Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Drogba je igracina, kakvo samo primanje lopte ima, kakav skok, kakvo gradjenje, jeste da se sporije krece, al je jos igracina, njegovo je da stoji i ceka loptu, a ne da se vraca po njih
više od igrača definitivno, jedan od najboljih napadača u evropi u ovoj deceniji, pre par godina zaustavio građanski rat, redovno učestvuje u humanitarnim akcijama, a na terenu je tek nešto posebno, tehnika mu je nenadjebiva, retki napadač koji ima mogućnost da kreira napad zbog svog šmekerskog pasa, sve u svemu on je jedna od ikona ovog kluba, i sramota je što buđavi tores ima prednost u odnosu na tatu, iako su mu već 34 godine, i dalje ume da objašnjava.
Drogba ozljedio desno koljeno, nema ga za Obalu Slonovače u prijteljskoj utakmici protiv Gvineje. Sve što mogu reć je jebiga.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330420232' post='30799']
hoce li ga biti protiv WBA ? :unsure:
[/quote]
mislim da se radi o lakšoj ozljedi što se moglo vidit i na utakmici, valjda će bit ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330420705' post='30802']
a dobro ako ga ne bude tu je Torres :D :D :D
[/quote]
i to što kažeš, dobar je torres, mislim da bi za WBA i da bude Drogbe bolje riješenje bio Torres :D
Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom.
[quote name='Pesta' timestamp='1330438909' post='30855']
Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom.
[/quote]

Boga mi sad pocinjem ozbiljno misliti da ti nisi psihicki dobar!!
Adise, pogledaj Drogbinu karijernu biografiju i vidi njegove izjave. Sam kaze da se kasno poceo baviti ozbiljnim nogometom. I sjeti se kada je dosao u Chelsea. Imao je 25 godina. Tek je tada postao popularan. To je kasno za modernog nogometasa. Vidi danas Aguera, 22 godine. A vec je kao Drogba 2005. godine.
  • Autor
[quote name='Pesta' timestamp='1330438909' post='30855']Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom.[/quote]

Hahahahahhahahaha daj odi si kupit konca i daj materi da zašije pičku da ne rađa više takve budale...
[quote name='Pesta' timestamp='1330440800' post='30881']
Adise, pogledaj Drogbinu karijernu biografiju i vidi njegove izjave. Sam kaze da se kasno poceo baviti ozbiljnim nogometom. I sjeti se kada je dosao u Chelsea. Imao je 25 godina. Tek je tada postao popularan. To je kasno za modernog nogometasa. Vidi danas Aguera, 22 godine. A vec je kao Drogba 2005. godine.
[/quote]
A šta Marseille nije ozbiljan klub a? Tamo je igrao sa 23. godine koliko ja znam. Neki se razviju prije a neki kasnije. A Barcelona može imati tisuće talenata ali nikad, NIKAD neće imati ljudinu kao što je Drogba.

Ovo uspoređivanje s Villom je smiješno, Villa je tek sa 28-29 godina počeo igrati u Barceloni a po meni je trebao i ostati u Valenciji. Tko će spomenut jadnog Villu pored Messija Xavija i ostalih? Nitko. Još su ga na krilo šutnuli pa nek se snalazi. Da sam ja on vratio bih se u Valenciu čim prije, fino sam si osvojio LP sa Barcom i završim karijeru u Valenciji i to je to. Ista priča sa Henryjem, koji vrag je njemu ovo sve trebalo. Fabregas također, Liga prvaka sa Barcelonom mu neće nikad biti slatka koliko bi mu bila da je osvoji s Arsenalom, da je ostao tamo bi bio kapetan i legenda, ovako je u drugome planu.

Ontopic: Okani se Drogbe. I ti i svi ostali koji tako misle. Bog Afrike i jedan od najutjecajnijih ljudi na svijetu.
Dorgba i Villa nisu istiti tip napadača i tu svaka priča staje bar što se toga tiče, netreba se pravit znalac jer ovako ništa se neče dokazat. I slažem se sa Martinom o Villi makar je po meni pametno s njegove strane što je otišao ipak je osvojio domaće prvenstvo kupove i LP i sad ljepo vratit se u Valenciu još 2-3 godine i završit ljepo karjeru i eto o bi bilo ljepo za vidjet. Al ne slažem se za Henrya i Fabregasa oni su napravili pametan potez odlaskom iz Arsenala pogotovo Henry jer ovi ionako ništa nisu osvojili sa u Barci je za sitno što je bio osvojio pregršt trofeja , samo što je glup Wenger što ga nije kupio nazad jer ima svoju glupu filozofiju a o Fabregasu je rano pričat.
Al ono najbinije je Drole je među najboljim napadačiam zadnjih 10 godina jer ipak puno je tu konkurencije i glupo je pričat koji je najbolji svi su oni najbolji i Drole je među njima meni osobno uz Del Piera i Shevu najdraži napadač :)
[/quote]
Jebo te villa usta glupa !
[quote name='Pesta' timestamp='1330440800' post='30881']
[/quote]
jedino sto si ovde dobro napisao je da je Aguero dobar,ali nije kao Drogba 2005 zato sto nisu isti tip igraca.I da pogledaj Drogbinu biografiju i statistike i koliko je golova postigao za repku i koliko je golova postigao za klubove za koje je igrao i onda nesto seri !
[/quote]
kralju ako nas i dalje citas svaka cast na komentarima. bistar za smecare :D ako i to
[/quote]

Jebem ti sunce i boga svetog i sve svetce i sestre medicinske jesi ti svjestan šta si reko i osto živ jebem ti jevanđelja?
Drogba je bog otac, kralj Afrike i sunčevog sistema za tog Villu poganog, u Valenciji je bio dobar a od kad je došao u poganu Barcelonu šugavu raspalu i on se počeo valjati ko džoint mater mu jebem.

Drogba je uz Ronalda, Raula najjači napadač koji je hodao zemljom u zadnjih 15 godina, ako ne i prije ne pamtim.
Nisi svjestan, seljačino, koliko je Drogba učinio dobrog učinio u Marseju, Chelsaju i Africi. Ljudi ga obožavaju.
Bog pa Drogba.
Evo jedna doza [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2107845/Didier-Drogba-wants-6m-year.html"]Daily Fail[/url]a.

Prateci tvit od @SportsPRCompany ([url="https://twitter.com/#!/SportsPRCompany"]https://twitter.com/#!/SportsPRCompany[/url]): Please note that the following story is utter nonesense.

Tvit posle toga: Didier spoke very clearly last week to The Sun, Telegraph & BBC about his future.
[/quote]

Za ovo treba imat' IQ -10.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.