Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Po zadnjim informacijama iz FA-a cini se da ce i Terry i Cahill bit spremni za EURO. Moraju obavit jos neke preglede, al se nadaju najboljemu.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

[quote name='Wisey' timestamp='1338732776' post='55550']
Cahill propušta Euro, dupla fraktura vilice. :( Zovnuli Kellya iz Liverpoola kao back-up. :lol:
[/quote]
Jel stvarno propusta? Reci da se zezas
[quote name='Wisey' timestamp='1338732776' post='55550']
Cahill propušta Euro, dupla fraktura vilice. :( Zovnuli Kellya iz Liverpoola kao back-up. :lol:
[/quote]

Auuu gadno. Još Kelly kao njegova zamjena :D

Zanimljiv je lik ovaj Hodgson
Cini se da je ozljeda nasih igraca jedini nacin da Looserpoolovi propaliteti stignu u reprezentaciju :rolleyes:

A fuck, jos jutros stigle informacije da bi trebao biti spreman za EURO, kao i Terry, sad ko da mi je samar opalio.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1338735463' post='55566']
Neznam koliko ta povreda moze biti gadna,zna li neko vise o tome,koliko ce odsustovati i hoce li biti spreman za pocetak sezone ?
[/quote]

Neće neko vrijeme moći ljubiti, al sigurno da će za predsezonsku turneju tj. okupljanje našeg tima biti spreman.
i jos jedan nas igrac propusta jedno takmicenje zbog gluposti pojedinaca, prvo Ballack kad ga je Boateng pokosio, sad Cahill zbog guranja Belgijanca
steta sto nece igrati na EP zasluzio je da igra bio je dobar u kvalifikacijama,a ovaj Hodgson zove Kelly bilo je i bolji rjesenja a i Kelly ce vjerovatno grijat klupu
Mertens:

[left][size=5][i]"I sincerely apologize for the harm I've cost to Cahill. When in the heat of the moment, you often don't think about the consequences. My thoughts go out to him and I hope he recovers well!"[/i][/size][/left]

[left]Na vrijeme si o tome trebao mislit sinko, ono ne mozes radit ni da se igra ne znam kakva utakmica, a kamo li prijateljska.[/left]
Ma samo neka Roy genijalac dovodi bukve iz Loserpoola. Na taj nacin ce unijeti i luzerski mentalitet u reprezentaciju a panjeve iz Loserpoola ce zamrziti citava Engleska. Samo neka ih zove. Jos Spearinga da zovne i eto dream team.
[quote name='Brane' timestamp='1338747606' post='55636']
Mertens:

[left][size=5][i]"I sincerely apologize for the harm I've cost to Cahill. When in the heat of the moment, you often don't think about the consequences. My thoughts go out to him and I hope he recovers well!"[/i][/size][/left]

[left]Na vrijeme si o tome trebao mislit sinko, ono ne mozes radit ni da se igra ne znam kakva utakmica, a kamo li prijateljska.[/left]
[/quote]
Poslije jebanja nema kajanja...
Evo sta je jedna Chelsea-fan stranica objavila danas:
[b] [b][size=4]Lampard zbog povrede i Cahill koji je doziveo [u][i][size=5]Mozdani udar [/size][/i][/u]prepustice EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini.[/size][/b][/b]
[b][b][size=4] [/size][/b][/b]
  • 1 mjesec kasnije...
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338752341' post='55690']
Evo sta je jedna Chelsea-fan stranica objavila danas:
[b] [b][size=4]Lampard zbog povrede i Cahill koji je doziveo [u][i][size=5]Mozdani udar [/size][/i][/u]prepustice EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini.[/size][/b][/b]

[/quote]

Mozdani udar ili potres mozga?!?
[b]MY FIRST DAY[/b]
[i]My first day was down here at Cobham. My abiding memory was having to go through a tunnel of players as they kicked and punched me; I think they call it the tunnel of beats, that was the first day.
I remember going out to training and having a chat with all of the English boys who I knew before I joined. I thought it was just going to be a normal training session, and then they all told me I had to go through the tunnel, so that was a bit of a shock, but there wasn't much I could do about it.[/i]
Tako jeftino kupiše Garya, a dobiše fantastičnog stopera. On i moj miljenik Luiz, uz majstora Terrya, čine najbolji stoperski trio u svijetu, sasvim sigurno.
Blago RDM-u, što raspolaže njima. Samo da nam budu zdravi, ne sikiram se onda.

Šteta što nije mogao igrati na Euru, al hajd šta je tu je. Bit će odmorniji za sljedeću sezonu i za nove pobjede. ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.