Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fikayo Tomori (2015-2021, 27 nastupa)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1297995475803668483?s=19
Vrlo je izvjesno kako ide na posudbu. Mislim da mu je bolje u Francuskoj gdje bi mogao dobiti minuta, nezz koliko bi recimo u Evertonu dobio
  • Odgovori 248
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1298169173407944704?s=19
Dobio za gol sezone, danas ćemo saznati i tko je igrač sezone
Nije posteno da on ide na posudbu a Pickensen ostaje. Ne znam zasto momku treba neko kaljenje ponovo kad je pokazao da moze na trazenom nivou odigrati.

Nije posteno da on ide na posudbu a Pickensen ostaje. Ne znam zasto momku treba neko kaljenje ponovo kad je pokazao da moze na trazenom nivou odigrati.

Istog sam mišljenja ali eto Lampard nešto vidi u Christensenu i Rudigeru, misli da se mogu poboljšati drastično
  • 2 sedmice kasnije...

Prica se da ce otici na pozajmicu u Everton, ne znam kako oni stoje sa stoperima, mada je kod njih Zouma pre koju godinu igrao redovno cini mi se.

• 2 sedmice kasnije...

Pretpostavljam da će Lampard dati još jednu sezonu šansu Zoumi, Rudigeru i Christensenu da vidi na čemu je, a onda ako ne bude valjalo će pokušati napraviti nešto sa Tomorijem, Ampaduom i Sarrom.

Fun fact: Ovo je moj 1905. post na forumu, a 1905. je godina osnivanja kluba i 19.05. smo osvojili Ligu Prvaka 2012. godine i FA Kup 2018.

Pretpostavljam da će Lampard dati još jednu sezonu šansu Zoumi, Rudigeru i Christensenu da vidi na čemu je, a onda ako ne bude valjalo će pokušati napraviti nešto sa Tomorijem, Ampaduom i Sarrom.

Fun fact: Ovo je moj 1905. post na forumu, a 1905. je godina osnivanja kluba i 19.05. smo osvojili Ligu Prvaka 2012. godine i FA Kup 2018.

Ma ne bih im ja dao sezonu, pola sezone max poslije toga ako treba i na tribine poslati. 

Jbg, tamo onaj prvi dio sezone Lampard bio perfektan, sada se vec vidi da je to nemoguce ocekivati od jednog trenera.

Tacno. Pitam se zasto samo nije nastavio to iz tog perioda. Puno bolje smo izgleda li na terenu, svi mladi igrali, bili lijepa prica. Na tabeli isto dobro stojali...

Mislim da ce biti i on sad solidan ako dobije minute u kupu, generalno mi sad odbrana deluje organizovanije, izgleda da onaj trener kog su doveli iz Wigana pravi razliku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.