19. januar 2021.5 god. comment_308070 Kjaer se povrijedio a Romanjoli 5. zuti karton. Ukoliko Tomori predje danas ili sutra, mogao bi odmah upasti u prvih 11 sa Kaluluom. Vatreno krstenje bi to bilo i to bas protiv ekipe kao sto je Atalanta. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308084 Žao mi je što mu nije dana prava prilika kod nas, imao je obećavajućih partija. Ne mogu shvatiti Lamparda u vezi sa minutažom Tomorija nikako, pogotovo što je forsirao Rudigera i Christensena nauštrb Tomorija. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308085 Mora nekako i prodati Rudigera, a posto nemaju drugi timovi posebno para, treba ih uvjeriti da je malo normalan stoper. Za nadati se na ljeto da cemo se otarasiti Alonsa, Rudigera, Christensena i Jorginha. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308091 Baa ih naso sad uvjeravat kad mu svaka utakmica zavisi hocel ostat trener il me. Nemoj molim te :D Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308092 Thiago Silva je štoper broj 1, zatim Zouma. Prva izmjena je Rudiger, a druga Christensen. Tomori je tu broj 5. Na prošloj utakmici se odmarao Zouma, vjerovatno iz razloga što Fulham igra bez dominantnog centarfora i potrebniji je bio brži igrač poput Rudigera. Osim toga Silva je odmarao protiv Morecambea, Zouma nije. Nema šanse da se radi o nekoj kazni za Zoumu, jer je kod posljednjeg poraza Silva bio veći krivac za primljene golove. To da gura Rudigera da ga proda može i ne mora biti usput. Edit: Što me demantova čovjek pola sata kasnije. Prijavi
19. januar 2021.5 god. Autor comment_308120 Ako dođe do smjene trenera, neka i on ostane, možda se kod sledećih izbori za mjesto u prvih 11 Prijavi
21. januar 2021.5 god. comment_308247 https://twitter.com/matt_law_dt/status/1352365184896086017?s=21 Prijavi
22. januar 2021.5 god. Autor comment_308254 Nadam se da će se naigrati, mada ne vjerujem da će ga pustiti da igra ispred tog njihovog klinca, što je i logično Prijavi
22. januar 2021.5 god. comment_308262 Samo ukoliko se Calabria povrijedi. U zadnje vrijeme im je Calabria top, ljudi ne mogu da vjeruju koliko se popravio. Prijavi
22. januar 2021.5 god. comment_308265 Valjda zna sta radi kad vec ide u Milan, da ne zavrsi ko Ampadu Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308299 Ma loš deal je ovo po meni, ne znam kako nas ti Talijani uvijek smotaju. Znači posudba i onda ako se pokaže mogu ga otkupiti za mizerne pare, a potencijalno se radi o vrhunskom stoperu Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308306 Znači sad neće biti 5. opcija u timu nego 4. ako sam dobro razumio. Koji li je mastermind ovo smislio? Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308307 I u Milanu je peta opcija, Romagnoli, Kjaer, Kalulu, Musacchio (upravo ušao umjesto povrijeđenog Kalulua) Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308315 Kalulu se povrijedio a Mussachio je igrao samo zato jer je Tomori tek dosao,. Mussacio je vec otpisan igrac. Prijavi
24. januar 2021.5 god. comment_308317 A i bolje sto nije ulazio sinoć, da ga Ilicic i ekipa blamiraju odmah na početku :D Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308523 Sad je vec ocigledno da se Lampard ovde nista nije pitao, kao ni u slucaju magicnog povratka Rudigera u startnu postavu. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308647 igrom slučaja jer se ozlijedio kjaer odmah sinoć od 20.minute utakmice naš fikayo dobio priliku u kup utakmici protiv intera i lukakua, i baš na njemu imao fenomenalan klizeći blok u 100postotnoj situaciji..odmah su mu svi čestitali (to je ono što sam vidio u EH) ne znam koliko je ozbiljna povreda kjaera, ali bude li ona ozbiljnije prirode mogao bi tomori vrlo brzo i u prvih 11, što da ne, nakon očito solidne predstave...sretno mu svakako i da nam se vrati u naš prvi tim!! Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308654 Sad je vec ocigledno da se Lampard ovde nista nije pitao, kao ni u slucaju magicnog povratka Rudigera u startnu postavu. Mislim da ga jednostavno Lampard nije mirisao jer Tomori je nazalost bio zakucan na klupu jos od drugog dijela prosle sezone. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308658 Povredjeni su i Kjaer i Kalulu. Mussachio je pred potpisom za Lazio. Mogao bi Tomori vec u subotu u prvih 11. Ubio je hljeb u Sanchezu. Lampard se kod njega bas ogrijesio. https://www.youtube.com/watch?v=oCgWXSlMprU Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308669 igrom slučaja jer se ozlijedio kjaer odmah sinoć od 20.minute utakmice naš fikayo dobio priliku u kup utakmici protiv intera i lukakua, i baš na njemu imao fenomenalan klizeći blok u 100postotnoj situaciji..odmah su mu svi čestitali (to je ono što sam vidio u EH) ne znam koliko je ozbiljna povreda kjaera, ali bude li ona ozbiljnije prirode mogao bi tomori vrlo brzo i u prvih 11, što da ne, nakon očito solidne predstave...sretno mu svakako i da nam se vrati u naš prvi tim!! Drago mi je zbog njega, zaslužio je da dobije priliku. Sumnjam kako ćemo ga vidjeti kod nas opet, jer ako se pokaže dobar što vjerujem da hoće, navodno ga Milan može otkupiti za mizernih 20 mil Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308673 Ma ostaje ovaj u Milanu što kaže skaro, tj. ako se pokaže, a već smo sinoć mogli vidjeti njegove kvalitete. Što bi se vraćao, da opet bude zamjena Rudigeru. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.