrata pokazao je svoju klasu, ali se vidi da ne moze Didi vise da igra na starom nivou. Ali i pored svega toga, Didi je uspio dati par bitnih golova.

Drogba: "Ekipa koju smo imali 2005. godine imala je više iskustva. Ovaj sadašnji tim tek dobija iskustvo osvajanjem trofeja. Već poslije duela sa Liverpoolom smo znali da smo praktično šampioni. Jedva čekam nedelju jer bih tada mogao da osvojim svoju četvrtu titulu. U ovom klubu morate da osvajate trofeje."

Chelsea striker Didier Drogba receives 'Spirit of the Game Award' after donating all his commercial earnings to charity.

Ovo možda niste znali o Drogbi, a evo i ja sam neke nove detalje saznao. Neki navijač Uniteda na ss.ba forumu napisao:

g0i7G2v.gif

Mislim kad bi postao trener napadaca u klubu za prvi tim i u21 da bi to bilo sjajno.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.