Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fikayo Tomori (2015-2021, 27 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pise se da je Milan aktivirao onu klauzulu u ugovoru, tako da to je to, steta, iako me nije impresionirao dok je igrao pod Lampardom, imao je dosta prostora za napredak, zao mi je sto nije dobio priliku da saradjuje za Tuchelom. Dobro bi nam dosao pogotovo ako nastavimo sa trojicom pozadi, ne mogu Rudi, Silva, Christensen, Zouma i Azpi da izguraju celu sezonu.

• Odgovori 248
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 2 sedmice kasnije...
Haj sve lose sto je imao Frank, al bas me zanima zasto je ovaj bio zacementiran za tribine ni po cemu se nije razlikovao od ostalih. Svi pod njim su bili karina u odbrani.
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Fikayo Tomori (2015-2021, 27 nastupa)
  • 4 mjeseca kasnije...
  • Autor

Uopšte me to ne iznenađuje. Tomori na klupi White nije ni pozvan u ekipu. White prvi na tabeli sa Arsenalom, standardan, igra iz sedmice u sedmicu. Tomori nosilac odbrane Milana, uzeli titulu, igra LŠ i opet su u vrhu...

I onda genije Southgate daje minute Shawu i Maguireu, ne znam koji onda kurac ide na utakmice i šta on gleda....

• 2 sedmice kasnije...

Steta za Tomorija, prestrogo dobio crveni. Ali je i u prvoj utakmici bio kriza tkd se sve u svemu nije proslavio protiv starog kluba. 

Southgate trlja ruke.

6 minutes ago, apeiron said:

Steta za Tomorija, prestrogo dobio crveni. Ali je i u prvoj utakmici bio kriza tkd se sve u svemu nije proslavio protiv starog kluba. 

Southgate trlja ruke.

Bolje mu je da ih sklopi i dobro se pomoli, ako me razumijes

Mnogo je teze igrati stopera u sistemu s 4 pogotovo kad su ti bekovi ovi koji njemu jesu u Milanu. To se vidi kad igras protiv Engleza. Njemu pase generalno sporiji fudbal u Italiji, jer ima brzinu i sasvim dobro cita igru. 

Sigurno da je on imao mjesta kod nas i bez razloga je otjeran od strane Lamparda.

• Autor

Šteta zaista, nije zaslužio ovaj crveni, nadam se da će mu makar poništiti malo suspenziju. 

Što se Southgatea tiče, smiješan trener, ne treba puno trošiti riječi vidi se sve po osvojenom... To što englezi svršavaju jer su došli do jednog finala i polufinala to je druga stvar, sa onom ekipom igra im je za kurac

5 hours ago, Kun Aguer0 said:

Šteta zaista, nije zaslužio ovaj crveni, nadam se da će mu makar poništiti malo suspenziju. 

Što se Southgatea tiče, smiješan trener, ne treba puno trošiti riječi vidi se sve po osvojenom... To što englezi svršavaju jer su došli do jednog finala i polufinala to je druga stvar, sa onom ekipom igra im je za kurac

Šta ovo pričaš, opanci ti se oznojili?!

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.