Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fikayo Tomori (2015-2021, 27 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 248
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 3 sedmice kasnije...

Momak se pronasao u Seria A i Milanu rezultat toga su odlicne partije koje pruza. Nocas je u potopu Juventusa ucestvovao sa jednim golom i perfektno odrađenim poslom u zatvaranju napadaca stare dame. Moze samo da napreduje u narednom periodu, ima dovoljno godina da se jos izgradi i napravi jos bolji transfer u karijeri. Osobno mi je zao sto vise nece biti u nasem Rosteru i misljenja sam da je postojala mogucnost da ostane u klubu. Ima slicne karakteristike kao Zuma i trebalo ga je zadrzati i ustediti na kupovini stopera. Definitivno smo na gubitku po mom skromnom misljenju i gledam ovo kao promasaj transfera sto nam se događalo sa sadasnjim zvjezdama u Evropi.

Bila je ta priča u drugom dijelu prošle sezone da ima slab procenat osvojenih zračnih duela.

Sad sam provjerio. Prošle sezone dobio 34 zračna duela i izgubio 29. Rudiger dobio 57 i izgubio 39, Christensen 69 vs 51 i Zouma 106 vs 38.

Zouma 73,61%

Rudiger 59,38%

Christensen 57,50%

Tomori 53,67%

Ove sezone:

Zouma 68,64%

Rudiger 68,33%

Christensen 67,85%

Silva 61,82%

Tomori 58,70%

Prvo sto uočavam su brojke Rudigera i Christensena, ogroman porast. Možemo se samo nadati da Tuchel ima Tomoria u planu i u skoku je on sasvim solidan, dovoljno dobar. Također mislim da zna sa loptom, tako da bi se savršeno uklopio

Ode u Milan, gotovo je to fakticki, samo neka finansijska bomba da pogodi Milan moze onesposobiti transfer.

30 miliona treba uzeti, to je činjenica, jer kad bi mi o svakom igraču vagali i razmišljali u stilu "možda će nam se nekad isplatiti", ne bismo daleko dogurali. Rijetko se dešavaju Salah i De Bruyne. Većinom se prodaja pokaže ispravnim potezom.

Staviti, pak, buy-back klauzulu tipa da ga kroz 3 godine možemo vratiti za 40 miliona.

Prilikom skoka za 0-3 protiv Juventusa, Fikayo Tomori je ostvario najveci skok u istoriji Serie A - 2.63m.
Prethodni vlasnik ovog rekorda bio je Cristiano Ronaldo sa 2.54m protiv Sampdorie.

On ce u Milanu napraviti od sebe Kulibalija i naravno ostvariti transfer u Real, Barsu ili PSŽ. Opet kazem zao mi je sto cemo ga izgubiti jedino ako postoji ta mogucnost buy-back u ugovoru bilo bi mi drago ako je tako. 

Nakon svake prodaje nekog naseg talenta pise se kako ce bit novi maldini, lampard drogba a ne mozes ih par nabrojat koji su napravili neke zapazene karijere.

Lukaku, Salah, KDB

Meni dosta :D

to nisu nasi talenti iz akademije.
Inace ne sjecam se da se iko pozalio na prodaju salaha. Salah i Lukaku sta su kod nas pokazivali bio je prosjek prosjeka.

De Bruyne jedini nije dobio prilike i za njim zalim dan danas.

Inace lukakua i dan danas.gledam kao balvana. Pa u seriji A i young izgleda dobro a smalling tam izglefa kao nesta a u premiershipu bio meme.

Inace ova dole statistika, ramos je katastrofa ovu sezonu i vjerovatno ga real pusta na kraju sezone da odjebe iz kluba.

Mozda tomorieva prodaja bude jedna velika greska, vrijeme ce pokazat al nakon svake prodaje akademca ovdje se pise ko da se prodao prime zidan.

A cudno bas kad se salah prodao niko nista posebno da se oglasi a ispade prodaja njegova greska decenije
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.