26. februar 2012.14 god. comment_30330 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330282052' post='30324']eeeee da je [/quote] aaa tu si? zaboravio ja na tebe Prijavi
26. februar 2012.14 god. comment_30332 Kad bi Kun dosao na ljeto ljudi moji kako bi se ja olešio Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30718 Ma nema do Drogbe, svi ostali napadači mu se mogu saget Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30730 Drogba je igracina, kakvo samo primanje lopte ima, kakav skok, kakvo gradjenje, jeste da se sporije krece, al je jos igracina, njegovo je da stoji i ceka loptu, a ne da se vraca po njih Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30733 više od igrača definitivno, jedan od najboljih napadača u evropi u ovoj deceniji, pre par godina zaustavio građanski rat, redovno učestvuje u humanitarnim akcijama, a na terenu je tek nešto posebno, tehnika mu je nenadjebiva, retki napadač koji ima mogućnost da kreira napad zbog svog šmekerskog pasa, sve u svemu on je jedna od ikona ovog kluba, i sramota je što buđavi tores ima prednost u odnosu na tatu, iako su mu već 34 godine, i dalje ume da objašnjava. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30798 Drogba ozljedio desno koljeno, nema ga za Obalu Slonovače u prijteljskoj utakmici protiv Gvineje. Sve što mogu reć je jebiga. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30799 [quote name='m_essien' timestamp='1330419996' post='30798']Drogba ozljedio desno koljeno, nema ga za Obalu Slonovače u prijteljskoj utakmici protiv Gvineje. Sve što mogu reć je jebiga.[/quote]hoce li ga biti protiv WBA ? Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30801 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330420232' post='30799'] hoce li ga biti protiv WBA ? [/quote] mislim da se radi o lakšoj ozljedi što se moglo vidit i na utakmici, valjda će bit Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30802 [quote name='m_essien' timestamp='1330420666' post='30801'] mislim da se radi o lakšoj ozljedi što se moglo vidit i na utakmici, valjda će bit [/quote]a dobro ako ga ne bude tu je Torres Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30803 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330420705' post='30802'] a dobro ako ga ne bude tu je Torres [/quote] i to što kažeš, dobar je torres, mislim da bi za WBA i da bude Drogbe bolje riješenje bio Torres Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30855 Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30872 [quote name='Pesta' timestamp='1330438909' post='30855'] Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom. [/quote] Boga mi sad pocinjem ozbiljno misliti da ti nisi psihicki dobar!! Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30881 Adise, pogledaj Drogbinu karijernu biografiju i vidi njegove izjave. Sam kaze da se kasno poceo baviti ozbiljnim nogometom. I sjeti se kada je dosao u Chelsea. Imao je 25 godina. Tek je tada postao popularan. To je kasno za modernog nogometasa. Vidi danas Aguera, 22 godine. A vec je kao Drogba 2005. godine. Prijavi
28. februar 2012.14 god. Autor comment_30919 [quote name='Pesta' timestamp='1330438909' post='30855']Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom.[/quote] Hahahahahhahahaha daj odi si kupit konca i daj materi da zašije pičku da ne rađa više takve budale... Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30928 Hahahahahaa, cuj poredi drogbu sa villom, oj moj Boze A jest lud frajer lol Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30937 [quote name='Pesta' timestamp='1330440800' post='30881'] Adise, pogledaj Drogbinu karijernu biografiju i vidi njegove izjave. Sam kaze da se kasno poceo baviti ozbiljnim nogometom. I sjeti se kada je dosao u Chelsea. Imao je 25 godina. Tek je tada postao popularan. To je kasno za modernog nogometasa. Vidi danas Aguera, 22 godine. A vec je kao Drogba 2005. godine. [/quote] A šta Marseille nije ozbiljan klub a? Tamo je igrao sa 23. godine koliko ja znam. Neki se razviju prije a neki kasnije. A Barcelona može imati tisuće talenata ali nikad, NIKAD neće imati ljudinu kao što je Drogba. Ovo uspoređivanje s Villom je smiješno, Villa je tek sa 28-29 godina počeo igrati u Barceloni a po meni je trebao i ostati u Valenciji. Tko će spomenut jadnog Villu pored Messija Xavija i ostalih? Nitko. Još su ga na krilo šutnuli pa nek se snalazi. Da sam ja on vratio bih se u Valenciu čim prije, fino sam si