Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Jedan od najbolji sinoc, blokirao je barem 5 cisti uderaca prema gola jos tu kad dodamo sva ona uklizavanja moze se reci da je bio jedan od najbolji sinoc. Mene je inpresionirao !
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Mentalno pravo jak igrač. Svaki igrač poput njega bi nakon prvog poluvremena gdje su ga dosta izvozali Iniesta i ostali pao psihički. Ali ne on. On se u drugom poluvremenu skroz podigao i psihički i fizički i pokazao zašto je engleski reprezentativac u prvoj postavi.
Imao je propusta sinoc, najvise u 1. poluvremenu. Ali moramo shvatiti da smo odigrali sa Farcelonom, nemoguce je savrseno odigrati u odbrani 3 godine nakon one 2009. g. Sada nemamo igrace na vrhuncu svoje forme kao tada, nemamo Ballacka, ali Cahill kao i ostali su pokazali muda do poda. To nam je potrebno.

Ako Farcelonu proglase najboljim timom svih vremena, e onda gospodo dvomec iz 2009. odradite na DVD-u kao primjer dominacije jednog tima iz Londona nad "najboljim".
Sta rece Cahill, Messiju, de malo lezi, da i ja igram, i dize ga iz opanaka.. Momak ubica, Imamo najbolje odbranbene igrace na svijetu, izuzev Bosingwu..:D
  • Autor
Iako nema iskustvo igranja ovako vaznih utakmica, bio je sasvim odlican. Kad isto bude stekao, bice jos bolji.
Jeste ga Iniesta prosao jednom, al sam zadovoljan kako ga je smekerski izbacio iz terena :D
Definitivno Chelseaevo najace pojacanje ove sezone. Za smijesnih 8 mil ga doveli, a vrijedi duplo ! Sinoc je odigrao super u tandemu sa Terryem, te dvije greske sto spominjete to nije nista, ipak smo igrali protiv najofanzivnijeg kluba na svijetu, vazno je da je nula ostala!
Pa kad njega neko pokusa da dribla ja znam da nece napraviti neku glupost,kako se odlicno postavlja,taktizira i na kraju odnese igraca u 3 lijepe. :)

Bravo Gary ! :D
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/392444_370148876371261_968162372_n.jpg[/img]

Da li neko zna jeli ovo ozbiljnija povreda ?
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7700611/Cahill-praying-over-injury"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/7700611/Cahill-praying-over-injury[/url]

Kako mu je samo bilo teško sinoć kad je izlazio.. Mogle su mu se suze vidjeti u očima. :( Molim se kao i on da se oporavi što prije.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335517517' post='43747'][b][i]„Predstoji nam serija teških i jako bitnih utakmica, ništa me neće sprečiti da pomognem svojim saigračima, pa makar i pokidao zadnju ložu.[/i][/b]“ Njegova izjava ![/quote]

Do finala FA Cupa i LP ga neće bit. Prema najavama te dvije utakmice bi trebao igrat, odnosno oporavit se do tad, bar djelomično.
http://www.goal.com/en-my/news/3904/champions-league/2012/04/26/3062427/cahill-my-hamstring-will-have-to-be-torn-to-shreds-to-keep
[size=4]Gary Cahill is winning his battle to be fit for the FA Cup final. The Chelsea defender was forced out of last Tuesday’s clash with Barcelona with a hamstring injury amid fears he would be absent for the rest of the season.[/size]

[size=4]But Chelsea insiders believe Cahill may yet be fit for Saturday’s Wembley showpiece.[/size]

B)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.