Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Od borbe za opstanak do trofeja LP u samo jednoj sezoni Garya Cahilla. Šta reći??

Sinoć možda ne sjajan, ali dosta koristan, bilo je odličnih intervencija, bacanja na loptu, iznošenja iste haman pa do Bayernovog 16-erca..

Bravo Gary, nek bude ovo samo jedna od mnogih uspješnih sezona u dresu Chelseaja.

Inače, stvarno fantastičan posao je bio dovođenje ovog momka. Tek sad na kraju sezone možemo to reći. A vjerujem uz duže pripreme, uz još uigravanja sa ekipom, on će biti samo bolji.
Od trenutka kad je dosao u klub i prvog nastupa svi smo se slozili da je iznimno pojačanje i prava klasa. To je nastavio pokazivati i u utakmicama koje su uslijedile. Takvu činjenicu prepoznao je i Roy Hodgson, izbornik engleske reprezentacije, izjavivši danas il sinoc, nisam siguran, da je pred Garyem blistava buducnost u Gordom Albionu te da njegovo partnerstvo s Terryem u Chelseaju moze biti od izrazite vaznosti za reprezentaciju. Bravo Cahill!
[quote name='Brane' timestamp='1337608625' post='50988']
[b]Od trenutka kad je dosao u klub i prvog nastupa svi smo se slozili da je iznimno pojačanje i prava klasa.[/b] To je nastavio pokazivati i u utakmicama koje su uslijedile. Takvu činjenicu prepoznao je i Roy Hodgson, izbornik engleske reprezentacije, izjavivši danas il sinoc, nisam siguran, da je pred Garyem blistava buducnost u Gordom Albionu te da njegovo partnerstvo s Terryem u Chelseaju moze biti od izrazite vaznosti za reprezentaciju. Bravo Cahill!
[/quote]
potpis!
malo sam bio skeptičan kad je potpisivao ali me razuvjerio, stvarno je veliko pojačanje i za male pare je došao, pravi primjer kako se treba poslovat u budućnosti :) svaka čast Gary , zaslužio poziv na Euro, nevjerojatno ali vjerojatno se zbog njega Terry i prošlepao, ni on ni Ferdinand ne blistaju u zadnje vrijeme ali pošto je Gary bio siguran vjeroajtno se razmišljalo logikom da su on i Terry uigraniji i bolji privatno što bi se moglo odrazit na terenu i vjerojatno je to bio velik + Terryu
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337681743' post='51368']
za 1-2 godine Terry ce biti suvisan. Cahill-luiz ce biti najaci dvojac u odbrani, ako i vec nisu
[/quote]
još se pridruže Rajković,Bruma i Chalobah ubitačna odbrana :)
[quote name='Luiz' timestamp='1337683342' post='51376']
još se pridruže Rajković,Bruma i Chalobah ubitačna odbrana :)
[/quote]

Moze Kalaš,Bruma i Chalobah. Rajkovica su prodali ;)
[url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1511-cahill-odgovorio-sam-kriticarima.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1511-cahill-odgovorio-sam-kriticarima.html[/url]

Dakako je odgovorio kriticarima... Nego... Uskoro ce on morat u prvi plan... po zalost nam naseg kapetana... Prosle godine je stvarno imao par losih poteza koji su nas doslovno stajali golova... :/ a uz to pitanje je kolko je njegovo koljeno jos stabilno i kolko ce jos moci izdrzat... uskoro cemo se morat pozdravit i s nasim Kapetanom... jer on ce odigrat jos maximum 2 sezone i morat ce u mirovinu... ako i to izdrzi...

ali drzi me nada da ima vise nego dostojnu zamjenu... i ovaj transfer je bio apsolutni pogodak... :)
[url="http://www.youtube.com/watch?v=m6Muzru9SMw"]http://www.youtube.com/watch?v=m6Muzru9SMw[/url]
Koja budaletina ovaj Mertens, jel dobio za ovo karton?

Nakon Lamparda koji je otpao, evo i Gary nam pod upitnikom za EURO. Kad te krene, onda te stvarno krene...
on ovde nije udario glavom koliko vidim,a dobio potres mozga. nisam znao da tako moze
ovo nije bilo za zuti,ovo je bilo za zatvor
Da ja zbog nečijeg ovakvog poteza propustim EURO pa ja bi tom istom igraču idući put glavu otkida.. Samo mi je žao Cahilla ako propusti natjecanje.. :/
[quote name='CFC1905' timestamp='1338679555' post='55406']
Da ja zbog nečijeg ovakvog poteza propustim EURO pa ja bi tom istom igraču idući put glavu otkida.. Samo mi je žao Cahilla ako propusti natjecanje.. :/
[/quote]

točno to, budala šugava isfrustrirana, iduči put bi mu noge polomio.
Žao mi Gary-a, nakon što je bio podccijenjen odlično se dokazao osvojio Fa cup i Ligu Prvaka pun je samopouzdanja i sigurno galdan još dobrih nastupa i trofeja, šteta što će ovo propustit :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.