osvojio LP sa Barcom i završim karijeru u Valenciji i to je to. Ista priča sa Henryjem, koji vrag je njemu ovo sve trebalo. Fabregas također, Liga prvaka sa Barcelonom mu neće nikad biti slatka koliko bi mu bila da je osvoji s Arsenalom, da je ostao tamo bi bio kapetan i legenda, ovako je u drugome planu. Ontopic: Okani se Drogbe. I ti i svi ostali koji tako misle. Bog Afrike i jedan od najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31034 Dorgba i Villa nisu istiti tip napadača i tu svaka priča staje bar što se toga tiče, netreba se pravit znalac jer ovako ništa se neče dokazat. I slažem se sa Martinom o Villi makar je po meni pametno s njegove strane što je otišao ipak je osvojio domaće prvenstvo kupove i LP i sad ljepo vratit se u Valenciu još 2-3 godine i završit ljepo karjeru i eto o bi bilo ljepo za vidjet. Al ne slažem se za Henrya i Fabregasa oni su napravili pametan potez odlaskom iz Arsenala pogotovo Henry jer ovi ionako ništa nisu osvojili sa u Barci je za sitno što je bio osvojio pregršt trofeja , samo što je glup Wenger što ga nije kupio nazad jer ima svoju glupu filozofiju a o Fabregasu je rano pričat. Al ono najbinije je Drole je među najboljim napadačiam zadnjih 10 godina jer ipak puno je tu konkurencije i glupo je pričat koji je najbolji svi su oni najbolji i Drole je među njima meni osobno uz Del Piera i Shevu najdraži napadač Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31055 [quote name='Pesta' timestamp='1330438909' post='30855'] Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom. [/quote] Jebo te villa usta glupa ! [quote name='Pesta' timestamp='1330440800' post='30881'] Adise, pogledaj Drogbinu karijernu biografiju i vidi njegove izjave. Sam kaze da se kasno poceo baviti ozbiljnim nogometom. I sjeti se kada je dosao u Chelsea. Imao je 25 godina. Tek je tada postao popularan. To je kasno za modernog nogometasa. Vidi danas Aguera, 22 godine. A vec je kao Drogba 2005. godine. [/quote] jedino sto si ovde dobro napisao je da je Aguero dobar,ali nije kao Drogba 2005 zato sto nisu isti tip igraca.I da pogledaj Drogbinu biografiju i statistike i koliko je golova postigao za repku i koliko je golova postigao za klubove za koje je igrao i onda nesto seri ! Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31080 @Pesta kad pricas o Drogbi moras mirno stajat'. Covjek je institucija za Villu i njemu slicne. Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_31118 [quote name='Pesta' timestamp='1330438909' post='30855'] Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom. [/quote] kralju ako nas i dalje citas svaka cast na komentarima. bistar za smecare ako i to Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31152 [quote name='Pesta' timestamp='1330438909' post='30855'] Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom. [/quote] Jebem ti sunce i boga svetog i sve svetce i sestre medicinske jesi ti svjestan šta si reko i osto živ jebem ti jevanđelja? Drogba je bog otac, kralj Afrike i sunčevog sistema za tog Villu poganog, u Valenciji je bio dobar a od kad je došao u poganu Barcelonu šugavu raspalu i on se počeo valjati ko džoint mater mu jebem. Drogba je uz Ronalda, Raula najjači napadač koji je hodao zemljom u zadnjih 15 godina, ako ne i prije ne pamtim. Nisi svjestan, seljačino, koliko je Drogba učinio dobrog učinio u Marseju, Chelsaju i Africi. Ljudi ga obožavaju. Bog pa Drogba. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31215 Evo jedna doza [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2107845/Didier-Drogba-wants-6m-year.html"]Daily Fail[/url]a. Prateci tvit od @SportsPRCompany ([url="https://twitter.com/#!/SportsPRCompany"]https://twitter.com/#!/SportsPRCompany[/url]): Please note that the following story is utter nonesense. Tvit posle toga: Didier spoke very clearly last week to The Sun, Telegraph & BBC about his future. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31272 Ja tek sad procitao post od ovog Katalonca . Pa nije ni cudo da su ljudi nastali od majmuna , vidi ovog morona sta pise ? Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31336 [quote name='Pesta' timestamp='1330438909' post='30855'] Jedan od najboljih napadaca zadnjih deset godina, ali nikada nije iskoristio puni potencijal i bio dobar naprimjer kao David Villa. Problem je sto se kasno poceo baviti ozbiljnijim nogometom. [/quote] Za ovo treba imat' IQ -10. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.